Karcher BLV 36-240 Battery +5 ÉV Garanciával*, Lombfúvó (14441700)


Válassza az Egyedülállóan Hosszú
+ 5 év Garanciát* INGYEN:

Szakértőink várják kérdéseit
+36 1 478 2128 , karcher@ombolt.hu

 

Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Onlinemárkabolt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Általános jellemzők
Típus
Lombfúvó
Szín
Fekete- Sárga
Márka
Karcher
Gyártói Hivatalos Magyar Jótállás
Nem talált valamit oldalunkon?
Beszállítói Cikkszám/azonosító
14441700
EAN
4054278549248
Cikkszám
556042
Méretek
Szélesség
23 cm
Magasság
38 cm
Mélység
129 cm

Kärcher BLV 36-240 Battery Lombszívó/fújó

A BLV 36-240 Battery akkumulátoros lombfúvó és lombszívó egyaránt képes felszívásra, fúvásra, nedves lomb felszívására és aprításra is akár 240 km/h sebességgel. A szívó- és fúvócső külön levehető.
A nedves levelek, a fű és a vágási maradványok általában úgy tapadnak a földre, mintha ragasztva lennének, és alig lehet eltávolítani a sarkokból. Az akkumulátorral működtetett BLV 36-240 Battery lombfúvó és lombszívó ezt egyedül is megteszi. Nagy teljesítményű 770 m³ / h légáram mellett az erős lombfúvó a nedves zöld hulladékot is eltávolítja. A sebességszabályozással az ideális légsebesség a kívánt tisztítási hatékonysághoz képest állítható. Ez a praktikus eszköz, amely két kezes fogantyúval van felszerelve az optimális súlyeloszlás érdekében, még a nehezen elérhető sarkokból is összeszedi a nedves leveleket. A funkcionális, nagy gyűjtőzsák-térfogatú, 3-az-egyben eszköz egy választókarral vezérelhető, amely lehetővé teszi az egyszerre történő lombszívást és a lombfúvást is. A szívó- és fúvócsövek külön is eltávolíthatók. Az eszköz használata egyáltalán nem fárasztó még abban az esetben sem, ha megállás nélkül hosszú ideig dolgozunk vele, cserélhető vezetőgörgőkkel is fel van szerelve, ami hatékonyabbá és egyszerűbbé teszi a munkát, továbbá a tervezésnél az ergonómia és a súly szempontjából a hordozható kényelmen volt a hangsúly. Az akkumulátort a csomag nem tartalmazza.
36 V-os akkumulátor platform
Kefe nélküli motor
Sebességszabályozás
Zajszint 104 dBA
45 literes zsák

Karcher BLV 36-240 Battery +5 ÉV Garanciával*, Lombfúvó (14441700)

Válassza az Egyedülállóan Hosszú
+ 5 év Garanciát* INGYEN:

Még nem írt véleményt a termékről?

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
9
4
4
5
vásárlónk bizalmát