Gyengéd bánásmód a legféltettebb ruhák számára

Aggodalom mosás közben

Mosás és szárítás egyetlen készülékben? Miért ne!

Egy kasmír pulóver… az ajándékba kapott selyemblúz, a kisbabánk macija, vagy az egyedi farmerünk... kedvenc ruhadarabjaink, amelyekhez kötődünk. Ezeket a holmikat mindannyian féltjük, hiszen sok szép emlékünk kapcsolódik hozzájuk.

Épp ezért természetes, hogy azt szeretnénk, ha a mosás és a szárítás semmilyen nyomot nem hagyna rajtuk. A valóság azonban sajnos sokszor csúnya tréfát űz velünk. :(

Ön is aggodalommal várja a program végét, hogy kiderüljön, mi lett a ruhák sorsa?

Nemcsak az idő, és a mosás gyakorisága, de a mosó- vagy szárítógépünk is ludas lehet abban, hogy kedvenceink veszítenek eredeti kinézetükből. A jó hír azonban az, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie!

Ha Ön egy gépben szeretné kimosni és megszárítani a ruháit, beleértve a legkényesebbeket is, jó hírem van!

A Whirlpool tökéletes megoldást talált ki az Ön számára. :) Újgenerációs mosó-szárítógépei ugyanis a legmagasabb színvonalú ellátásban részesítik a ruhákat, különös figyelmet szentelve az érzékeny textíliáknak.

A szálak védelmére kifejlesztett Soft Move technológia olyan egyedülálló funkciókkal rendelkezik, mint a vasalást megkönnyítő funkció, amitől a gyűrődések is kifekszenek. :)

Gyors megoldást keres a ruhák frissítésére?

Ha nincs szükség alapos mosásra, praktikus megoldás a SteamCare, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el a kellemetlen szagokat és a gyűrődéseket. Önmagában, vagy a mosási ciklussal kombinálva a gőz erejével finoman frissíti fel a ruhát, így megkönnyíti a vasalást.

Csúcstechnológiás motor, a tartós, csendes működését

A Whirlpool mosó-szárítógépekben kiváló csúcsminőségű Senselverter motor működik, amely egy hagyományos A energiaosztályú készülékhez viszonyítva akár 10%-os energia megtakarítást tesz lehetővé. Ezen kívül zöld funkcióval is büszkélkednek, amely 15°C-on megőrzi a színeket és olyan tisztára mos, mint egy 40°C-os program.

Nagy mennyiségű mosnivalóval is elbánik

A Whirlpool mosó-szárítógépek 71 literes dobjuknak köszönhetően akár 10kg szennyest is képesek kimosni, a hatalmas, 34 cm átmérőjű ajtónyílás pedig megkönnyíti a be- és kipakolást. A masina egyszerre 7kg ruhát is képes megszárítani.
Nem kell tehát várnia a száradásra, vagy a vizes ruhák egy részét kipakolnia, mert ezek a modellek már egyetlen ciklusban mind a mosással, mind pedig a szárítással maradéktalanul végeznek.

Nézze meg az össze mosó-szárítógépet az onlineMárkaboltokban >>

Olvasson tovább:

Vegye meg a tuti mosó-szárító gépét 2018-ban

Elkezdődött a mosó-szárítógépek szezonja

Miért ne vegyen mosó-szárítógépet?

Hogyan válasszunk mosó-szárítógépet

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2018. Ápr 09.