Online Márkaboltok blog

neff eszméletlen sütő

4+1 ok amiért NEFF sütőt kell vennie!

Konyha felújítása? Új otthon építése? Akkor meg kell ismernie a NEFF-t, mert ő a tökéletes partner a sütésben!

1.ok Szenvedélyes emberek tervezték őket

Olyan emberek tervezték a NEFF sütőket, akik szenvedélyesen élvezik az ételeket és imádnak főzni, sütni!. Olyan készülékeket terveznek, melyek használatával a főzés, sütés élmény, és stressz oldóként funkcionál.

 

2. ok A világhírű eltűnő ajtó

Végre valakinek eszébe jutott, hogy mennyire veszélyes és rossz helye van a sütőajtó, amikor ki van nyitva. Az égésveszély fokozottan jelen van, és kerülgetni kell, főleg kis konyhában óriási akadályt jelent. A NEFF szabadalmaztatott Slide & Hide® sütőajtó becsúszik a sütőtér alá. Így nem foglal helyet a konyhából, nem tudjuk megégetni vele magunkat. Egyszerűen praktikus és biztonságos. Sőt, akadálytalan hozzáférést biztosít a sütő belsejéhez.

3. ok Hozd magad professzionális gőztechnikával

A magyar ember imádja, ha az ételeknek van íze. Gondolom ezzel Ön is így van. A gőzzel történő főzésben az a legnagyszerűbb, hogy minden fogásnak zamatosabb, és intenzívebb íz világa lesz. A NEFF sütőkben a teljes gőzzel való főzés - amely 100% -os gőzzel történik- tökéletes mennyiségű nedvességet biztosít a forró levegő mellett. Így készíthet vele könnyedén és eszméletlenül egészségesen sokféle élelmiszert, mint a zöldségek, a halak, szárnyasok, sőt, süthetünk vele pudingot, süteményeket, rizs ételeket és tésztát készíthetünk. Az

Az se gond, ha van maradék, mert ismét felmelegítheti, hogy minden visszanyeri a nedvességét és ezáltal olyan lesz, mintha akkor lenne frissen kész az étel.

 

4. ok Egyidőben mindennel el fog készülni

Kevés ideje van, és nem akar éjszakába nyúlóan főzőcskézni? Főzze meg a különböző fogásokat egy időben, úgy, hogy nem veszik át egymás ízét

A CircoTherm® lehetővé teszi, hogy egyszerre legfeljebb négy szintet főzzön ízek keverése nélkül, így a hal, a hús és a desszert nem jelent problémát. Ez a sütő mindenki álma. Higgye el!

 

4+1 ok Bízhat benne

A NEFF 140 éves tapasztalattal rendelkezik. 1877-ben alapították Baden-Württembergben, Dél-Németországban. A sütők Németországban, a Brettenben lévő state-of-art gyárban készülnek, és tudják, hogy ügyfeleik a legjobbat várják tőlük, ezért mindent meg is tesznek.

Nézze meg az Online Márkaboltok Neff Márkaboltban a beépíthető sütő kínálatot, és éljen Ön is a jövőben!

 

OLVASSON TOVÁBB:

NEFF sütők különlegességei

Gáz, indukció, flex indukció.. Mindent a Neff főzőlapokról

Zahoránszky Zita

Köszönjük 113604 vásárlónk bizalmát

OnlineMárkaboltok logó

© 1997-2019. Minden jog fenntartva

Online Márkaboltok