facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

Akik a forró indulatokat lehűtik

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Bemutatkozik a Vevőszolgálatunk

Van egy olyan részleg márkaboltunkban, ahol soha nem áll meg az élet. Ahol mindig pörgés van, egyik telefon jön a másik után, és százával érkeznek az emailek... A Vevőszolgálaton bizony nincs megállás, és sokszor még egy reggeli kávéra sincs idő, hiszen a vásárlóink kérései nem várhatnak, mindig azonnali megoldásra van szükség.

Szerencsére olyan munkatársak dolgoznak itt, akik a legnagyobb rohamban is állják a sarat, képesek 100 dologra figyelni - egyszerre, és elkötelezettek abban, hogy ügyfeleink kérdéseire mindig a legjobb választ találják meg.

Ha van valaki, akinek a munkáját ,,nem irigyeljük", az Barta Gábor, a Vevőszolgálat vezetője. Az összes vásárlói kérdés, kérés, észrevétel, termékcserével, kiszállítással kapcsolatos óhaj, sóhaj ugyanis hozzá fut be. Gábor egyébként egész életében a kereskedelemben dolgozott. Mindig lenyűgöz minket azzal, ahogy nagy rutinjával a sokszor megoldhatatlannak tűnő vásárlói kérésekre is megoldást talál. Magánemberként is nagy dumagép - sokszor alig lehet lelőni... :), lételeme a pörgés, és cégen belül is mindig Ő a társaság középpontja.

Szeret kerékpározni, már többször megkerülte a Balatont. Rajong az autósportért, fiával szívesen látogatja a rally versenyeket. Gábor vagány pasi, akinek rengeteg energiája van (ami sokszor úgy tűnik, sosem fogy el.. :) ), imádja a kihívásokat, és szereti mindenben kipróbálni magát. Érdeklik a technikai kütyük, hobbi autószerelő, és kizárólag kézműves söröket iszik. Ami a zenét illeti, csak a kemény rock jöhet szóba nála.    

Gábor jobbkeze Simon Gabriella, aki vevőszolgálati asszisztensként csak nemrég óta erősíti csapatunkat, de máris imádja a munkáját. Amikor Ön kérdésével telefonon keres minket, Gabi veszi fel a telefonkagylót. Ő segít Önnek, hogy mielőbb választ kapjon a kérdésére.
A napi feladatokban azt élvezi, hogy egész nap ügyfelek ,,között van", és segít nekik a problémáik megoldásában. A mi első ránézésre ,,törékeny fiatal lánynak" látszó Gabink valójában egy rendkívül talpraesett, vagány csaj, akinek legnagyobb hobbija a horgászás.
Bevallom leesett az állam, mikor csillogó szemekkel mesélt arról, hogy rendszeresen, minden hétvégén kimegy pecázni és legutóbb egy 13,5 kilós ponty akadt horogra. :) A maradék szabadidejében (amit épp nem a tóparton tölt), Gabi szívesen kerékpározik, és gyakran jár konditerembe.

Ha a jövőben bármilyen kérdése van termékeinkkel, megrendelésével kapcsolatban, Gabriella és Gábor várják hívását!

Gábor és Gabriella vevőszolgálat


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA