facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Fontos a Garancia?

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Mi alapján döntsünk, vagy hogyan járunk jobban?

Szeretünk nosztalgiázni, és azt gondolni, hogy régen jobb volt minden. Például egy ,,NDK"-s mosógép soha nem romlott el. Lehet, hogy így van, de egy hatalmas méretű, vizet és áramot habzsoló szörny volt.
Nekünk van egy több generációs Lehel *** hűtőszekrényünk (remélem, látja maga előtt a csodás szerkezetet) amely öröklődik, és mindig az új életet kezdő fiatalok kapják meg. Hát nem voltam rest, és leültem kiszámolni, hogy a mostani és a régi hűtő között havonta kb. 3000 Ft áramszámla különbség van, de még mindig műkődik!

Nos, akkor most mi legyen? Legyen, egy örökké működő, de gazdaságtalan gépünk, vagy ha elromlik, eldobjuk, és újat veszünk? De akkor hol marad a bolygónk védelme?

A döntés nehéz, de a megoldás a TUDATOS gondolkodás. 

A gazdasági helyzetünk végett még mindig az első a vásárláskor az ár, és csak utána vesszük figyelembe a műszaki paramétereket. Pedig az alkatrészek tömkelegét tartalmazó gépek esetében a garancia kiemelten fontos. Mivel meghibásodás esetén a szomszéd Józsi bácsi nem tudja megjavítani, cserélni, a szervizelés pedig nem olcsó. Az Online Márkabolt 5 év garanciát vállal díjmentesen minden készülékére, tehát ez idő alatt ha meghibásodás van, akkor a javítás költségmentes.

Tehát a TUDATOS vásárló a garanciával kezdi a döntés meghozását.

Tudatos vásárló

Nem kell szakértőnek lenni mindenben, hogy jól döntsünk. Egyszerűen olyan terméket kell választani, amelynek a garanciája hosszútávra szól, így valamennyire bebiztosíthatjuk magunkat. Vannak szakértőink is, akik pontosan tudják a gépek működését, és funkcióit. Ha nem vagyunk biztosak abban, hogy tudjuk mit jelent egy-egy leírás, vagy a kapacitása, fogyasztása, hát írjon egy e-mailt vagy hívjon fel minket, és visszahívja egy hozzáértő kolléga, és segít.

Most gondolja végig, hogy mi a drága? Ha a kiválasztott és nagyon várt új gépet 2 év múlva le kell cserélni, mert a javítás költsége szinte egy új gép ára, vagy egy megbízható cégtől vásárolni 5 év garanciával, bebiztosítva magát a hosszú távú jó működésre.

Mi is az 5 év garancia pontosan?

Az 5 év garancia azt jelenti, hogy a készülék garanciaidejét (a gyári fix garanciaéven felül) 5 évre egészítjük ki. Pl. egy 2 éves gyári garanciás termékhez +3 évet, egy 4 év gyári garanciáshoz pedig +1 évet adunk ajándékba.

Az 5 évre kiegészített Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás díjmentesen jár a megrendelt háztartási készülékéhez.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA