facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Gyengéd bánásmód a legféltettebb ruhák számára

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Mosás és szárítás egyetlen készülékben? Miért ne!

Egy kasmír pulóver... az ajándékba kapott selyemblúz, a kisbabánk macija, vagy az egyedi farmerünk... kedvenc ruhadarabjaink, amelyekhez kötődünk. Ezeket a holmikat mindannyian féltjük, hiszen sok szép emlékünk kapcsolódik hozzájuk. Épp ezért természetes, hogy azt szeretnénk, ha a mosás és a szárítás semmilyen nyomot nem hagyna rajtuk. A valóság azonban sajnos sokszor csúnya tréfát űz velünk. :(

Ön is aggodalommal várja a program végét, hogy kiderüljön, mi lett a ruhák sorsa?

Aggodalom mosás közben

Nemcsak az idő, és a mosás gyakorisága, de a mosó- vagy szárítógépünk is ludas lehet abban, hogy kedvenceink veszítenek eredeti kinézetükből. A jó hír azonban az, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie!

Ha Ön egy gépben szeretné kimosni és megszárítani a ruháit, beleértve a legkényesebbeket is, jó hírem van!

A Whirlpool tökéletes megoldást talált ki az Ön számára. :) Újgenerációs mosó-szárítógépei ugyanis a legmagasabb színvonalú ellátásban részesítik a ruhákat, különös figyelmet szentelve az érzékeny textíliáknak.

A szálak védelmére kifejlesztett Soft Move technológia olyan egyedülálló funkciókkal rendelkezik, mint a vasalást megkönnyítő funkció, amitől a gyűrődések is kifekszenek. :)

Gyors megoldást keres a ruhák frissítésére?

Ha nincs szükség alapos mosásra, praktikus megoldás a SteamCare, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el a kellemetlen szagokat és a gyűrődéseket. Önmagában, vagy a mosási ciklussal kombinálva a gőz erejével finoman frissíti fel a ruhát, így megkönnyíti a vasalást.

Csúcstechnológiás motor, a tartós, csendes működését

Ruhák a kosárban A Whirlpool mosó-szárítógépekben kiváló csúcsminőségű Senselverter motor működik, amely egy hagyományos A energiaosztályú készülékhez viszonyítva akár 10%-os energia megtakarítást tesz lehetővé. Ezen kívül zöld funkcióval is büszkélkednek, amely 15°C-on megőrzi a színeket és olyan tisztára mos, mint egy 40°C-os program.

Nagy mennyiségű mosnivalóval is elbánik

A Whirlpool mosó-szárítógépek 71 literes dobjuknak köszönhetően akár 10kg szennyest is képesek kimosni, a hatalmas, 34 cm átmérőjű ajtónyílás pedig megkönnyíti a be- és kipakolást. A masina egyszerre 7kg ruhát is képes megszárítani.
Nem kell tehát várnia a száradásra, vagy a vizes ruhák egy részét kipakolnia, mert ezek a modellek már egyetlen ciklusban mind a mosással, mind pedig a szárítással maradéktalanul végeznek.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA