facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Minden idők leggyorsabb mosogatógépe

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Nemcsak a sűrű hétköznapokon jön jól, ha pikk-pakk letudhatjuk a mosogatást. Igaz, egy jó mosogatógép a munka piszkos részét elvégzi helyettünk, de sosem árt, ha mielőbb végez is a feladattal. :) ...mint a Siemens iQ 700 sorozatba tartozó modelljei, amelyek - a hagyományos masinákhoz képest - kevesebb mint fele idő alatt tisztává varázsolják az edényeket.

Bepakolok a mosogatógépbe! A praktikus funkcióknak köszönhetően, mint például az állítható magasságú vagy az eldönthető tüskék, mindennek meg van a maga helye, még a nagy levesestálaknak és az apró mokkáskanalaknak is. Legyen szó nagy családi vacsorákról, vagy baráti összejövetelekről, a Siemens gondoskodni fog a ragyogóan tiszta edényekről.

Megkönnyíti az Ön életét

A Siemens mosogatógépek olyan kényelmet biztosítanak Önnek, amilyenre vágyik. A modern hidraulikus rendszer gyorsabban melegíti fel a vizet, a még hatékonyabb mosogatás érdekében. A precízen és gyorsan működő gépek elfeledtetik Önnel, hogy valaha az edények tisztítása sok munkával járt.
Az intelligens gépek automatikusan meghatározzák a tisztítási hőmérsékletet, a mosogatás időtartamát és a vízmennyiséget is.

Modern dizájn az Ön konyhájában is!

beépíthető mosogatógép A Siemens modern stílusú készülékei között sokféle modelltípust talál kifejezetten a helyi adottságokra és az egyedi ízlésvilágra szabva. Ha egyszemélyes háztartásba él, ideális választás egy 45 cm-es keskeny modell, ha többfős háztartást vezet, vagy gyakran főz, akkor inkább egy 60 cm-es készüléket válasszon.
A Siemens mosogatógépei számos beépítési lehetőséget kínálnak, a letisztult formavilágnak és vonalvezetésnek köszönhetően ideálisan illeszkednek a környezetükbe. A szabadon állótól a teljesen beépíthető mosogatógépig, a Siemens mindig tökéletes megoldást kínál.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA