facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Ön milyen vásárló? Ismerjen magára és mosolyogjon

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Ön milyen vásárló? Melyik típusba tartozik?

Egy új háztartási gép vásárlása nagy izgalomra adhat okot. Könnyen elsodorhatja az embert a pillanat izgalma, amikor meglátja a legújabb technológiákat, vagy az álom hűtőgépet, mosógépet! Eljátszunk a gondolattal, hogy nem kell többet porszívózni, mert a robotporszívó megcsinálja helyettünk....

Mindannyian másként vásárolunk. Ha tudja, hogy Ön hova tartozik, segíthet abban, hogy a legjobb döntéseket hozza meg és ne ugorjon fejest valamibe, amit később megbánhat.

Ön melyik vásárló típusba tartozik?

Érték vásárló: Neki a legjobbak kellenek, de nagyon baráti áron. Sok szerencsét! Elég nehéz dolga van, ha ide tartozik, mert a jó minőség sokszor drága, de Ön nem akar sokat fizetni. Így sokat kutakodik, míg megtalálja a tökéletest.

Impulzus vásárló: Nem igazán keresi a tökéletes készüléket, csak nézelődik a neten, és lát egy édes kis mikrót, és természetesen azt meg kell vennie. Ismerős? A jó tanácsom, hogy azért győződjön meg arról, hogy tényleg az e az ideális?

Akcióvadász: Mindent egy akcióért? Szívesen vásárol valamit csak azért, mert úgy gondolja, hogy ez egy soha vissza nem térő alkalom. Jó tanács: ne legyen túl gyors - biztos, hogy az egy vissza nem térő alkalom?

Imázs vásárló : Ő az, aki kiterjeszti a személyiségét a tárgyakra, gépekre és azt gondolja, hogy több lesz attól, ha mindig a legújabb és legjobbat birtokolja. Nincs ezzel gond, csak vigyázni kell, hogy figyelembe vegye az üzlet minden aspektusát, mielőtt vásárolna.

Életmód vásárló : Ő az élvezetért vásárol. Minden feladatra külön készüléke van, és az mind illeszkedik az életstílusába. Szerencsés, ha anyagilag ezt megengedheti, mert igazán kényelmes élete van.

Módszertani vásárló : Az a fajta ember, aki szereti megnézni, felderíteni az összes lehetőséget, mielőtt dönt. Akár hónapokig keres és gondolkodik. Vigyázzon, nehogy lemaradjon...

Biztonság tudatos vásárló : Ő az, akinek a legfontosabb a biztonság, a megbízható működés, az se baj, ha a kinézet rovására megy. Ő szokott lenni a márkahű vásárló.

Remélem magára ismert, és jót mosolygott.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA