facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A főzőlapok Rolls-Royce-jai

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Az indukciós főzőlapokkal a főzés igazi élmény

Lassan kezd beleivódni a köztudatba, hogy az indukciós főzőlapok milyen nagyszerű előnyökkel rendelkeznek a többi főzőlaphoz képest. A főzés például sokkal gyorsabb lesz, ráadásul kevesebb energiafelhasználással. Az elektromágneses mezőnek köszönhetően ugyanis közvetlenül az edényt, és nem a főzőlapot melegíti fel. Hogy egy példát is mondjak: 2 liter víz kétszer gyorsabban forr fel, mint a kerámia főzőlapon. Az ételt gyorsabban tálalhatja, így több ideje marad élvezni az elkészült finomságot.

A gyártók ma már nem elégednek meg az indukciós technológia vívmányaival, hanem igyekeznek továbbmenni, tökéletesíteni, fejleszteni vagy épp új funkciókkal feldobni.

Nézzük, melyek azok a paraméterek, amelyekkel a jó még jobb lehet! :)

A Whirlpool indukciós főzőlapoknál például a FlexiCook-nak köszönhetően két zóna összekapcsolásával ideális felületet kap, amelyen bármilyen méretű edény elfér.

Indukciós főzőlapok

Ezen kívül, ha otthonában korlátozott a villanyóra teljesítménye, akkor Ön állíthatja be, hogy mennyi áramot használjon a főzőlap működés közben. 4 különböző teljesítmény érték közül választhat: 7,2 kW - 6kW - 4kW - 2.5KW. Így teljesen elkerülheti a túlterhelés veszélyét.

Mindig tökéletes eredményeket kap a legleleményesebb módon! :) Egy érintéssel kiválaszthatja a főzési funkciót, amelyhez a főzőlap automatikusan beállítja a megfelelő teljesítményszintet. Így lesz a főzés igazi élmény. :) Az ECO Booster ugyanolyan gyors eredményt garantál, csak még 10 %-kal csökkenti az energiafogyasztást. A Power managementtel 4 különböző teljesítményszint közül választhat egy nagyon egyszerű kezelőfelületen, amelyen egyetlen érintéssel beállíthatja, és ellenőrzése alatt tarthatja a főzési folyamatot.

A Bosch és a Siemens készülékeinél is találunk irigylésre méltó szuperfunkciókat. A flexindukciós technológiával mindegy, hogy kettő vagy három lábasban vagy egy nagy serpenyőben készül a vacsora. A 40×24 cm-es felületű flexindukciós zóna. Ha a főzőlap Direct Select vezérlésű, akkor a főzőzóna kiválasztása után csak a kívánt fokozatot kell megérintenie (17 szint létezik) a teljesítmény beállításához. Amennyiben DirectSelext Basic vezérlésű modell került az otthonába, a zóna és a fokozat beállítása közvetlenül történik. A Touch Select egyszerű és kompakt megjelenést kölcsönöz: egy érintéssel kiválaszthatja a megfelelő főzőzónát, a teljesítményt pedig lépésenként változtathatja. A Quick Starttal egy szempillantás alatt elindíthatja a főzést: bekapcsoláskor az a zóna fog aktiválódni, amelyre edényt helyezett.  A ReStart újraindítási memóriával a beállított értékek még 4 másodpercig tárolódnak a készülék memóriájában, és ha véletlenül kikapcsolja, ezen időn belül gond nélkül visszaállíthatja az előző beállításokat. A főzőlap az energiafogyasztást is kijelzi, így Ön mindig értesülhet az elhasznált energiamennyiségről.

Ha Ön is egy ilyen szupermodern főzőlapot szeretne konyhájába, tekintse meg aktuális főzőlap kínálatunkat ide kattintva, vagy nézzen körül Konyhagép Szalonunkban!

Ha kérdése van az indukciós főzőlapokkal kapcsolatban, hívja beépíthető konyhagép szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon. 


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA