facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Hatékony küzdelem a ráncok ellen

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Lehet a vasalás olyan házimunka, amit élvezünk?

A válasz igen! Persze egyáltalán nem mindegy, milyen vasalót vetünk be a gyűrődések ellen!

Van megoldás a vasalásra

Azt nem ígérem, hogy ezentúl a kedvenc elfoglaltsága a vasalás lesz...:), de megmutatom, hogy néhány trükkös innovációval hogyan lehet ez a munka is izgalmasabb, élvezetesebb.
Ha Ön sokat vasal, de kevés a hely otthonában, a gőzölős, gőzfejlesztős vasaló a legjobb választás. Beépített motorjuk több gőzt képes előállítani, és biztosítják, hogy a gőz minél mélyebbre hatoljon a szövetekben. Így a rácok pillanatok alatt kisimulnak. A klasszikus vasalóknál ma már sokkal többre képesek a korszerű Bosch gőzölős vasalók. Például automatikus vízkőmentesítés van bennük, ami különösen fontos a vízzel (is) működő készülékek esetében. Egyesekben például a gőzölést 6 fokozatban is szabályozhatja.

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy elment otthonról, és hirtelen eszébe jutott, vajon kikapcsolta-e a vasalót?! A biztonsági kikapcsolással rendelkező készülékeknél akkor sem lehet probléma, ha véletlen bekapcsolva felejtette. Ez a funkció ugyanis egy adott időtartam elteltével automatikusan üzemen kívül helyezi a gépet.

Egyszerre sok ruhát szokott vasalni? Akkor érdemes befektetni egy gőzállomásba, amely nagy erejű gőzsugárral minden ráncot megsemmisít, függetlenül azok mélységétől. A víztartályuk rendkívül könnyen feltölthető. A profi gépek már 2 percen belül teljesen felfűtenek, és akár 400g extra gőzt bocsátanak ki percenként. A programokat az i-Temp Advanced funkcióval minden vasalható anyaghoz testre szabhatja, így nem kell attól félnie, hogy a kedvenc ingje megsérül vasalás közben.

A gőzállomásoknál általában problémaként merül fel, hogy túl zajosak. A Bosch masináknál emiatt sem kell aggódnia, hiszen a SuperSilent címkével ellátott termékek csöndes és megnyugtató vasalást garantálnak, alacsony zajszinttel. Akkor is nyugodtan elvégezheti ezt a házimunkát, ha a szobában épp alszik a kisgyermeke.
A vízkőtlenítésre automata jelzőrendszer figyelmezteti Önt, hogy ez a fontos folyamat sose maradjon el.

Vidám vasalás Még egy szuper újdonságra hívom fel a figyelmét, ami kevésbé ismert a vásárlók körében, ez pedig nem más, mint az aktív vasalódeszka. Pontosan úgy néz ki, mint egy átlagos deszka, viszont profi fűtési, fújási/szívási funkcióval valamint nagy tárolóval gyors és kíméletes vasalást tesz lehetővé. Az elszívási funkció a gőzt átszívja az anyagon, miközben az anyagot rásimítja a deszkára. A fújás funkció vékony légpárnát hoz létre a deszka felett, így kíméletes vasalással frissíti a ruhát, a fűtés pedig megszárítja a ruhaneműt.

Ha bármilyen kérdése van háztartási gépeinkkel pl. vasalóinkkal kapcsolatban, hívja szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA