Legkedveltebb Whirlpool mosógépek 100.000 Ft

olcsó mosógép

Legkedveltebb Whirlpool mosógépek 100.000 Ft alatt

Még karácsonyig simán megérkezik otthonába! Az egyik legkedveltebb mosógép márka a Whirlpool, melyet sok vásárlónk választ.

Még karácsonyig simán megérkezik otthonába!

Az egyik legkedveltebb mosógép márka a Whirlpool, melyet sok vásárlónk választ.

Megmutatom Önnek a 3 legsűrűbben választott készüléket mely az ön otthonába is ideális választás.

Egyszerű és modern mosógép

Kisebb családnak, idősebbeknek, vagy épp ifjú házasoknak ajánlom ezt a 6 kg-os felültöltős mosógépet. Egyszerű a kezelése, és olyan modern funkcióval rendelkezik, melyek már a mai világban szükségesek. 6. érzék funkciója figyeli a behelyezett ruhát, és ahhoz alakítja a mosási funkciókat, hogy a legjobb végeredmény legyen a legkevesebb fogyasztással.

Nézze meg az Whirlpool AWE 66610 mosógépet >>>

 

Színes ruhákban profi mosógép

Ez szintén egy kisebb kapacitású 6 kg-os felültöltős mosógép. Sok színes ruhát mos, akkor hasznos benne a Colours 15 funkció. Ez azt jelenti, hogy 15 Celsius fokon ugyanazt a tisztaságot produkálja, mint magasabb hőmérsékleten, de közben vigyáz a ruhái színére. Így sokáig élvezheti tiszta és élénk színű ruháit. Gyors mosási programja óriási segítség, ha siet.

Ismerje meg a Whirlpool TDLR 60210 mosógépet.

 

Modern elöltőltős mosógép

Inverteres motorral készült ez az elöltöltős 6 kg-os mosógép,amely energia hatékonyon, és minimális zajjal, hosszan tartó teljesítményt nyújt. FreshCare funkciója a különlegessége, amely a mosási program lejárta után még 6 órán át frissen tartja a ruháit, és megakadályozza a baktériumok elszaporodását. 6. érzéke figyeli a mosási folyamatokat, így gazdaságosan működtetheti akár kis mennyiségű ruha esetén is. Természetesen sokféle hasznos program mellett, gyorsmosásra is van módja.

Vásárolja meg a Whirlpool FWL 61283W EU mosógépet >>>

 

Tudjon meg többet a mosógépekről az alábbi írásokból:

7 leghasznosabb mosási tipp

Álom mosógép nagy családosoknak

Mosógép jelek

Mi kell a mai nőnek

Megéri drágább mosógépet vásárolni?

Keskeny mosógépek kereszttűzben

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Febr 28.