facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szőke István
Torkos csütörtök A fél ár visszajár
5 év garancia! IGEEEN!

5 év garancia! Yeah!
Vegye meg most, és
szombaton kiszállítjuk!

Friss hírek, újdonságok:

Ízelítő a Föld legnagyobb technikai bemutatójáról a CES-ről!

A legnagyobbak minden év januárjában bemutatják újdonságaikat. A konyhában is változások várhatóak. Olvassa el őket!

Félresikerült karácsonyi ajándékozás?

Kütyük a háztartásban... Vicces bigyókat kaptam a konyhámba

A Top 5 legolvasottabb cikkünk

Legolvasottabb cikkeink a háztartási gép piacról

Egy vélemény a sok közül

Ár-érték arányt vettem figyelembe a választásnál. Ez döntött Önök mellett. Ezen kívül fontos volt, hogy felhozták a lakásba, kicsomagolták és üzembe helyezték a gépet. A 3 év garancia-akciójuk döntötte el végleg, hogy Önöktől vásárolunk.

- Hromek Jánosné

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Tűzhely Csereprogram
Az élhetőbb jövőért!

Tűzhely Csereprogram -  Nálunk még többet nyer!

Hallotta már, hogy az étel arra való, hogy jókedvűek legyünk tőle?
Szerintem ez a mondat igaz, de kiegészíteném azzal, hogy az étel elkészítése is jókedvvel kell, hogy teljen. Egy szuper tűzhely, ami nem éget, ami öntisztító, ami időzíthető, akár barátunkká tud válni, és boldogabbá tudja az életünket tenni. Ezért most itt az idő, hogy egy biztonságosabb, egy szebb, egy gazdaságosabb tűzhely birtokosa legyen. Cserélje le Tűzhely Csereprogramunk keretében 2017. február 23. és 26. között régi, elhasznált tűzhelyét és saját onlinePénztárcájába visszakap 45.000 Ft-ot. Nem tűzhelyet szeretne, hanem sütőt és főzőlapot külön-külön? Erre is lehetősége van, a Tűzhely Csereprogramban ezeket a régi készülékeit is lecserélheti.

Tűzhely vásárlása esetén 45.000 Ft-ot teszünk Online Pénztárcájába

Sütő vásárlása esetén 35.000 Ft-ot teszünk Online Pénztárcájába

Főzőlap vásárlása esetén 25.000 Ft-ot teszünk Online Pénztárcájába

Figyelem, a Csereprogram véget ér:

Visszaszámolás

Miért és milyen tűzhelyet válasszon?
Jelenleg a piacon igazi sütőháború folyik a gyártók között. Ez jó hír, hisz a kínálat óriási, de a választás is nehéz.
A lényeg, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelőt válassza. Egy régi gáztűzhely akár életveszélyes is lehet, hiszen ha kiszökik a gáz, akár fel is robbanhat a helyiség. Ezért a gáztűzhelyeket érdemes időközönként felülvizsgáltatni, illetve lecserélni. Már itt is vannak „A” kategóriás tűzhelyek extra felszereltséggel, és thermobiztosítékkal, amely ha kialudna a tűz, eloltja a gáz áramlását.
Az elektromos tűzhelyeknél fejlődés nagyon érezhető, és nem csak a tulajdonságokban, de a fogyasztásban is. A legújabb indukciós főzőlapokat szuperek, egyszerű tisztántartani, mivel nem ég rá az étel, a működésük extrém gyors, és biztonságos. A++ energiafogyasztásuk pedig egy régi készülékhez képest rengeteget csökkenti az áramszámlát. Számos extrával rendelkeznek, ilyen pl. az edényfelismerő funkció, érintőszenzoros vezérlés, ReStart memóriamegőrző funkció vagy a QuickStart gyorsindítás. Használatuk kényelmes, a biztonságért pl. biztonsági kikapcsolás, gyermekzár, maradékhő kijelzéssel szerelték fel.

Önnek külön készülékek a sütő és a főzőlap?

Sokaknak van így, ezért a beépíthető sütők és főzőlapok is részt vesznek a Csereprogramban. Vásároljon új sütőt, és a régiért cserébe 25.000 Ft-ot kap vissza, új főzőlap rendelése esetén a régiért 20.000 Ft-ot teszünk be saját onlinePénztárcájába.

Mi lesz a régi készülékemmel?
Ingyenesen elszállítjuk régi készülékét, Önnek ezzel semmi dolga nincsen, és az általunk begyűjtött elektromos cserekészülékek szakszerű megsemmisítéséről gondoskodunk, hogy minden újrahasznosítható legyen, ezzel is védve környezetünket.

Ha 2017. február 26-ig rendeli meg új mosógépét, akkor a régi, még működőképes készülékét rászoruló családnak fogjuk adni. Úgy gondoljuk, hogy az élhetőbb jövő esélye mindenkinek jár, és ezzel Ön is tehet a nehéz sorsú családok megsegítéséért.

Ha Ön ismer olyan családod, akiknek nagy szüksége lenne egy működőképes tűzhelyre, sütőre vagy főzőlapra, kérem, hogy írjon üzenetet az értintettek elérhetőségével az alábbi e-mail címre: monika@onlinemarkabolt.hu

Szeretnénk, ha ez a kezdeményezés minél több emberhez eljutna, így ha egyetért a hátrányos helyzetű családok megsegítésével, kérem ossza meg ismerőseivel is ezt a fontos hírt.
Tudom, hogy milyen nehéz a megfelelő mosógép kiválasztása. Éppen ezért összeírtuk a legfontosabb tényezőket, ide kattintva tudja elolvasni. Pár nappal ezelőtt Anita barátnőm is írt nekem egy levelet, amiben a tapasztalatairól beszélt, érdemes elolvasni

Az Online Pénztárca használatáról megtudhat mindent ezen az elérhetőségen. Röviden összefoglalva a legfontosabb az, hogy rendelése után meghatározott összeget teszünk be saját Online Pénztárcájába 500 Ft értékű kuponok formájában, amit a teljesítést követően a következő vásárlás során használhat. Minden elköltött 10.000 Ft után onlinePénztárcájából 500 Ft-ot fizethet. Például, ha egy 100.000 Ft online árú mosógépet vásárol, akkor 95.000 Ft-ért rendelheti meg, 5.000 Ft-ot onlinePénztárcájából fizet.

 


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA