facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szőke István
ONLINEPÉNZTÁRCA HÉTVÉGE 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 15.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Vásárlóink kedvence
Whirlpool AKP 459 IX + AKR 360 IX 2 részes szett
Szépség garancia

Whirlpool

Whirlpool AKP 459 IX + AKR 360 IX 2 részes szett

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 5

Készletinformáció:

Megrendelhető

megrendelheto_0

Azonnal átvehetőt keres?

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
134.900 Ft-30%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:94.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 94,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 10,561 Ft
A hitel teljes díja: 10,710 Ft
A termék vételára: 94,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 105,610 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Az AKP 459 IX egy elegáns kivitelezésű, fém kezelőpanellel ellátott, INOX színű készülék, amely stílusát tekintve az Actual Design termékcsaládba tartozik. Ezüstszínű, festett kezelőgombjai (3 gomb) professzionális külsőt kölcsönöznek neki.
8 sütési funkcióval rendelkezik, vezérlése mechanikus.

A megfelelő hőmérsékletet egy termosztát segítségével állíthatja be a kívánt szintre. Mechanikus jelzőórával szerelte fel a gyártó, ami abban lehet az Ön segítségére, hogy a sütési időt rugalmasabban tervezze.

Síkfalú, zománcozott, fekete színű, jól megvilágított (25 W) sütőtérrel rendelkezik, a belsejében egy tepsi tartó rács kapott helyet.

Katalitikus paneleket is tehet bele (külön díjért vásárolhatja meg), amelyekkel a sütőtisztítás új, élvezetes oldalát ismerheti meg, és örökre búcsút mondhat a sikálásnak.  

Kihúzható sütősinekre teheti a tepsiket. Ventillátora nagyon csendesen működik.

Ajtaja kétrétegű, átszellőztethető teleüveg, amely azért is praktikus a tisztítsa nagyon kényelmes, a szennyeződések kevésbé tapadnak meg rajta, és könnyebb őket eltávolítani. A készülék ajtaját a fém fogantyúval nyithatja ki Emellett a szigetelésnek köszönhetően a szagokat és a forró levegőt is kevésbé engedi ki a sütőtérből. Egy zománcozott zsírfogó tálca és egy grillrács is jár a készülékhez.

Nagy teljesítményű egyrészes grill fűtőtesttel rendelkezik.
Csatlakozó nélküli hálózati kábellel rendelkezik.

A Whirlpool AKP 459 IX részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!
A Whirlpool AKR 360 IX gáz főzőlap méretét tekintve egy klasszikus, 60cm széles készülék. Inox színű, és négy gázégővel rendelkezik. Elől található, ezüstszínű kezelőgombjaival állíthatja be a kívánt teljesítményszintet.

Az edényeket tömör acél edénytartókra teheti. A készülék bekapcsolása az egykezes automata szikragyújtásnak köszönhetően nagyon kényelmes.

Mivel egy gázkészülékről van szó, a biztonságra nagy hangsúlyt kell fektetni. Ennél a modellnél minden gázégőhöz biztonsági szelep jár, és a PB gáz fúvókakészlet is jár hozzá.  

Néhány műszaki adat:
Bal első gázégő: gyors, 91 mm, 3kW
Bal hátsó gázégő: normál, 64 mm, 1,65 kW
Jobb hátsó gázégő: normál 64 mm, 1,65 kW
Jobb első gázégő: mokka, 45 mm, 1 kW.

Gyárilag földgázra van beállítva (G-20), 25 mbar. 

Sárdy Mónika
Az online Márkabolt Háziasszonya


A Whirlpool AKP 459 IX Sütő 8 funkcióval jellemzői

Extra tulajdonság 2
Sütési mód
Elektromos sütő
Extra tulajdonság
Szín
INOX
Méretkategória
60 cm
Digitális kijelzés
Nincs
Sütőtér mérete
M: 41 - 55 liter
Űrtartalom
55 liter
Energiaosztály
A
Tisztíthatóság
Könnyen tisztítható
Típus
Sütő 8 funkcióval
Teleszkópos sütősín
Nincs
Gyerekzár
Nincs
Beépítési méret - Szélesség
56.00 cm
Beépítési méret - Magasság
58.50 cm
Beépítési méret - Mélység
55.00 cm
Hálózati csatlakozókábel
Van
Sütési funkciók
Grill funkció

A Whirlpool AKR 360 IX Gáz főzőlap jellemzői

Extra tulajdonság 2
Típus
Gáz főzőlap
Főzőzónák száma
4 db
Extra tulajdonság
Méretkategória
60 cm
Szín
INOX
Felület
Inox
Vezérlés
Mechanikus
Bővíthető főzőzónák száma
Nincs db
Fokozatok száma
Fokozatmentes
Gyerekzár
Nincs
Időzítő
Nincs
Edényfelismerés
Nincs
Főkapcsoló
Nincs
Kivitel
Keret nélküli
Booster funkció
Nincs
Wok zóna
Nincs
Hálózati csatlakozókábel
Van
Beépítési méret - Szélesség
56.00 cm
Beépítési méret - Magasság
3.00 cm
Beépítési méret - Mélység
48.00 cm
Teljesítmény
7300 W
Zónák részletei
Zóna 1: 3000 W
Zóna 2: 1650 W
Zóna 3: 1650 W
Zóna 4: 1000 W

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.470 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
5

5 csillag

60%

3

4 csillag

40%

2

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Megbízható, hisz tetszett az 5év garancia, hogy Pécsen is van irodájuk, az árak meggyőzőek voltak.

-

+   összes vélemény


4

Vajnorak Es Tsa. Kft
2016.03.03 14:28:08.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX + AKR 360 IX 2 részes szett

Vajnorak Es Tsa. Kft nem írt szöveges véleményt.

Vajnorak Es Tsa. Kft nem írt termék előnyt.

Vajnorak Es Tsa. Kft nem írt termék hátrányt.


4

Kiss Ágnes
2016.02.15 07:57:59.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX + AKR 360 IX 2 részes szett

Kiss Ágnes nem írt szöveges véleményt.

Kiss Ágnes nem írt termék előnyt.

Kiss Ágnes nem írt termék hátrányt.


5

Varga Krisztián
2016.02.08 09:42:27.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX + AKR 360 IX 2 részes szett

Varga Krisztián nem írt szöveges véleményt.

Varga Krisztián nem írt termék előnyt.

Varga Krisztián nem írt termék hátrányt.


5

Nagy Erika
2015.06.23 14:13:19.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX + AKR 360 IX 2 részes szett

Bátran merem ajánlani annak, aki egy esztétikus, könnyen tisztítható beépített szettre vágyik.

Előny: Esztétikailag kifogástalan. Nagy előnye, hogy könnyen tisztítható.. Az elektromos szikragyújtásnak köszönhető nem kell gyufával, illetve gyújtóval bíbelődni!

Hátrány: Nem tudok negatív érvet felhozni!


5

Kassai Ildikó
2015.06.02 22:04:26.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool AKP 459 IX + AKR 360 IX 2 részes szett

Kassai Ildikó nem írt szöveges véleményt.

Kassai Ildikó nem írt termék előnyt.

Kassai Ildikó nem írt termék hátrányt.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Whirlpool Beépíthető konyhagép szettekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.