facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Hirt Gábor
JOKER SZERDA 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén, vásárlása értékének 10%-át beletesszük onlinePénztárcájába!
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!

Friss hírek, újdonságok:

Gorenje mosógép titkok azoknak, akik profizmusra vágynak!

Gorenje mosógép titkok azoknak, akik profizmusra vágynak!

Sokoldalú és csúcs minőségű edények a Gorenje-től

Ismerje meg a Gorenje edényeit, melyeket profik készítenek Önöknek, akár indukciós főzőlaphoz

Főzőlapok vásárlás előtt tudnia kell

Magyarul leírtam a főzőlap funkciókat, amik segítik a vásárlási döntéseit

Egy vélemény a sok közül

Elegem lett a mosogatásból. :-) kerestem mosogatógépet...olvastam a fórumokat .... A választék és az árak is itt voltak számomra a legkedvezőbbek. Az online vásárlástól voltak félelmeim.... Sok "bolt" értékelést elolvasva (ledöbbenve) nem is jöhetett más szóba csak az Önök cége. És jól választottam. :-) Ja és szuper a gép! Köszönöm!

Nagy Edit

- Nagy Edit

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Vásárlói képek

Köszönjük vásárlóink bizalmát!

Büszkék vagyunk rá, hogy Szandi is nálunk vásárolt!

Szandi nálunk vásárolt. MEGINT! Szandi nálunk vásárolt. MEGINT!

Avidor András:
Sokat vásárolok online. A tapasztalatom az, hogy mindig van benne valami fajta csavar vagy valami amitől maga az élmény nem teljes: vagy nem azt a színt kapod, amit rendeltél vagy nem akkor hozzák amikor neked kényelmes lenne vagy van valami rejtett költség vagy maga a kiszolgáló, aki hozza nem egy kellemes ember vagy még visszajáró sincsen nála. Ezzel szemben rendeltem tőletek egy tételt, miután telefonon egyeztettek velem, időben kihozták, smst kaptam előtte lévő este, a két kolléga aki kihozta rettentően kedves volt, érdeklődő. Az élmény tökéletes volt, így hát hálás vagyok, hogy megtapasztalhattam egy kiváló szolgáltatást.

Avidor András Indesit DFG 15B1 A EU Szabadon álló mosogatógép vásárlói fotó 04 Gorenje BO53CLI Sütő 5 funkcióval vásárlói fotó 02 Whirlpool ARG 451/A  Egyajtós hűtőszekrény vásárlói fotó 02 Bosch HBN532E5 Sütő 8 funkcióval vásárlói fotó 29 Bosch HBN532E5 PKE645D17E 2 részes szett vásárlói fotó 05 Bosch SMI50D05EU Beépíthető mosogatógép vásárlói fotó 03 Whirlpool WVE1751 NFW Fagyasztószekrény vásárlói fotó 01 Siemens WM10B262BY Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 06 Liebherr CTsl 3306 Felül fagyasztós hűtőszekrény vásárlói fotó 02

Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA