Termék elérhetősége
Típus
Szín
Energiaosztály
Evőeszköztartó típusa
Kivitel
Booster funkció
Szűrő típusa
Integrálhatóság
Teljesítmény
Szélesség
Bővíthető főzőzónák száma
Beépíthető
Inverter motor
Okos készülék
Zajszint
Teríték
Akkumulátor tartozék
Töltő tartozék

Bosch Black Friday készletkisöprés!

Legyen felkészülve az ünnepi szezonra!

Akár az ajándékozás öröméről, vagy a karácsonyi készülődés varázsáról van szó...

Tapasztalja meg a tökéletességet a Bosch készülékeivel. A Bosch korszerű és magas minőségű háztartási gépei mindenkinek az ideális választás, hiszen energiatakarékos és sokoldalú megoldásokat nyújt használóinak.

IDÉN ELŐSZÖR, és UTOLJÁRA ÉLHET A BOSCH KÉSZLETKISÖPRÉS AJÁNLATUNKKAL:

  • Lehetősége van Egyedülállóan Hosszú + 5 év INGYEN GARANCIÁVAL* szolgáltatásunkkal vásárolni, így biztosíthat magának  5 év gondtalanságot! Sőt most azonos áron kapja a gyári garanciával, tehát INGYEN!
    (a gyári jótállás 1, 2 vagy 3 év és mi adunk + 5 év garanciát, tehát összesen 1+5=6 év, 2+5=7 év, 3+5= 8 év garanciát kap a termékhez, Amennyiben hosszabb idő a gyári jótállás, maximum 8 év-re egészítjük ki a Hivatalos Plusz Garanciával)

  • Fizessen onlinePénztárcájából, és hogy ne fogyjon ki az onlinePénztárcája, a Vásárlása után a napi kampánynak megfelelő összegetkupon formájában beleteszünk onlinePénztárcájába*, melyet a megrendelést követően a "Köszönöm megrendelését" oldalon tud átvenni. Tudta, hogy már Ingyen Fizethet vele több, mint 620+ webáruházban.

  • NE fizessen a szállításért! Az alábbi készülékek raktárunkba várják Önt, így akár személyesen is átveheti, vagy hamar kiszállítjuk Önnek (1-6 munkanapon belül), Komfort házhoz szállításunkkal amely most Ingyenes! Ismerje meg bővebben szállítási módjainkat >>>

  • Már a karácsonyi vásárlást is elkezdheti, mert minimum 100 nap visszavásárlási garanciát kap bontatlan készülékéhez!

  • Ingyen elszállítjuk a régi (akár működésképtelen) háztartási készülékét, amennyiben Ön arra igényt tart és ezt  előre jelzi, a törvényi kötelezettségünknek megfelelően.

Csak rendelnie kell és mi mindent elvégzünk Ön helyett! 

11 találat

bosch termékek

Tudja mennyibe kerül egy nagy háztartási gép házhoz szállítása másik webáruházakban? 

Nézze meg tájékoztató jellegű táblázatunkat! (2023.11.06.-i adatok, az alábbi webáruházakban az akciókat nem vettem figyelembe) 

Házhoz szállítás költsége 

(néhány terméknél eltérhet)

emag

alza.hu

Média Markt

Euronics

online-  Márkaboltok

6990

 Ft.-

4990

 Ft.-

7999

 Ft.-

7990

 Ft.-

0

Ft.-

Vásárlónk 99.9%-a, ajánlaná ismerősének az onlineMárkaboltot felméréseink, vásárlóink véleménye alapján.
Egy kedves vásárlónk véleménye: „Teljeskörű tájékoztatás, bemutató videók sokat segítenek a termékek kiválasztásában, nekem nagyon hasznosak voltak. Figyelmes, precíz pontos kommunikáció és ügyintézés, le a kalappal a teljes csapat előtt. Köszönjük a megbízható és hozzáértő hozzáállást."

Az ajánlat időtartama: 2023.11.26. 23:59-ig érvényes.

* az Egyedülállóan Hosszú + 5 év GARANCIA INGYEN! ingyenes és a megjelölt termékekre vonatkozik, melyről tájékozódjon a termék oldalon. Tájékoztatásunk nem teljeskörű, ezért további információk: HIVATALOS PLUSZ GARANCIA feltételei  és az onlinePénztárca feltételeiről tájékozódjon weboldalunkon, Ászf-ben, vagy a visszaigazolás alkalmával kérdezzen szakértő munkatársainktól. **(onlinePénztárcáról bővebben itt is olvashat: Mi az az onlinePénztárca, illetve nézze meg videónkat róla az oldal alján.

Online Márkaboltok

Legyen Ön is V.I.P ügyfelünk!

Sajátítsa el a profi háztartás művészetét, férjen hozzá egyedi ajánlatainkhoz, és nyerjen betekintést Titkos tudástárunkba!

Köszönjük

2
5
5
7
2
7
vásárlónk bizalmát