facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Hirt Gábor
SZERENCSE PÉNTEK 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 20.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval
Szépség garancia

Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval belseje Whirlpool AKP 459 IX program Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 1 Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 02 Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 03 Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 04 Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 05

(Képek száma: 8 db. Kattintson a képre!)
A bútorlap csak illusztráció, nem tartozéka a terméknek.

Whirlpool

Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 13

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 1 db

megrendelheto_5

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
84.900 Ft-29%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:59.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 59,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 6,664 Ft
A hitel teljes díja: 6,740 Ft
A termék vételára: 59,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 66,640 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Önnél is teljes fordulatszámon üzemel a sütő? Olyan készüléket keres, ami megbízható és sokat tud? Ez a 8 funkciós készülék mindent tud, amire egy átlagos háztartásban szükség lehet, ráadásul időzítővel is rendelkezik, így a sütés kezdetét és végét mindig Ön döntheti el.

Funkciók, extrák

Az INOX színű készülék már a kinézetét tekintve is nagyon igényes: Actual Design termékcsaládba tartozik, és elegáns fém kezelőpanelt kapott. Ezüstszínű festett kezelőgombjai (3 gomb) nagyon professzionális megjelenést sugallnak.

A gép mechanikus vezérlésű, a sütő hőmérsékletét egy termosztát segítségével szabályozhatja. Mechanikus jelzőórája abban segít Önnek, hogy pontosan tájékozódjon a sütési időről.

A jól megvilágított (25W-os égővel rendelkező) készülék síkfalú, zománcozott, fekete színű sütőtérrel rendelkezik, belsejében tepsi tartó rácsot is talál. A ventillátora nagyon csendesen működik, így ha olyan funkciót használ, amelynél szükség van rá, akkor a zaj miatt biztosan nem kell aggódnia. 

A tisztítását nagymértékben megkönnyíti, ha katalitikus paneleket vásárol hozzá, amelyekkel a takarítás élvezetesebb és könnyedebb lesz, mint valaha.

Ajtaja kétrétegű, átszellőztethető teleüveg. Ez azért praktikus, mert a szagokat és a forró levegőt nem engedi ki a sütőtérből, másrészt pedig a takarítása is sokkal könnyebb, mert semmilyen éllel, horonnyal nem rendelkezik. Az ajtaját a fém fogantyúval nyithatja.

Egy zománcozott zsírfogó tálca és egy grillrács is jár a készülékhez.

Néhány műszaki adat:

Energiaosztály: A

Nagy teljesítményű egyrészes grill fűtőtesttel
szerelte fel a gyártó. 

Hálózati kábellel rendelkezik, csatlakozó nélkül.
Hőlégbefúvás teljesítménye: 2000 W

A Whirlpool AKP 459 IX részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Ez a sütő nem tartozik a legdrágább készülékek közé, de sok jó tulajdonsága van, megbízható és mindent tud, amire Önnek szüksége lehet. 


A Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval jellemzői

Extra tulajdonság 2
Nincs adat
Sütési mód
Elektromos sütő
Extra tulajdonság
Nincs adat
Szín
INOX
Méretkategória
60 cm
Digitális kijelzés
Nincs
Sütőtér mérete
M: 41 - 55 liter
Űrtartalom
55 liter
Energiaosztály
A
Tisztíthatóság
Könnyen tisztítható
Típus
Sütő 8 funkcióval
Teleszkópos sütősín
Nincs
Gyerekzár
Nincs
Beépítési méret - Szélessé...
56.00 cm
Beépítési méret - Magasság
58.50 cm
Beépítési méret - Mélység
55.00 cm
Hálózati csatlakozókábel
Van
Sütési funkciók
Grill funkció

Méretek

Nettó súly
34 kg
Bruttó súly
36 kg
Magasság
59.5 cm
Szélesség
59.5 cm
Mélység
56.4 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Villám szállítás Budapesten

 • A raktárkészleten lévő készülékeket, rendelje meg 13 óráig, és még aznap kivisszük Budapesten!
 • Ha nem az napra szeretné, vagy 13:00 után adja le megrendelését, jelölje ki Ön a hétköznapot, amikor 16:00-21:00 között át tudja venni a készüléket. Tehát pld. ha kedden rendeli meg a készüléket 13 óráig, választhatja akár már az aznapi, keddi délutánt, vagy a szerdát, csütörtököt, pénteket is kiszállítási időpontnak.
 • A kiszállítás 16:00-21:00 óra között történik.
 • Ha szerdai napra kéri a villám szállítást, azt egész nap tudjuk teljesíteni, nem csak munkaidő után.
 • A szállítást hétfőtől-péntekig lehet igénybe venni, csak a készleten lévő termékekre, és csak Budapest területén.
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  BUDAPESTI villám kiszállításunk ára: 2.430 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
13

5 csillag

85%

11

4 csillag

15%

2

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Nagy segítség hogy a termékeket bemutatják pár mondatban, így könnyebb választani. Végül az ár és az 5 év garancia miatt vásároltam önöktől.

-

+   összes vélemény


5

Orgyán Csaba
2016.08.12 09:39:04.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Mindenkinek őszintén ajánlom!

Előny: Egyszerű kezelhetőség, sok nagyon jól alkalmazható programok. Egyszerű tisztíthatóság.

Hátrány: Nincs


5

Moharos Gizella
2016.02.28 21:34:32.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Jó áron, megbízható termék ez típus!

Előny: A 8 funkciós sütővel számtalan ételt el lehet könnyen készíteni!

Moharos Gizella nem írt termék hátrányt.


5

Erdélyiné Szalóki Judit
2016.02.21 19:18:58.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Jó ár - érték arányú készülék. Megbízható, pontos kiszállás. Előre egyeztetés szerint a használt tűzhelyet elszállítják. Kiváló karácsonyi ajándék volt.

Előny: Kiválóan működik, gyönyörűen süt.

Hátrány: Nem tapasztaltam


4

Kiss Ágnes
2016.02.15 07:58:39.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Kiss Ágnes nem írt szöveges véleményt.

Kiss Ágnes nem írt termék előnyt.

Kiss Ágnes nem írt termék hátrányt.


5

Varga Krisztián
2016.02.08 09:40:26.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Varga Krisztián nem írt szöveges véleményt.

Varga Krisztián nem írt termék előnyt.

Varga Krisztián nem írt termék hátrányt.


5

Munkavédelmi Center Kft
2016.01.07 07:14:20.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

jól válsztottam

Előny: esztétikus, jól használható

Hátrány: még nem tapasztaltam


5

Smidt Gábor
2015.10.08 20:51:06.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk ,és forduljanak bizalommal az Online Márkabolthoz!

Előny: Könnyen kezelhető és tisztítható!Egyszerű de mégis desinges.

Hátrány: Talán ha hátránynak említhetnénk meg az az lenne ,hogy a sütő üveg nem sötét !


5

Rockenstein Gábor
2015.09.03 14:33:26.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Rockenstein Gábor nem írt szöveges véleményt.

Előny: olcsó, elég sok funkciója van, könnyen kezelhető

Rockenstein Gábor nem írt termék hátrányt.


5

Major Márta
2015.08.16 22:03:02.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Egyik munkatársamnak már ajánlottam, de nem csak neki, bárkinek szívesen elmesélem eddigi (pozitív mert negatívval még nem találkoztam) tapasztalataimat a termékkel kapcsolatban. Csak azt az egyet bánom, hogy nem hamarabb döntöttem a megvásárlása mellett.

Előny: Megbízható, takarékos, nagyon szépen, egyenletesen süt, a 8 funkció kellőképpen széles skálát biztosít.

Hátrány: Eddig nem találkoztam negatív tapasztalattal.


5

Francsics Gergely
2015.06.29 15:50:10.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Francsics Gergely nem írt szöveges véleményt.

Francsics Gergely nem írt termék előnyt.

Francsics Gergely nem írt termék hátrányt.


5

Kassai Ildikó
2015.06.23 21:05:59.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Kassai Ildikó nem írt szöveges véleményt.

Kassai Ildikó nem írt termék előnyt.

Kassai Ildikó nem írt termék hátrányt.


4

Horváth Linda
2015.06.03 15:29:55.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Megbízható, rugalmas üzlet és jó minőségű termékek. Érdemes itt vásárolni.

Előny: szép kivitelezés, kedvező ár, jó szervizhálózat, rengeteg funkció

Hátrány: Sajnos pár nappal a beszerelés után már ki is kellett cserélni egy alkatrészt.


5

Gallé Erika
2015.06.02 16:58:22.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval

Korábbi sütőnkhöz képest lassabban süt, de szépen, egyenletesen. Megbízható darab.

Előny: Egyszerű használat, könnyű tisztítás.

Hátrány: Az időzítő elég "fapados", nem mindig hallani a csörgését. A sütő ajtaja átmelegszik.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Whirlpool Beépíthető sütőkFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.