facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
JOKER SZERDA 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén, vásárlása értékének 10%-át beletesszük onlinePénztárcájába!
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!

Mosószer adagolási javaslat

A Mosószer adagolási javaslat azért jó Önnek, mert

  •  a mosószer a legdrágább eleme a mosásnak, mégis nagyon sokszor előfordul, hogy feleslegesen, túl sokat használunk belőle
  • a mosószer az adagolási javaslat feltüntetésekor a vízkeménységet (lágy, közepes, kemény), a ruhafajta (kiválasztott mosóprogram), a mosószerfajta (gyapjú/kézi, vagy sötét-mosáshoz használt mosószer), valamint a ruhamennyiség (a behelyezett ruha tényleges mennyisége) alapján
  • a kijelzőn pontosan megjelenik a javasolt mosószermennyiség ml-ben.
  • ennek köszönhetően könnyedén megakadályozhatja a túladagolást, amellyel pénzt spórolhat, valamint a környezetét is kíméli.

Mi a Mosószer adagolási javaslat?
A mosószer-adagolási javaslat a korszerű Whirlpool mosógépekben megtalálható szuperfunkció, amellyel Ön mindig pontosan annyi mosószert tölthet az a tartályba, amennyire az aktuális ruhamennyiség tisztává varázsolásához szükség van. A gép ugyanis, mielőtt javaslatot tesz, megnézi a vízkeménységet, a ruhafajtát és a mosószerfajtát, a ruha szennyezettségi fokát, valamint a ruhamennyiséget, és az alapján számolja ki a szükséges adagot.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA