facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Kávéimádóknak - igazi LUXUS

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Lány kávéval A kávé mindenkinek mást jelent. Vannak, akiknél a napindítás elképzelhetetlen a reggeli eszpresszójuk nélkül, mások inkább az íze miatt isszák kedvenc cappucinójukat. Vannak, akik tejszínnel, mások tejszín nélkül, akadnak, akik cukorral, mások cukor nélkül isszák... abban viszont mindannyian egyetértenek, hogy kávé nélkül bizony nem teljes a nap. :)

Az üdítő kávéélményhez nemcsak minőségi kávéra, de professzionális kávégépre is szükség van. Ilyenek például a Jura teljesen automata készülékei, amelyekkel igazi, krémben gazdag presszót készíthet.

Ezekben a modellekben legfeljebb 16g kávét darálhat egyszerre, ami nagyjából két pressszó egyszeri lefőzéséhez elegendő. A gép a pörkölt kávészemeket néhány másodperc alatt gőzölgő, selymes, illatos itallá varázsolja.  

Bármilyen méretű is kedvenc kávéscsészéje, a Jura gépek alkalmazkodnak hozzá. Az állítható szélességű adagoló alatt akár egy nagyobb latte macchiatós pohár is kényelmesem elfér. A készülékkel 11-féle kávékülönlegességet készíthet el az ízlésének és a hangulatának megfelelően. Az átlátható TFT kijelző precízen mutatja az aktuális beállításokat (kávé erőssége, mennyisége, típusa stb.)

Kávé délután Mivel a kávégép folyamatosan használatban van, fontos odafigyelni a tisztaságára. Ebben segít Önnek a beépített mosó-tisztító és vízkőtelenítő program, amely különösen egyszerűvé teszi a Jura kávégépek karbantartását. Ez a tisztító program már be- és kikapcsoláskor automatikusan átmossa a gépet, épp ezért, arra sincs szükség, hogy a központi egységet minden alkalommal kivegye és kézzel elmosogassa. Ugye milyen egyszerű? :)

Minden Jura modell egy úgynevezett Claris vízkő- és baktériumszűrővel büszkélkedik, amely vízlágyító hatású. Ha ezt használja, végleg elbúcsúzhat az utólagos vízkőtlenítéstől, és attól sem kell tartania, hogy időközben, a folyamatos használattól gyengül a vízszűrő hatása, és tönkremegy a gép. Ha ugyanis a szűrő elkezd kopni, Jura készüléke azonnal figyelmezteti!

Krémes, habos kávéra vágyik?

A cappucinófejjel néhány másodperc alatt kellően kemény tejhabot készíthet. Ön is a cappucino készítés mesterévé válhat Jura kávégépével!  Kényeztesse vendégeit, ismerőseit, családját vagy csak saját magát egy krémes cappucinóval vagy Latte Macchiatóval! :)


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA