Online Márkaboltok blog

Izzadság nélkül, könnyedén porszívózni...

1 perc alatt tisztaság az otthonában

Izzadság nélkül, könnyedén porszívózni...

Léteznek a vezeték nélküli akkumulátoros porszívók, melyel pikk-pakk tiszta otthona lesz. Könnyű őket használni, nem akadunk el a kábelben, és vége a hajolgatásnak. Tényleg gyorsan végig lehet szaladni a lakáson, és rengeteg féle szennyződéssel elbírnak már ezek a porszívók.

 

Vásárlói vélemények az akkumulátoros porszívóról

A legtöbben azért vásárolnak vezetéknélküli porszívót, hogy ne kelljen a ,,nagy" porszívót elővenni, és összeszerelni. Az alábbi Gorenje vezetéknélküli porszívó ideális választás a konyha, előszoba, vagy akár a szoba takarítására is.

Én nagyon szeretem ezeket az akkumulátoros porszívókat, de ezzel nem vagyok egyedül. Most győzzék meg Önt a vásárlók véleményei.

 

A Gorenje SVC144FW akkumulátoros vezetéknélküli porszívó előnyeit vásárlók az alábbiakban fogalmazták meg:

- Könnyű mindig kéznél van nincs kábel gyorsan használható tetszetős kivitel. 

- Idősebbek és kisgyermekek is könnyedén tudják használni.

- Szuper, könnyebb vele a takarítás, könnyebben kezelhető. Egy tipegő és egy 3, 5 éves mellett nagy segítséget jelent. Nem kell a kábellel bajlódni. A hatékonysága is nagyon jó, gyorsan feltöltődik.

- Állatszőr eltávolítást is alaposan végzi a szőnyegekről. A led világítás a szabad szemmel nehezen érzékelhető dolgokat is láthatóvá teszi.

- Gyerekes háztartásba kötelező darab. A mindennapi tisztításhoz bőven elég. Értelemszerűen nem építési törmeléket kell vele szívni. Minden másra bőven elég. Akkumulátor kb. 4 óra alatt tölt fel, 100 négyzetméteres házon kétszer teljes körűen végig tudok menni egy feltöltéssel.

- A világítás óriási ötlet nem is gondolná az ember mennyire nagy segítség. Kivehető morzsa porszívó. Forgó kefe, ami minden szőrszálat felszed. Összecsukható.

- Minőségi termékek, ergonomikus kialakítással. Nagyon jól használható, akkumulátora jól bírja. Szőnyegen a vártnál jobban teljesít.

- Könnyű, csendes és élmény vele porszívózni. Kicsit szokni kell a fordulgatást vele, de gyorsan rá lehet érezni. A világítás bútorok alatt nagyon hasznos.

 

Ez a készülék igazán ár barát megoldás és kishelyen is elfér. Óriási segítség lesz otthonában, mindenképpen érdemes kipróbálnia, vagy rokonait meglepni vele.

 

Nézze meg oldalunkon, ahol videóban is bemutatjuk a készüléket!

Megnézem a Gorenje SVC144FW porszívó adatlapját, és a videót >>>

 

Olvasson tovább a háztartási gépek világáról:

Kisgyermeke, vagy kisállata van? Erre a porszívóra van szüksége!

Miért ne vegyen porzsákos porszívót?

Hány éves kortól végezzen a gyerek házimunkát?

Hogyan válasszunk porszívót?

Gorenje mosógép titkok azoknak, akik profizmusra vágynak!

Kerülje ezeket a hibákat a háztartási gépek vásárlásakor

Hagyja már az unalmas hűtőszekrényeket

Zahoránszky Zita

Köszönjük 116256 vásárlónk bizalmát

OnlineMárkaboltok logó

© 1997-2019. Minden jog fenntartva

Online Márkaboltok