facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30

A szenvedély ládikája

Megosztom a Google+ oldalamon - Elküldöm e-mailben

- írta: Zahoránszky Zita

Egy csipetnyi luxus a még a tökéletesebb élményért

Sokan azt gondolják, hogy a borhűtőt a bor tárolására találták ki, de ez csak részben igaz. Erre való a borospince, de valljuk be, kevesen engedhetjük meg magunknak, hogy saját pincével büszkélkedhessünk. Ha viszont szeretné, ha legkedvesebb bora mindig kéznél lenne... ha szenvedélyes gyűjtő, és nap mint nap elgyönyörködne a válogatásában, akkor van egy megoldás, amellyel a lakásába csempészheti őket.

A borhűtő NEM / több mind tárolószekrény.

A készüléknek a felszolgálást megelőző utolsó fázisban van jelentősége. Nemcsak ideális hőmérsékleten tartja, de igényes kivitelezésével szobánk díszének, sőt lakberendezési tárgynak is tekinthetjük.
Tegye még különlegesebbé a pillanatot Egy elegáns nappaliban, de hotelbárokban, luxus vendéglátó ipari helyiségekben is megállja a helyét.
A bor még boldogabbá varázsolja a megfelelő pillanatot, emlékezetessé teszi a különleges alkalmakat. A borhűtő nem kötelező kellék, inkább élvezeti vagy hobbitermék. Az ára nem filléres összeg, így összességében a prémium kategóriába sorolhatjuk.

Ha Önben is egy ínyenc borimádó veszett el, és szereti megadni a módját a borozgatásnak, akkor Önnek egy borhűtőre van szüksége, amely luxus körülmények között tartja imádott italát.
A borhűtő alacsony, 10 és 15 fokos közeget biztosít a bornak, egyenletes hőmérséklet, valamint alacsony hőingadozás és páratartalom mellett. Mivel más hőmérséklet kell a vörös- a fehér- és a rozébornak, ezért ha teheti, válasszon, három hőmérsékleti zónával rendelkező hűtőt, amely több kompresszorral működik.

Extra funkciók a még kényelmesebb használatért

Az UV védelem azért hasznos, mert a bor nagyon érzékeny a természetes fényre. Hogy megóvja, tárolja sötétített üveg-, vagy UV szűrős ajtóval ellátott borhűtőben, mely kiszűri a nap káros sugárzását, és védi a borokat, hogy azok minél tovább megőrizzék eredeti minőségüket.

A kellemetlen szagok rossz hatással lehetnek a borra. Erre is van megoldás, hiszen a beépített szénszűrő kiszűri a kellemetlen illatokat, és megakadályozza, hogy azok elterjedjenek a belsejében.

Ha a hőmérsékletet zónánként állíthatja, úgy többféle bort tárolhat egyszerre a készülékben - mindegyiket a megfelelő hőfokon. S ha a borhűtő interaktív Touch érintőgombos kezelőfelülettel is rendelkezik, a hőmérsékleti zónákat felügyelése gyerekjáték. A beállított értékekről pedig a digitális hőmérsékletmérő küld pontos információkat.

Rázkódásmentes (Grand Cru) ajtófogantyú - egyes Liebherr modellekben professzionális ajtónyitást biztosít. Ha kinyitja az ajtaját, nem fog belerezegni az egész készülék. :) Apropó ajtónyitás: szintén a Liebherr borhűtőkben a SoftSystem ajtópánt csillapítja az ajtó becsapódásának erejét, ezáltal csendes záródást biztosít. Ezzel megóvja a rázkódástól a nemes borokat

Ha bármilyen kérdése van a termékekkel kapcsolatban, hívja szakértő kollégámat a +36 1 478 2128-as telefonszámon!


Tetszett a cikkünk? A hírlevelünk is tetszeni fog. Iratkozzon fel!


írta:

Zahoránszky Zita

Zahoránszky Zita, az Online Márkablt Háziasszonya az online Márkabolt háziasszonya

Több éve saját háztartást vezetek, melyben korszerű gépeim is segítenek. Imádok sütni-főzni, új recepteket kipróbálni.

Hozzászólások

0 db

Hozzászóláshoz kérjük jelentkezzen be az oldal bal alsó sarkában található "bejelentkezés" gombra kattintva.

Weboldalunk Facebook kedvelői
Weboldalunk Google+ kedvelői

Témakörök

Szerzők


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA