Bosch mosogatógéphez ajándék Finish csomagot adunk.

Örömmel jelentjük be, hogy 2023.10.01. és 11.30. között minden Bosch mosogatógéphez ajándék Finish csomagot adunk.

Vízpazarlás kizárva. Tökéletes tisztítási és szárítási eredmények. A konyha fényét emelő, csillogó edények. A képernyőn ismét a Bosch és a Finish párosa.

Szeptembertől megújult a Bosch mosogatógép választéka. Új készülékeikben szintet lép az energiahatékonyság, és vele a vásárlók számára egyre fontosabb szempontként mutatkozó energiaosztály is.

A világelső márka minden korábbinál szélesebb választékkal és innovatívabb készülékekkel áll elő. És most a legjobb megoldáshoz 5 hónapra elegendő Finish kapszula is jár a vásárláshoz. 

A vásárlónak mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrál a MyBosch felületen, majd a regisztrált termék oldalán termékregisztárciót ír, és a promócióban is regisztrálja a terméket.  A Promócióba történő regisztrálásra a Résztvevőnek legkorábban a vásárlást követő 8. napon, 20 napon keresztül van lehetősége (azaz a vásárlást követő 8. naptól a 28. napig). Az ennél korábbi vagy későbbi regisztrációk a Promócióban nem vesznek részt.

A Pályázat benyújtásának sikerességéről minden esetben e-mailben értesítést küld a Bosch a Résztvevőnek, az általa megadott e-mail címre. Amennyiben ez az értesítés nem érkezik meg egy órán belül, úgy a Pályázat benyújtása sikertelen! Ebben az esetben meg kell ismételnie a Pályázat benyújtását. 

Minden, a Promóció feltételeinek megfelelő Pályázat esetén az ajándék 1 csomag Finish Ultimate Plus 90 mosogatókapszula (továbbiakban: „Ajándék”), amelyet Szervező futárszolgálattal kézbesít a regisztráció során megadott címre, legkésőbb
2024. január 31-ig.

Ajánlat érvényessége: 2023.10.01.-11.30-ig.

További részleteket itt talál: Aktuális promóciók (bosch-home.com)

Tekerejen lejjebb és válogasson!

Nincs ilyen termék.

Keresés típusa

Miben keressen

Kategória

Ár

Ft
-
Ft
Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
5
6
9
1
9
vásárlónk bizalmát