facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Teka beépíthető sütők

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A beépíthető sütő kiválasztása ma már nem egyszerű feladat, hiszen az új készüléknek nemcsak funkcionális szempontból kell megfelelnie az igényeknek. Azt is elvárjuk tőle, hogy megjelenésével is tökéletesen illeszkedjen az általunk megálmodott konyhába. Mindemellett a praktikum és a tudásszint terén is kielégítőnek kell lennie.

A Teka beépíthető sütőket a felhasználói igényeknek megfelelően tervezték meg. Mindegy, hogy Ön nagycsaládos, vagy egyedülálló, méretben, kapacitásban és tudásban az életstílusához illő modellek közül válogathat.

Töltött csirke A teljes palettából a Hydroclean és az Ebon termékcsaládokra hívnám fel a figyelmét elsősorban.  A korszerű masinák a dizájn és a kivitelezés terén sem maradnak alul, például mindét család tagjai süllyeszthető kezelőgombokkal (pop up) rendelkeznek, emellett INOX felületük ujjlenyomatmentes, így a tisztításuk még könnyebb. Szinte kivétel nélkül minden masina LCD/LED kijelzőt kapott, hogy a kezelésük egyszerűbb és hatékonyabb legyen.

Az energiahatékonyság különösen fontos volt a gyártónak, épp ezért a sütők A vagy A+ energia-besorolással rendelkeznek. Utóbbival az energia akár 20%-kát megtakaríthatja.
A kényelmes használatot az akár 10kg teherbírású tálcavezető sín is biztosítja, amely 83%-ban kihúzható. A szintén egyedülállóan nagyméretű 1421 négyzetcentiméteres hasznos felületű sütőtálcába a karácsonyi vacsorára szánt sültek is kényelmesen elférnek. 

Sütő sikálás Bármit is késztett, a sütő tisztításával nem Önnel kell foglalkoznia, hiszen a HydroClean sütőt - speciális zománcbevonatának köszönhetően - lényegében öntisztítónak is nevezhetjük. A szennyeződéseket egyedül is eredményesen távolítja el, mindössze 2dl vízre van szüksége, amit 24 perc alatt 80°C-ra melegít fel, a folyamat során keletkező pára pedig leoldja a szennyeződést a speciális rétegről. Természetesen az EBON sütők sem maradnak le a könnyű tisztíthatóság területén: mivel Crystal Clean bevonattal látták el őket, a szennyeződések kevésbé tapadnak meg a belsejükben.
Mindegyik sütőben nagy teljesítményű, bizonyos modelleknél dupla grillt is találunk, mellyel még gyorsabban és egyenletesebben piríthatjuk ropogósra az ételt.

A csúcsmodellekben automatikus receptprogramok közül választhat: az ételtípus és a súly megadása után készülék automatikusan beállítja a sütési időt és hőmérsékletet. 

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja beépíthető sütő szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA