Multitalentum a mikrohullámú sütők között

eszméletlen mikro

Multitalentum a mikrohullámú sütök közt

Ízletes ételeket készíthet extra rövid idő alatt. Akár grillezhet is, egyes modellek pedig hőlégbefúvás funkcióval is rendelkeznek

Praktikus funkciók = még kényelmesebb, egyszerűbb, gyorsabb használat

A mikrohullámú sütő elengedhetetlenül fontos minden konyhában. Ha épp gyorsan szeretné megmelegíteni az ebédet, vagy kiolvasztaná a húst, pillanatok alatt a rendelkezésére áll. Ízletes ételeket készíthet extra rövid idő alatt. Akár grillezhet is, egyes modellek pedig hőlégbefúvás funkcióval is rendelkeznek. Így a beépíthető mikrohullámú sütőt hagyományos sütőként is használhatja.

Nem mellékes, hogy az újgenerációs készülékek szakítanak a mikrókkal kapcsolatos elképzeléseinkkel, és impresszív, egyedi megjelenésükkel stílusosan harmonizálnak egy modern vagy épp rusztikus konyhabútorral.

Inverteres technológia – Gyengéd és gyors módszer az ízletesebb ételekért

Az inverteres technológia jelentősége, hogy a mikrohullám folyamatosan áramlik (nem pulzál). Ennek eredményeképpen az étel megőrzi belső szerkezetét, vitamin-, ásványi anyag és rosttartalmát. Ez a funkció különösen fontos, ha melegítésre vagy kiolvasztásra használja a készüléket. A hab a tortán, hogy a sütési időt is lerövidíti, így a fogyasztása is csökken.

Stirrer technológia – Használja azt a sütőtálcát, amelyiket csak akarja

Egy standard méretű üvegtepsit is betehet a Stirrer avagy keverő technológiával működő Gorenje mikrókba. Nyugodtan elfelejtheti a hagyományos forgótányért, így jobban ki tudja használni a sütő teljes szélességét. Ráadásul az étel is egyenletesebben melegszik, mivel a továbbfejlesztett mikrohullám eloszlási rendszernek köszönhetően a hő optimálisabban áramlik.

Automatikus menü előre rögzített programokkal

Egyes modellekben előre beállított programokat is talál, hogy a fogásokat minél egyszerűbben el tudja készíteni. Ha gyakran használja ugyanazt a beállítást, elmentheti a memóriába, és legközelebb nem kell az egész programozást előröl kezdeni – egyetlen gombnyomásra előhívhatja kedvenc programját.

SmartDisplay – okos kijelző

A kijelző kitölti a mikrohullámú sütő teljes magasságát és amellett, hogy precízen mutatja az információkat, divatos, modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Ezenkívül a visszaszámoló időzítő tájékoztatást ad, hogy mennyi idő van hátra a kiválasztott program végéig.

Ha érintőképernyős modellt választ, a mikró vezérlése minden eddiginél kényelmesebb lesz.

Gourmet Hullám Rendszer

A Gourmet Wave System technológia egyenletes hőelosztást biztosít a berendezés belsejében, ami által gyorsabb és jobb főzési eredményeket érhet el, ugyanakkor az étel megőrzi vitamin- és tápanyagtartalmát. Ezzel a technológiával nemcsak időt, hanem energiát is spórolhat akár 15% mértékben. A Gorenje Gourmet Wave System technológiájával ízletes felfújtakat, ropogós, barna csirkesültet, remek pizzát, halat, saját levében párolt zöldséget készíthet – akár néhány perc alatt.

Lenyűgöző kiolvasztási és pirítási funkciók mikrohullám üzemmódban is

A Cycling Defrost opcióval a mikrohullámú impulzusok véletlenszerű sorozatban generálódnak így a kiolvasztás egyenletesebb és gyorsabb lesz. A Turbo sütő funkciót a konvekciós sütő funkcióval együtt használhatja: segítségével (meleg levegő + grill) az étel ropogós, aranybarna lesz. A következő funkciókkal használhatja a gépet:

  • kiolvasztás és újramelegítés
  • grill és konvekciós sütő kombinált használata
  • mikrohullám és konvekciós sütő kombinált használata
  • pecsenyesütés/főzés konvekciós módban, mikrohullám nélkül.

Gorenje szabadon álló és beépíthető mikrohullámú sütőinkhez kattintson ide.

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, szállítással és rendeléssel kapcsolatban, hívja mikrohullámú sütő szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 06.