facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Mikrohullámú sütő, az Ön segítőtársa

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Kisméretű és nagy teljesítményű gépek - modern dizájn, kiváló funkciók, még több szabadidő!

Bosch BFL634GW1 Beépíthető mikrohullámú sütőA Bosch mikrohullámú készülékeit azoknak javaslom, akik időt és energiát szeretnének megtakarítani a főzés és a sütés során. Ha például csak kis adagot készítene, akkor sokkal gyorsabb és gazdaságosabb, ha a mikrohullámú sütőjét használja a hagyományos sütővel vagy a tűzhellyel szemben. Ha csupán egy csésze teát szeretne melegíteni, vagy a grill funkcióval zöldségeket grillezne, mindez csak egy gombnyomás. A Bosch mikrohullámú sütőkben órák helyett percek alatt olvadnak ki a mélyhűtött ételek.

Természetesen az sem mindegy, milyen mikrót választ.

A mikrohullámú funkcióval rendelkező sütők például olyan többfunkciós készülékek, amelyek egyesítik a klasszikus melegítési technológiát a mikrohullámú sütők előnyeivel. Vegyünk egy példát: a fagyasztott ételt ebben a gépben először kiolvaszthatja, majd azonnal meg is sütheti.  A beépíthető mikrók azért is praktikusak, mert szemmagasságba helyezheti el őket nagyon egyszerűen - például a felsőszekrénybe vagy a magasszekrénybe. Így mindig szemmel tarthatja a készülő ételt, és nemhogy lehajolnia nem kell, de az ujját is alig kell mozdítania.

Bosch HMT35M653 Beépíthető mikrohullámú sütőA Serie 8 generációba tartozó, nagyfelbontású TFT kijelzős mikrohullámú sütővel mindent felmelegíthet, felolvaszthat és párolhat. Erről a 900W, és az 5 fokozatban szabályozható teljesítményszint gondoskodik. Az Auto Pilot rendszere segít abban, hogy mindig a legjobb eredményt érje el, méghozzá úgy szinte semmi dolga nincs: csak tegye be a készülő ételt a készülékbe, adja meg a súlyát és válassza ki a szükséges funkciót. Minden mást a gép elvégez - Ön helyett. 

Vannak olyan extra adottságok, amelyekkel a gépnek sokkal nagyobb hasznát veszi, mint egy klasszikus modell esetében.

Nézzük, melyek ezek?

Bosch HMT84M654 Beépíthető mikrohullámú sütőAz univerzális kezelőgyűrűvel - amely a 8-as szériába tartozó beépíthető sütőknél, gőzsütőknél, kávéfőzőknél is megtalálható - a készülék irányítása minden eddiginél kényelmesebb lesz. A gyűrű egyetlen kis elforgatása elegendő az összes beállítás elvégzéséhez. Belsejében nagyfelbontású TFT kijelző van, amely szöveges és grafikus megjelenítésre is alkalmas.  A funkciók beállítása is sokkal könnyebb lesz, nincs bizonytalanság, hogy jól állította-e be a programot, mivel a kijelző átláthatóan mutat mindent.

A Touch érintőgombok (érintőszenzoros kezelés) felváltják a hagyományos nyomógombos vezérlést, így a kívánt funkciók aktiválása csak egy finom érintés.

Auto Pilot rendszere azért jó, mert az automata programoknak köszönhetően Önnek jócskán megkönnyíti a dolgát. Egyrészt semmi más dolga sincs, csak tegye be az ételt, adja meg a súlyát és válassza ki a szükséges programot. A többi a gép dolga. Automata programjaira nyugodtan rábízhatja magát. Memória funkciójának pedig azért veszi hasznát, mert kényelmesen eltárolhatja benne a legkedvesebb programját, amit utána egy gombnyomásra aktiválhat szuper gyorsan és kényelmesen.

Aktuális Bosch mikrohullámú sütő kínálatunkhoz kattintson ide. Ha bizonytalan milyen készüléket válasszon, olvassa el mikrohullámú sütő választási segédletemet.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA