facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Gorenje prémium mosógép 10 év garanciával

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Herke Róbert

10 év garanciával bíró Gorenje szuper mosógép

Gorenje WaveActive mosógépek

Folyamatosan megújul a háztartási gép kínálat, hiszen a világ változásai megkívánják, hogy gyorsan, csendesen és kíméletesen mosson a mosógépünk, amely sokáig és energia hatékonyan működjön.

Most a Gorenje büszkélkedhet a csodás új WaveActive generációs mosógépekkel, melyek abszolút megfelelnek az új elvárásainknak.

Az új Gorenje WaveActive mosógépek nagy változásokat hoznak, mivel egyedülálló és innovatív módon tervezett WaveActive dobot tartalmaznak. Ez a kiképzés lágyítja az anyagszálakat, és kíméletes ruházati kezelést biztosít, a foltmentes eredmény mellett. Elképesztő tulajdonsága, hogy a tökéletesen mosott ruhák minimális ráncokkal rendelkeznek, ezért szinte elfelejtheti a vasalást.

Mi bizonyítja, hogy a Gorenje hosszú távú mosógépet szeretne Önnek gyártani?

A WaveActive mosógépeket inverteres PowerDrive technológiával működő motorral készítik, melyre (a vásárlást követő 8 héten belüli) regisztrációs kötelezettség mellett 10 év extra garanciát biztosítanak!

Az inverteres PowerDrive kivételesen megbízható, és nagyteljesítményű motor szénkefék nélkül működik, amely technológiának köszönhetően megszűnik a mechanikus terhelés, súrlódás és kopás. Az eredmény jobb általános mosási eredmények, energiahatékonyabb és csendesebb működés, valamint hosszabb motor és készülék élettartamot biztosít.

Ha az Ön életében fontos a ,,zöld" gondolkodás, és az áramszámlája

Jó hírem van, mert a WaveActive a legmagasabb környezetvédelmi követelményeket elégíti ki. Szélsőséges energiahatékonysággal büszkélkedhet.
A Gorenje WEI823 elöltöltős mosógép energia besorolása A+++(-30) energiaosztály. Ez évente 185 kwh fogyasztást jelent (220 mosási ciklusra vetítve) ami 40 Ft-os áramdíjjal számolva havonta kb. 616 Ft. Ez ha kiszámolja havonta kb. 18 mosás, tehát hetente majdnem 5-ször indítja el a gépet. (Természetesen függ a program választástól, a ruha mennyiségétől. Ez csak egy hozzávetőleges adat.)

Mi garantálj a könnyed mosást, és tiszta ruhákat?

Nem tudja, milyen programot állítson be a ruha neműkhöz? Nem gond, mert aa WaveActive mosógépeknek teljesen automatikus mosóprogramjai vannak, amelyek profik a folt tisztításban. Az IonTech technológiával a tisztítószerek akár 30 százalékkal is hatékonyabbak. Az IonTech a természetes ionizációs folyamat erejét alkalmazza, hogy hatékonyabban távolítsa el a szennyeződéseket magas hőfok vagy hozzáadott vegyi anyagok nélkül. A mosószer jobban oldódik a vízben, így lehetővé teszi a tisztítószer egyenletes beszivárgását a szennyes ruhákba. Az eredmény 30%-kal jobb folteltávolítás, még alacsonyabb hőmérsékleten is . Az IonTech megakadályozza a vízkő lerakódását is a fűtőszálon, ami meghosszabbítja a mosógép hasznos élettartamát.

Számos érzékelőjük lehetővé teszi a gyorsabb és ökológiailag hatékonyabb mosást, gondoskodik a hőfok, a vízmennyiség, a mosási idő és a centrifuga sebesség optimális kombinációjáról.

Kifejezetten babás családoknak:

A fent említett Gorenje W8544N / I mosógép speciális programjai között megtalálható az Antiallergén pamut / Babaruha / Atkamentesítő funkciók, amelyek kisbabás családok, vagy fertőző betegség esetén szinte nélkülözhetetlenek.

Allergiásoknak óriási segítség

Kiemelném még a Gorenje WaveActive WEI62S3 elöltöltős mosógépét, mely AntiAllergy programmal védi az allergiásokat. Ez a program magasabb hőmérsékletet és extra öblítést alkalmaz, hogy hatékonyan megszűntesse a tisztítószer nyomait a ruhák szövetén. Az allergének, amelyek kellemetlen érzést okozhatnak, eltávolításra kerülnek, így védve az érzékeny bőrt.

A kategóriás besorolásokat kaptak ezek a mosógépek

A WaveActive mosógépek Mosási hatékonysága a legjobb besorolást kapta, szintúgy, mint a centrifugálási hatékonyságuk. Mind a két besorolás az A kategóriát erősíti.

Zajszínt, csendes működésű mosógépek

A hatékonyság és takarékosság mellet az inverteres motornak, és a StableTech oldalfal paneljeinek és alapzatának köszönhetően tovább növekedett a készülékek stabilitása és jelentősen csökkent a rázkódásuk, ennek a végeredménye az lett, hogy felettébb csendesen működnek. Mosási zajszintjük jellemzően 52 dB. Ez halkabb, mint egy emberi beszélgetés, akár egy suttogás. Így nyugodtan választhatja amerikai nappalis konyhájába, mert nem fogja zavarni pihenés közben.

Biztonsági funkciók

Teljes vízvédelemmel szerelték fel, így nem öntheti el a helyiséget, ahol működik a gép. A gyerekzár biztosítja a kis kezecskék ellen a mosógépet.

Digitális kijelző

LED Digitális kijelző segít az egyszerű és hatékony kezelését, illetve mindig tudni fogja, éppen hol tart a mosási folyamat. Hibajelzéseket is itt láthatja.

Jó szívvel ajánlom a Gorenje WaveActive mosógépeit a háztartásába, mert a mosás egyszerű lesz, az élete könnyedebb és a ruhái illatosak, tiszták, és tartósak.

Ide kattintva megnézheti a Gorenje WaveActive mosógépeket!


Nézze meg a Gorenje videóját a mosógép belsejéről, felettébb hasznos:

Herke Róbert

az online Márkabolt háztartási gép szakértője

Szinte a kezdetektől támogatja az online Márkabolt csapatát. Hobbija is a műszaki és elektromos berendezésekkel kapcsolatos, így nem csoda, hogy tudása a háztartási gépekkel kapcsolatban professzionális. Minden kérdésére profi válasszal szolgálhat, tanácsait érdemes megfogadni.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Herke Róbert

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA