facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Nagyobb kapacitás - nagyobb igényekre szabva

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A Side-by-Side, vagy amerikai típusú hűtőszekrényeket azoknak tervezték, akik a hűtők terén kizárólag a legnagyobb mérettel elégednek meg. Nagycsaládosoknak kiváló választás, hiszen ahol már gyerekek vannak, sosem lehet elég finomság a hűtőben... Azok számára is ideális, akik rendszeresen nagy baráti, családi összejöveteleket tartanak, amikor egy hadseregnyi ember számára kell főzni - egyszerre.

Side by side hűtő a nappaliban Vannak persze prózaibb okok is, miért választ valaki egy kétajtós, amerikai típusú hűtőszekrényt. A korszerű típusokban állandó vízcsatkalozással ellátott Ice Maker jégkockakészítőt is talál, amely minden alkalommal a legjobb minőségű jégkockát állítja elő. Ez a szuper kis szerkezet megbízható társa lesz ha egy forró hétvégén megkíván egy hűsítő italt, vagy ha váratlanul betoppan a vendégsereg. A két fiókban minden alkalomra elegendő jégkockát talál. A funkciót természetesen ki is kapcsolhatja, ha nincs szüksége rá.

Ezen kívül számtalan előnye van egy Side-by-Side hűtőnek. A BioFresh Plus külön elektronikával két teljesen eltérően vezérelhető rekeszt kínál. Ez azt jelenti, hogy a -2° C-os Dry Safe boxban a halak és a húsok tovább maradnak frissek, a +6° C-os Hydro Safe pedig a déligyümölcsök számára biztosít ideális klímát.

Liebherr SBSes 7165 Side-by-side hűtőszekrény Szereti a borokat? Szívesen tárolná őket otthonában is, de csak ezért nem akar beruházni egy borhűtőre? Nem kell! A Liebherr SBSes 7165 Side-by-side hűtőszekrény kétzónás bortemperáló résszel is büszkélkedhet, amelyben két különböző hőmérsékleti tartomnyt állíthat be. Nem ez az egyetlen előnye ennek a modellnek: 3 Bio Fresh rekeszt, valamint BioFresh Plus fiók is van benne.

A BioFresh rekeszeket teleszkópsínekre szerelték és az oldalfal síkjába süllyesztették, így már akkor is egyszerűen kihúzhatja és kiveheti őket, ha csak 90°-ban nyitja ki a hűtőajtót.

Háziasszonyként már tudjuk, hogy a háztartási gépek energiafogyasztása, funkcionalitása az, ami igazán számít a használatukkor. Ennek ellenére nem árt, ha jól is néz ki a gép. A Liebherrnél erre is ügyeltek: a BlackSteel modellek (amelyekről itt olvashat bővebben) fekete nemesacél felülettel rendelkeznek, így az ízléses fejete lakk felületen a karcolások valamint az ujjlenyomatok is kevésbé tapadnak meg. Arról nem is beszélve, hogy milyen elegánsan mutat egy modern konyhában.

Mindezek melett számos egyéb extra teszi még kényelmesebbé a készülék használatát. A LED-ek a tökéletes megvilágításról gondoskodnak, az ajtóba épített SoftSystem csillapítja a mozgást az ajtó záródásakor és puha ajtócsukást biztosít.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA