facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szőke István
EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ ÉS TEREGETŐMENTES HÉTVÉGE 5 év garanciát adunk és 8.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába. Szárítógép vásárlás esetén vásárlása értékének 20%-át tesszük onlinePénztárcájába.
Szállítás, mindössze 190 Ft-ért

Friss hírek, újdonságok:

A Whirlpool Corporation öt innovációs díjat nyert az idei CES®-en!

A föld legnagyobb fogyasztói elektronikai kiállításáról beszámoló

Legjobb Whirlpool gépeink, amelyeket imádnak a magyarok!

Melyik Whirlpool háztartási készülékek a kedvencek? Tudja meg!

4 háztartási probléma – megoldva!

A legtöbb családban ezek a dolgok konfliktushoz vezetnek. Beszéljék át és Önök lesznek a kivételek. :)

Egy vélemény a sok közül

Megbízhatónak tűntek, mert a saját szempontjaim alapján kereshettem a kívánt hűtőszekrényt (alul fagyasztóval) és viszonylag gyorsan megtaláltam.

- Kiss Julianna

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Samsung Csereprogram 04.23-ig
Az élhetőbb jövőért!

Samsung Csereprogram -  Nálunk még többet nyer!

Fontos Önnek, a minőségen túl, hogy energiatakarékos készülékei legyenek? Szeretne mesterséges intelligenciával rendelkező gépeket otthonába? Ismeri a Samsung márkát?

Samsung Csereprogram -  Nálunk még többet nyer!

Használja ki a Samsung Csereprogramot 2017. április 22-23. között. Ez azt jelenti, ha most vásárol bármilyen Samsung hűtőt, mikrohullámú sütőt, porszívót vagy mosó, illetve mosó-szárítógépet, és a régi, akár rossz gépét nekünk adja, visszakap onlinePénztárcájába 25.000 Ft-ot, amivel a következő vásárlásánál kedvezményesen költekezhet.

Az igényes vásárlóinknak kedvezve, most SAMSUNG csereprogrammal szeretnénk kedveskedni, hogy az élete még könnyebb legyen, és minél több időt tölthessen a családjával, vagy amivel szeret.

Fontos tudnia, hogy a régi, de még használható cserekészülékét rászoruló családokhoz juttatjuk el, olyanokhoz, akiknek égetően nagy szükségük van háztartási gépekre, mert anyagi lehetőségeink miatt nem tehetik meg, hogy sajátot vegyenek. Így Ön az új Samsung gép megvásárlásával tudja támogatni a nehéz sorsú családokat.

Figyelem, a Samsung Csereprogram véget ér:

Visszaszámolás

Tele van a média a hírrel, hogy a gyártók már nem csinálnak hosszútávon jól működő háztartási gépeket. Ez igaz? Szerintem, nem.

Mivel a piac határozza meg a keresetet, a gyártók rákényszerültek arra, hogy olcsóbb gépeket is gyártsanak, mert van egy réteg, aki csak ezt tudja megfizetni.  Az olcsó, nem minőségi, így valószínű hamarabb tönkre megy, mint egy minőségi anyagból készült tartós készülék.

A Samsung minden termékét igyekszik jó minőségű és hosszú távú anyagokból készíteni, és innovatív gondolkodását hasznosítani az előremutató fejlesztéseivel. A gazdaságos használat és a környezetvédelem elsődleges szempont náluk.

2016-ban az angol Consumer Reports „felboncolta” a hűtőgépeket, és készített egy felmérést. Megkérdezetek szakembereket és több mint 46.000 olvasót, akik 2010-től 2016 teléig bezárólag vásároltak új hűtőt. A Samsung hűtők 82 százalékos elégedettséget értek el. (forrás: Consumer Reports.org)

Tehát a felmérés alapján kijelenthetjük, hogy nagyon elégedettek a Samsung gépeket választó vásárlók.

Döntsön most és élvezze ki az ingyenes szállítást mellyel házhoz szállítjuk a készülékét. Saját házhoz szállító csapatunk korrekt és pontos szállítást garantál Önnek. Hogy is van ez >>

Személyes kapcsolatra is van mód cégünknél, hiszen ha nem biztos a döntésében, vagy kérdése van, csak hívja fel szakértőinket, akik barátsággal fogadják hívását, e-mailjét.

Extra jótállást adunk minden gép mellé, vagyis 5 év garanciát! Elolvasom bővebben >>

Tudom, nehéz, hogy nem tudja megfogni, és élőben látni az új háztartási gépet, de mi erre is tudunk megoldást. Bevezettük a szépséggaranciát! Amikor átveszi a készüléket, megnézheti és ha nem tetszik, küldje vissza a szállító kollégával és ki se kell fizetnie! Szépséggarancia >>

Most ismerjen meg néhány készüléket a Samsung márkából:
Egyik legkeresettebb Samsung ME71A XEO mikrohullámú sütő

Egy családnak, vagy kisebb irodába tökéletes és gyors megoldás a kávék, vagy az ebéd megmelegítésére. Keskeny kialakítása és egyszerű kinézete mindenféle dizájnba bele illik. A kezelése nagyon könnyű és több előre programozott funkciót tartalmaz.  Pont ilyet szeretnék, megnézem a honlapon >>

Samsung VCC52E5V3O/XEH Porzsákos porszívó

Vidám narancssárga, könnyű és hatékony állatbarátoknak a kedvenc porszívója. Cicaszőr, kutyaszőr vagy törpenyuszi is lehet a lakásban, senki se fogja észrevenni. A cyklon előszűrővel ellátott porszívó megszabadítja a szőrtől, és a kosztól is. 
Mi tud még ez a porszívó, elolvasom >>

 

Samsung WF80F5E5U4W/LE Elöltöltős mosógép

10 év motorgarancia van erre  a szuper mosógépre, mely egy nagycsaládnak is tökéletes a 8 kg ruhatöltettel. A+++ energia besorolás, csúcs jó, így alig pörgeti meg az áramórát. Folttisztító programja és intelligens kijelzőjével biztosan elégedett lesz.
Érdekel a mosógép, megnézem részletesebben >>

 

Samsung RB37J5345SS/EF Alul fagyasztós hűtőszekrény

10 év kompresszor garanciával felszerelt hűtőszekrény a hosszú távú használatért. Belül nagy tér és mobil polcok és az ajtón palacktartók várják Önt. Mindenhol egyenletesen hideg a levegő és frissen tartó zöldségtároló található, melyben akár 2x tovább roppanós vitamindús marad az élelmiszer. Fagyasztója akár 24 óra latt 15 kg-t lehűt és áramszünet esetén akár 18 órán át tartja a hideget.
Többet szeretnék tudni róla >>

 

Vásárlóink véleménye rólunk:

„Korrektnek tűnt az ajánlat, mind a termékek, mind a szállítást illetően! Befolyásolt a döntésemben a többi vásárló véleménye is! Több napon keresztül gyűjtöttem a véleményeket a boltokról és a termékekről is, különösen a negatív véleményeket, hogy elkerüljem a problémákat.Nem kellett gondoskodnom a szállításról ill. a régi darab elszállításáról!! Nagyon kényelmes megoldás! Tetszik a meg hosszabbított garancia is!”(CSné.Sz.Emíllia)”

 „Első benyomásom: megbízható, pozitív gondolatokat ébresztett bennem az oldalon található valamennyi információ.
Hihetőnek tűnt az a megannyi "ígéret" illetve vásárlói visszajelzés, így hát rendelésre adtam a fejem.
Több év garanciát kínáltak, a többi műszaki áruházzal szemben. „ (T. Péter)

„Első gondolatom az volt, hogy itt kell rendelnem, a garancia miatt, még ha valamivel drágább is más online boltoknál.” (K. Ferenc)


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA