facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Az igazi magyar Survivor mosógéptesztel

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

A napokban elkezdődött a magyar Survivor c. műsor. Sokan kíváncsian várták, hiszen extrém körülmények között kell magyar embereknek boldogulnia, és ez izgalmasnak tűnik.

Hasonlóan éreztem magam én is idén nyáron, mikor elment az áram a lakásunkba, és eleinte nem találta a villanyszerelő a hibát. Két hétig voltunk áram nélkül.

régi mosás

Tudják, milyen kézzel mosni? Az ágynemű olyan nehéz hogy alig bírom el, és leszakad a derekam a kádba való hajolgatástól. A kicsavarásnál, mint egy óriáskígyó tekeregve préselem ki férjemmel a vizet. De hiába mi nem tudjuk azt, mint egy centrifuga. A legnagyobb melegben is 2 napig száradt a teregetőn.

 

Aztán nincs légkondi, vagy hideg üdítő, mert a hűtőszekrény sem működik. A csodálatos indukciós főzőlapomat, vagy légkeveréses sütőmet meg be se tudom kapcsolni. Egyszóval szívás. Tényleg úgy éreztem, hogy a túlélésért küzdök.

Két hét áram nélkül egy kész örökkévalóság volt. Már a rendelt kaja is unalmas volt, szívesen főztem volna valami finomat.

A villanyproblémát egy zárlat okozta, és ki kellett cserélni az egész lakásban a vezetéket, mert életveszélyessé vált. Sajnos a nyári szabadságolások miatt lett ez ilyen hosszú idő, hiszen nyáron jó szakembert találni manapság nem könnyű.

Sajnos a mosógépem nem bírta a feszültséget, amit a rossz vezeték okozott, így már nem élet újra.

De ha már újat kell venni, az tényleg jó legyen! - gondoltam. Ezért neki álltam külföldi oldalakon mosógép teszteket böngészni.

Mosógépteszt

A mosógép teszt abból állt, hogy egy "tesztfolt"-ot helyeztek a gépbe, amely: bort, vért, ketchupot, kávét, gyümölcslevet és olajat tartalmazott és kimosták nem bio mosószerrel.

A két nyertes gép a Samsung AddWash WW80K6414QW és a Whirlpool Supreme Care FSCR12440.

 

Whirlpool Supreme Care FSCR12440.

12 kg kapacitás
A +++ energiahatékonyság
Centrifuga: 1400 fordulat / perc
6. Érzékelési terhelés érzékelés
Szuper csendes mosásA Whirlpool 6. érzékelési terhelése és szennyezettség érzékelő technológiája automatikusan adagolja a terhelésnek megfelelő mennyiségű folyadékkal. Ez  nemcsak a mosási teljesítmény javítását célozza meg, de nem fog felesleges mennyiségű mosószert vagy öblítőt használni - ezáltal megtakarít a fogyasztási költségek mellett is.Ha szeretné használni az okostelefonját, akkor a Whirlpool 6. érzék applikáció is elég jó. Ez megjegyzi a program és az opció beállításait.

Milyen hangos?

Kevés mosógép zajszintje van 50 dB alatt, de ez a mosógép igen. A Whirlpool Zen technológiája elhagyja a hagyományos ékszíjtárcsát egy közvetlenül csatlakoztatott vontatómotor mellett, amely jelentősen csökkenti a rezgéseket és ezáltal a zajszintet. Alig zümmögő zajt hallat, és még a maximális terhelés mellett is rendkívül békés maradt.

A centrifugálás hangja is csendes még a maximális 1400 ford/perc sebességgel is.

Milyen programok vannak?

A Eco-Cotton program az a ciklus, amelyen az energia címke eredményei alapulnak, és a legalacsonyabb víz- és villamosenergia-fogyasztást kínálja. Sajnos volt olyan program, ami 6 órát vett igénybe, de a kisebb, kevésbé szennyezett terhelések a 6. érzék technológiának köszönhetően kevesebb időt vehetnek igénybe ... bár a tesztek még mindig hosszú ideig tartottak.

Szerencsére vannak gyors mosások is, de azok nem a legtakarékosabbak.

Speciális programok közé tartoznak a pólók, paplanok, kasmír, ágynemű, sport ruhák és törölközők, farmerek és bébiételek. Van egy utolsó 1 kg-os Mini terhelés is. Rengetegféle, hasznos programja van.

Mennyire jól mos?

A teszten 9,25 kg-os ruhaneműt  és tesztszalagot (vérrel, ketchup, juice, kurkuma, kávé és motorolajjal szennyezve) mosták ki 40 C- os Eco Pamut programon.

A tesztfesték szalag nagyon tiszta lett, a kemény kurkuma és a lehetetlen motorolajfoltok kivételével teljesen eltávolodtak. Ez egy igazán kiemelkedő eredmény a nem bio mosószerrel.

Ez azt jelenti, hogy ez a mosógép modern, nagyon csendes és könnyen kezelhető, amely kiváló mosási eredményeket és látványosan alacsony működési költségeket kínál.

Jelenleg megvásárolható a Whirlpool Márkaboltban.

Samsung AddWash WW80K6414QW

8 kg maximális terhelés
A +++ energiahatékonyság
Centrifuga: 1400 fordulat / perc
AddWash funkció
EcoBubbleSmart Control technológia okostelefonon.
iOS és Android által támogatott, mellyel irányíthatja a készüléket,  illetve hibákat diagnosztizál, és jelentést küld a Samsung mérnökeinek, ha valami rosszul sikerül.Kimaradt valami? Nem probléma az AdWash ajtón keresztül.Az Ecobubble mosás azt jelenti, hogy szó szerint a vízzel és a mosószerrel a buborékok a ruhájába keveredek, egy gazdaságosabb mélytisztító mosásért.

Milyen hangos?

Rendkívül csendes kefe nélküli motorral van, amelyhez 10 év garancia jár.

Nem a legcsendesebb gép, de az 53 dB abszolút halknak mondható. A centrifugálásnál se nagyon hangos. Biztos, hogy a kávézás közben (ha a konyhába építi be) nem lesz zavaró.

Milyen programok vannak?

Van benne nagy sebességű mosás, amely mindössze 15 és 30perc, Legfeljebb 2 kg terhelésig.

Tökéletes programja vannak, mint Pamut, Szintetikus, Gyapjú, Finom anyagok és Babaápolás, kiegészítő programokat kínál az ágynemű, a külső ruházat, a sötét ruhák számára. Van egy változata a "pamut Eco"  programnak, amely alacsonyabb hőmérsékleteket és alacsonyabb energiafogyasztást tesz lehetővé.

Azok számára, akik sietnek, vagy arra törekszenek, hogy minél több energiát takarítsanak meg, vannak Super Speed és Super Eco programok is. Legyen a teljes terhelés.

Mennyire jól mos?

Normál vizsgálati eljárásunk teljes terhelést tartalmaz Pamut mosás 40 C fokban.
Ebbe a mosásba egy tesztfestékcsíkot helyeztek el. (szárított kávé, ketchup, kurkuma, motorolaj és vér).

A mosásnál a tesztcsíkot nagyon jól kitisztította, a ketchupot és a vérfoltot szokatlanul eltávolította. Ez nagyon ritka. A kávéfesték jelentősen csökkent, ami ismét nagy eredmény. A kemény kurkuma és motorolaj foltjai csökkentek, bár még mindig láthatóak. Így összességében a mosógép nagyon jó eredményeket szolgáltatott.

Jelenleg megvásárolható a Samsung Márkaboltban.

Sokat segített a döntésem meghozásában a teszt remélem Önnek is segít.


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA