Karcher K 7 Full Control Plus Home magasnyomású mosó (13170320)

Szakértőink várják kérdéseit
+36 1 478 2128 , karcher@ombolt.hu

 

Hitelkalkulátor
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.
Onlinemárkabolt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
Általános jellemzők
Típus
Magasnyomású mosó
Szín
Fekete- Sárga
Márka
Karcher
Gyártói Hivatalos Magyar Jótállás
Teljesítmény
3000 W
Maximum nyomás
180 bar
Tömlő hossza
10 m
Tömlőtartó
Vegyszertartály
Nem talált valamit oldalunkon?
Beszállítói Cikkszám/azonosító
13170320
EAN
4054278245928
Cikkszám
55551
Méretek
Szélesség
59,1 cm
Magasság
39,7 cm
Mélység
78,8 cm
A K 7 Full Control Plus Home 60 m2/h felületi teljesítményével ideális. Tartalmazza a Home készletet T 450 felülettisztítóval és 1 liter 3 az 1-ben kőtisztítót. A nyomás beállítása a szórópisztolyon található gomb egyszerű megnyomásával történik, és egy LCD kijelzőn ellenőrizhető. Ezt azt jelenti, hogy minden felületet a megfelelő nyomással tudunk kezelni. A tisztítás rövid szüneteiben a szórópisztoly és a szórószár könnyen hozzáférhető és parkolóállásba helyezhető. A 3 az 1-ben Multi Jet szórószár is különösen praktikus, a szórószár cseréje nélkül lehetséges magasnyomású módból tisztítószeres üzeódba váltani. A magasnyomású mosó felhasználóbarát jellegét erősíti továbbá az állítható magasságú, teleszkópos markolat a könnyű mozgathatóságért és a kompakt tárolásért, a könnyen hozzáférhető Plug 'n' Clean rendszer a tisztítószerek egyetlen mozdulattal történő cseréjéhez, valamint az alacsony súlypont a nagyobb stabilitás érdekében. Továbbá a praktikus tömlővezetés és az erős váz, ami második hordozó fogantyúként is használható, még kényelmesebbé téve az eszközt.

Termékinformációt, árajánlatot vagy visszahívást kér?

Küldje el nekünk az alábbi adatokat, és amint tudjuk, felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben csak visszahívást szeretne kérni, keresni fogjuk a megadott elérhetőségén.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!

Egyszerű megrendelés

Az alábbi mezők kitöltésével rendelheti meg ezt a terméket. Ha mást is szeretne vásárolni, írja be az üzenet rubrikába. Hamarosan telefonon keressük a részletek miatt.

Kérjük valós adatokat adjon meg a küldés sikeressége érdekében!
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
6
9
3
4
0
vásárlónk bizalmát