facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
JOKER SZERDA 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén, vásárlása értékének 25%-át beletesszük onlinePénztárcájába!
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap
Szépség garancia

Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap vásárlói fotó Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap vásárlói fotó 02 Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap vásárlói kép 03 Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap vásárlói kép 04 Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap vásárlói fotó 05 Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap vásárlói fotó 06 Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap vásárlói kép 07 Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap vásárlói fotó 08

(Képek száma: 9 db. Kattintson a képre!)
A bútorlap csak illusztráció, nem tartozéka a terméknek.

Whirlpool

Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 13

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 4 db

megrendelheto_7

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
109.900 Ft-26%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:80.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 80,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 9,004 Ft
A hitel teljes díja: 9,140 Ft
A termék vételára: 80,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 90,040 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Egyszerű kezelésű indukciós üvegkerámia főzőlap, amit azoknak a vásárlóknak ajánlok, akik indukciós főzőlapot keresnek, de nem szeretnének sokat befektetni a vásárlásba.

Funkciók, extrák

Ez egy keret nélküli, nagyon elegáns kivitelezésű modell. Irányítása nagyon egyszerű, mert szenzoros (Touch Control) vezérlésű. Digitális kijelzővel is rendelkezik, és ami még nagyon praktikus: az időzítő funkció. Ezzel főzéskor beállíthatja, mikor kapcsoljon ki a készülék, és így ha kiment a konyhából, akkor is biztonságban tudhatja az ételt. Az egyes funkciókat hangjelzés mutatja, amit igény szerint ki lehet kapcsolni.

Az energiaszabályzást is nagyon kényelmesen be tudja állítani a megfelelő szenzor (csúszka) érintésével. A maradékhőt a készülék zónánként kijelzi, így elkerülhetők az esetleges balesetek. Teljesítménynövelő Booster sajnos csak egyetlen zónánál használható.

Ha kisgyermek van a családban, akkor is jó szívvel ajánlom ezt a típust, mivel elektronikus gombzárral (gyermekzárral) is rendelkezik.

A Whirlpool ACM 802 NE részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Zahoránszky Zita,
az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója


A Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap jellemzői

Extra tulajdonság 2
Nincs adat
Típus
Indukciós főzőlap
Főzőzónák száma
4 db
Extra tulajdonság
Nincs adat
Méretkategória
60 cm
Szín
Fekete
Felület
Edzett üveg
Vezérlés
Érintőszenzoros
Bővíthető főzőzónák szám...
Nincs db
Fokozatok száma
Fokozatmentes
Gyerekzár
Nincs
Időzítő
Van
Edényfelismerés
Nincs
Főkapcsoló
Nincs
Kivitel
Keret nélküli
Booster funkció
Van
Wok zóna
Nincs
Hálózati csatlakozókábel
Van
Beépítési méret - Szélessé...
56.00 cm
Beépítési méret - Magasság
6.00 cm
Beépítési méret - Mélység
49.00 cm
Teljesítmény
6500 W
Zónák részletei
-

Méretek

Nettó súly
12.5 kg
Bruttó súly
13.5 kg
Magasság
5.2 cm
Szélesség
58 cm
Mélység
51 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Villám szállítás Budapesten

 • A raktárkészleten lévő készülékeket, rendelje meg 13 óráig, és még aznap kivisszük Budapesten!
 • Ha nem az napra szeretné, vagy 13:00 után adja le megrendelését, jelölje ki Ön a hétköznapot, amikor 16:00-21:00 között át tudja venni a készüléket. Tehát pld. ha kedden rendeli meg a készüléket 13 óráig, választhatja akár már az aznapi, keddi délutánt, vagy a szerdát, csütörtököt, pénteket is kiszállítási időpontnak.
 • A kiszállítás 16:00-21:00 óra között történik.
 • Ha szerdai napra kéri a villám szállítást, azt egész nap tudjuk teljesíteni, nem csak munkaidő után.
 • A szállítást hétfőtől-péntekig lehet igénybe venni, csak a készleten lévő termékekre, és csak Budapest területén.
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  BUDAPESTI villám kiszállításunk ára: 3.270 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
13

5 csillag

77%

10

4 csillag

15%

2

3 csillag

8%

1

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Pontos, egyszerű

-

+   összes vélemény


5

Szirmai Éva
2016.08.14 20:08:32.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Szirmai Éva nem írt szöveges véleményt.

