Kukkantson be a gazdagokhoz, és változzon meg az életet!

gazdagok háztartási gépei

Kukkantson be a gazdagokhoz, és változzon meg az életet!

Már nem az aranyban úszó fürdőszoba és márványlépcső a gazdagok jele.

A 21. században onnan ismerni meg, ha valaki jó módban él, hogy ízlésesen berendezett otthonában, profi gépek szolgálják.

Tudja miért? Mert nincs idejük arra, hogy olyan dolgokkal kössék le magukat, mint takarítás, főzés, mosás. Persze vannak, akik szeretnek főzni, mert ez a hobbijuk, de ők meg is adják a módját a dolognak.

 

Hogy változtathatja meg egy flexindukciós főzőlap az életét?

Az indukciós főzőlapok forradalmasították az otthoni főzést az elmúlt 10 évben. A kerámia lapos főzőlapok kezdenek elavulni, legalábbis a tehetősebbek körében.
Az indukciós főzőlapok, ellentétben a kerámia vagy gáz főzőlapokkal, amelyek az egész főzőlapot felmelegítik, csak a serpenyő és a tartály alapját melegítik. Ráadásul annyira hatékonyak, hogy nyilvánvalóan gyorsabban forralják fel a vizet, mint egy vízforraló, és azt mondják, hogy 50% -kal gyorsabbak, mint a gáz.

Óriási előnyük, hogy a főzőlap nem forrósodik (csak meleg), és csak az edény, illetve serpenyő lesz forró. Ráadásul nem áll fenn a gázkibocsátás szivárgásának veszélye, az indukciós főzőlapok biztonságosabbá és energiahatékonyabbak.

 

Mi az a flexindukciós főzőlap?

flexindukciós főzőlap

Az új flexindukciós technológiával még soha nem látott rugalmasság tűnik fel a főzés terén. A hagyományos indukciós főzőlapok (csakúgy, mint az elektromos és a gáz), csak egy kijelölt főzési területre van korlátozva, amelyen belül kell dolgozni, ami a szabványos serpenyők mérete. Azonban a flexibilis főzőlap lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű serpenyőben, akár sütőedényekben vagy gőzpárolóban főzzön . Sokkal látványosabb, hogy a főzőlap ténylegesen felismeri a serpenyő méretét és beállítja a főzőedény méretét.

 

Hogy miért változtatja meg az életét a flexindukciós főzőlap?

- Mert nem kell várnia, hogy ráférjen még egy edény, ha már 4 lábosban főz, csak tolja arrébb és rakja fel az ötödik edényt, vagy a kávéfőzőt.

- Mert ráteheti rengeteg féle edényt, mint a teppanyaki tányérokat, sütőlapokat és a serpenyőket, rendkívül sokoldalúan készíthetik el a család ételeit.

- Mert sokkal gyorsabb, mint az ismert többi főzési technológiák

- Mert egyszerű a takarítása, hiszen csak le kell törölni

- Mert biztonságos kisgyermekes családoknál is

Ismerje meg a Bosch PVS851F21E flexindukciós főzőlapot , amely beépített páraelszívóval rendelkezik.

Legmodernebb dizájnnal és felszereltséggel bír a Bosch PVS851F21E főzőlap. 4 főzési zónája van, melyek rugalmasan kezelhetőek. A két baloldali főzőzóna sütőzónává összekapcsolható.

Érintősszenzoros irányítása egyszerű és nagyon hamar elsajátítható, és digitális kijelzésén minden egyértelmű és követhető.

Gyorsasága elképesztő és még növelhető PowerBoost funkcióval. A FryingSensor funkcióval ropogósra piríthatja a halakat, húsokat és zöldségeket is. Ez a flexindukciós főzőlap gazdaságos és biztonságos.

Az elszívó berendezés 9 +1 intenzív fokozata garantálja, hogy zsírmentes lesz az otthona, és friss levegő fogadja a vendégeit még főzés közben is. 12 rétegű zsírszűrője és még sok tartozéka, alkatrészei mosogatógépben moshatóak, így a tisztítása se fog gondot okozni. Kapacitása egy nagyobb konyhával is elbír.

Nézze meg a Konyha Szalon összes főzőlapját >>>

Tudjon meg többet a főzőlapokról: 

Karácsonyra ajándékozzon szabadidőt és komfortot!

A professzionális szakácsok szeretik az indukciós főzést!

Ha nem elég 4 gázrózsa…

Főzőlap harc! Gáz vagy indukció?

Főzőlapok vásárlás előtt tudnia kell

Indukciós főzőlapok hangosak?

 

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Jan 09.