Anyák napjára

ötletek anyák napjára

Ötletek Anyák napjára!

Mert minden édesanya megérdemli!

Tudom, hogy még le se csengett a húsvéti ünnep, de már most szólók, hogy hétvégén lesz szerintem az egyik legszebb ünnepünk, az Anyák napja! Persze nem azért mert ilyenkor engem ünnepelünk, :) hanem mert nekem is van Anyukám, és ez egy tökéletes alkalom, hogy megkönnyítsük az életét!

Amíg kicsik a gyerekek addig természetes az orgona, és a vers… Most is örülök ennek, de idősödő édesanyám életét szeretném könnyedebbé varázsolni.

A legnagyobb ajándék az időm lenne, hogy sokat legyünk együtt és segíthessek a mindennapokban, de ennek hiányában, meglepem valami hasznossal, ami az ő szabadidejét segíti.

Mindenki magából indul ki, és az Anyaságom én sem a háztartás tisztántartásával szeretném tölteni, ezért több verzió is eszembe jutott.

Néhány ötletet adok Önnek, így Ön is boldoggá teheti édesanyját:

Mivel már nehéz a porszívózás ezért meglepem egy robotporszívóval, mely magától tartja tisztán a szőnyeget, és a padlót is! Nekem is van ilyen és legszívesebben kikiabálnám a teraszról, hogy mindenki tudja mennyire nagy könnyebbség ezzel takarítani!!!!

Nézze meg a robotporszívó kínálatunkat >>>

A robotporszívó túlzás? Erre is van gondolatom.

Egy vezeték nélküli készülék is nagy áldás lehet, hiszen sokkal könnyebb kezelni, mint a vezetékes porszívókat. Mindig kéznél van, és nem kell hozzá hajolgatni. Mivel édesanyámnak van cicája, fontos, hogy olyan készüléket válasszak neki, ami a szőrrel is megbirkózik. Szerencsére erre is már többféle porszívó képes.

Böngésszen a vezeték nélküli porszívók között >>>

Egészség és könnyedség.

Amennyiben még nem NoFrost-os, vagyis önleolvasztós hűtőszekrénye van. Tudják milyen óriási munka leolvasztani egy hűtőszekrényt? Mostantól nem kell ezzel törődnie.

Válogasson a NoFrost-os készülékek közül>>>

Allergiásoknak tökéletes

Sajnos az utóbbi években egyre többen allergiásak lettek az idősebb emberek is. Az orvosok szerint telítődik a szervezetünk, és ez okozza ezt a kellemetlen „betegséget”. Nagyon jó megoldás a tűnetek enyhítésére a mosó-szárítógépet, így a ruhái allergiamentesek lesznek, és kevesebbet fog tüsszögni. Arról nem beszélve, hogy ezek a gépek szinte gondolkodnak, így könnyű kezelni őket és a rezsit se terhelik, hiszen energia és víz takarékosak, a vasalás könnyítő programmal meg vasalni sem kell.

Mosó-szárítógépek az Online Márkaboltokban >>>

Olvassa többi írásom is:

Jól teszi ha megtölti a hűtőszekrényét? Tud áramot spórolni a hűtőjével?

Speciális mosógép sportolóknak

Miért válasszam a Gorenje hűtő és fagyasztó szekrényeit?

4 háztartási probléma – megoldva!

Könnyű Útmutató a 13+1 sütőszimbólumhoz és funkciókhoz

Fontos, hogy milyen cégtől vásárolunk?

Online Márkaboltok véleménye a Black Friday-ról

 Ma a férjem mosogat!

Közeleg egy nőnap, de mégis bejegyzés?

Zahoránszky Zita
Zahoránszky Zita
szerző
2019. Jún 21.