Előny: gyorsaság, könnyen kezelhetőség

Hátrány: csak az indukcióhoz alkalmas edénnyel használható, azaz olyannal, amin megmarad a mágnes, és nagyobb az átmérője 12 cm-nél


4

Dajka Adrienne
2016.01.22 01:00:15.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Dajka Adrienne nem írt szöveges véleményt.

Dajka Adrienne nem írt termék előnyt.

Dajka Adrienne nem írt termék hátrányt.


5

Domán Péter
2015.12.31 13:25:49.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Domán Péter nem írt szöveges véleményt.

Domán Péter nem írt termék előnyt.

Domán Péter nem írt termék hátrányt.


5

Invest Bt.
2015.12.17 13:26:25.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Előny: Nagyszerű készülék, gyorsan beépíthető dizájnos. Gyors, biztonságos főzést biztosít.

Hátrány: Nincsen.


5

Szinvai Árpád
2015.12.10 19:51:31.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Mindenkinek merem ajánlani

Előny: Könnyen kezelhető, korszerű, gyors melegítést, főzést biztosít, energia takarékos

Szinvai Árpád nem írt termék hátrányt.


4

Bujdosó Melinda/Németh Norbert
2015.11.26 16:55:46.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Ajanlom

Előny: Esztetikus es modern, konnyu tisztitani, nagyon hamar elkeszul az etel rajta

Hátrány: Nincs rajta gyerekzar, bar ra van festve


5

Rácz Roland
2015.10.01 14:19:48.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Rácz Roland nem írt szöveges véleményt.

Rácz Roland nem írt termék előnyt.

Rácz Roland nem írt termék hátrányt.


5

Mónus Péter
2015.08.24 19:31:20.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Csak javasolni tudom.

Előny: Egyszerű a hálózatra csatlakozás, könnyen kezelhető, könnyen tisztítható, biztonságos, csak jót tudok róla írni.

Hátrány: Egyedüli hátránya hogy nem minden edényt lehet használni rajta, de ezzel tisztában voltam már a vásárlás előtt, így számomra nem hátrány.


5

Mónus Péter
2015.08.24 19:31:19.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Csak javasolni tudom.

Előny: Egyszerű a hálózatra csatlakozás, könnyen kezelhető, könnyen tisztítható, biztonságos, csak jót tudok róla írni.

Hátrány: Egyedüli hátránya hogy nem minden edényt lehet használni rajta, de ezzel tisztában voltam már a vásárlás előtt, így számomra nem hátrány.


5

Lászk János
2015.06.25 13:51:07.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Lászk János nem írt szöveges véleményt.

Előny: Megvagyok elégedve! Gyorsabban megfőz felforral mindent és energia takarékos is!! Nekem nagyon bejött!!!

Lászk János nem írt termék hátrányt.


5

Sudárné Völgyi Andrea
2015.06.12 22:17:35.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Sudárné Völgyi Andrea nem írt szöveges véleményt.

Előny: Energiatakarékos, gyors, modern formavilág, hosszú garancia.

Sudárné Völgyi Andrea nem írt termék hátrányt.


3

Remiz Patika Kft
2015.06.03 08:45:54.

Értékelés: 3 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Vásárlás előtt élőben is nézzék meg a terméket, felesleges funkciókat ne vegyenek meg, soha nem fogja használni.

Előny: Modern készülék, funkcionálisan használható, kis helyen elfér.

Hátrány: A piktogramok nehezen láthatóak, olyan mintha sötétített üvegen keresztül nézzük az ábrákat. A szekrény belseje felé hőszigeteléssel kellene ellátni, mert jelentősen melegedik alulról.


5

Holczman Györgyné
2015.06.02 18:50:17.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Whirlpool ACM 802 NE Indukciós főzőlap

Holczman Györgyné nem írt szöveges véleményt.

Előny: Gyorsan felmelegszik, az indukciós funkció nagyon jól használható

Hátrány: Lehetne nagyobb a felület


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Whirlpool FőzőlapokFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.