Termék elérhetősége
Szín
Szélesség

Electrolux Vezeték nélküli porszívók ráadás kézi ruhagőzölővel!

Vásároljon Electrolux 800 vagy 700 vezeték nélküli álló porszívót és ajándékba adunk Önnek egy Electrolux kézi ruhagőzölőt, mellyel könnyedén felfrissítheti kedvenc ruhadarabjait. 

ruhagózóló ajándékba

A teljesítmény és a sokoldalúság találkozása

Takarítsa ki otthonát, akár egyetlen feltöltéssel*, vagy legyen úrrá az időnként fellépő rendetlenségen, a padló típusától függetlenül a 800 vezeték nélküli porszívókkal. A nagy sebességű motor hatszor** erősebb szívóerőt biztosít, míg az Automata üzemmód a padló típusához igazítja azt. A különböző tartozékokkal könnyedén megtisztíthatók a bútorok és a padló. 

Nagy teljesítmény, kis súly

A 700 vezeték nélküli porszívó könnyű, mindössze 2,2 kg.* Mégis elég erős ahhoz, hogy otthonának minden szegletét könnyedén megtisztítsa. Ergonomikus, kompakt kialakításának köszönhetően könnyedén irányítható a padlón, és kényelmesen eléri vele a polcokat, függönykarnisokat is. A nagy szívóerőnek és a nagy teljesítményű motornak köszönhetően pillanatok alatt pormentes lesz a padló. Az Auto üzemmód automatikusan beállítja a megfelelő szívóerőt a felület típusától függően, ezzel is optimalizálva az energiafelhasználást. 

Az akció időtartama :2023. október 02.- december 31.

 Az ajándékot csak abban az esetben tudja az Electrolux elküldeni Önnek, ha Ön feltölti a vásárlást igazoló számlát vagy blokkot, melynek kiállítási dátuma a fenti időszakra esik, és a bizonylaton az álló porszívó termékkódja, illetve vételára is szerepel. 

Regisztrálja vásárlását: 2024. január 15-ig

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot! Töltse fel a vásárlást igazoló blokk vagy számla másolatát, és adja meg kézbesítési címét. 28 munkanapon belül megérkezik ajándékcsomagja, amennyiben regisztrációja megfelel a promóciós feltételekben leírtaknak. 

Tekerjen lejjebb és válogasson!

8 találat
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
5
6
9
3
3
vásárlónk bizalmát