facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A Gundel étteremben jártunk

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Új Bosch és Siemens termékekkel ismerkedtünk meg a patinás étterem kerthelyiségében

A Bosch Serie 8 és a Siemens iQ700 sorozatba tartozó innovatív beépíthető készülékekbe már a februári Konyhakiállításon (amiről itt olvashat részletes, képes beszámolót) beleszerettünk. Most a Bosch és a Siemens jóvoltából lehetőségünk nyílt arra, hogy további érdekes információkat tudjunk meg ezekről a csodagépekrő Budapesten, a Gundel Étterem lenyűgöző kerthelyiségében.

Bosch termékbemutató

A termékeket most is Varga Dániel, a Bosch és a Siemens termékoktatója mutatta be. A nagyon megnyerő külsejű, letisztult dizájnú készülékek vezérlése pofonegyszerű. Az okostelefonra hasonlító kezelőfelülettel nem kell sokáig törnünk a fejünket, mit hol állíthatunk be. A sütő nagyon intelligensen szinte ,,vezet" bennünket.  

A készülék tudásában és küllemében is professzionalitást sugall, olyan benyomást kelt mintha az örökkévalóságnak tervezték volna. :) Erre utal, hogy a márkajelzést újabban a Bosch belegravírozza a sütő ajtajába.

Siemens termékbemutató

Ami különösen érdekes, hogy a Bosch sütőkben különböző asszisztens (Assist) funkciókat találunk, amelyek szinte maguktól elkészítik az ételt. Az automatikus programokkal Önnek csak az ételfajtát kell kiválasztania, a sütő pedig magától beállítja a hőmérsékletet, a sütési módot és az elkészítési időt. A Perfect Roast maghőmérővel a húsok úgy sikerülnek majd, mintha egy professzionális étteremben készültek volna. :) Ez a szenzor ugyanis 3 ponton méri a hús hőmérsékletét, így tökéletes eredményt garantál. A Perfect Bake sütőszenzor pedig a tésztaételeket készíti el önállóan.

Nemcsak az új készülékekről volt szó. Dani arra is kitért, hogy a háztartási gépekben mit tartanak legfontosabbnak a vásárlók. Melyek azok az adottságok, amelyek különösen élvezetessé és biztonságossá tehetik a masina használatát. A sütőknél ilyen például a pirolitikus funkció. Ha Ön ilyen beépíthető sütőt választ, akkor a sikálást örökre elfelejtheti. A főzőlapoknál az indukciós technológia a favorit, amely gyorsabb, hatékonyabb és kényelmesebb főzést garantál kevesebb energiafogyasztással.

A mosogatógépeknél az Aqua Sensor bizonyult különösen hasznosnak, mert segít abban, hogy minden használatkor vizet spóroljon. Az Aqua Stop pedig azért jó, mert teljes körű biztonságot garantál a gép működésekor, így nyugodtan magára hagyhatja, a vízkároktól a készülék teljes élettartama alatt nem kell aggódnia.

A felsorolásból nem maradtak ki a hűtők sem, amelyek a Low Frost jégképződés csökkentő funkcióval tűntek ki a hagyományos készülékek közül. Használhatóság szempontjából a Hydro Fresh páratartalom-szabályzással ellátott fiók is fontos, hiszen benne a zöldségfélék és a gyümölcsök kétszer hosszabb ideig őrzik meg frissességüket.

Bosch termékbemutató a Gundel étteremben

A termékbemutatót követően egy nagyon izgalmas rész vette kezdetét, ami nem volt más, mint egy bemutató főzés Borbás Marcsi vezetésével, aki a legújabb készülékek használatainak rejtelmeibe vezetett be bennünket. Töltött göngyölt húst készített fokhagymával és zöldfűszerekkel, és arra is megtanított minket, hogyan kell szakszerűen húst filézni. A húst a legkorszerűbb Bosch sütőben sütötte és a klasszikus sütési üzemmódot gőzzel kombinálta, így igazán omlós, szaftos lett a végeredmény.

A főétel után Marcsi egy igazi délvidéki finomságot, mézes Csotros kalácsot készített.

Termékbemutató a Gundel étteremben

Bosch beépíthető sütő

Hogy az élmény még maradandóbb legyen, a finom ebédről a Gundel chef-je gondoskodott.

Vacsora a Gundel étteremben

Köszönjük a Boschnak és a Siemensnek meghívást. Ismét felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA