facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szőke István
NAGY HŰTŐGÉP CSEREPROGRAM 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 15.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!

Friss hírek, újdonságok:

Hasznos Ötletek helyhiánnyal küzdőknek

Kisebb lakásokba, mosókonyhába gyűjtöttem praktikus megoldásokat

Útmutató a porszívók energiacímkéjéhez

Útmutató a porszívók energiacímkéjéhez

Az energiacímke első látásra talán riasztó lehet, ha nem tudjuk, melyik jel mit jelent. Jöjjön hát egy gyorstalpaló! :)

Falmec páraelszívó

Páraelszívók extrákkal

Ha páraelszívót szeretne vásárolni, javaslom, először felejtsen el mindent, amit eddig ezekről a készülékekről hallott.

Egy vélemény a sok közül

Tisztelt Online Márkaboltok!

Idős, 80 éves szüleimnek nemrégiben elromlott a mosógépük. Mivel tél volt, és hatalmas hó nehezítette a közlekedést a városban, úgy gondoltuk, hogy biztonságosabb nem útra kelni, hanem inkább körülnézünk a világhálón található webáruházak között. Még sosem vásároltunk interneten műszaki cikket. Mivel ismerőseimtől már sok jót hallottam az Online Márkaboltokról, ezért elsőként itt néztem körül. Nem csalódtam, a weboldal szép és áttekinthető, a keresőmezőbe beírva az igényeinknek megfelelő paramétereket pillanatok alatt rátaláltunk a szüleim számára megfelelő mosógépre, ami ráadásul akcióban is volt. Tárcsáztam weboldalon megadott számot, a vonal végén Hirt Gábor üzletvezető úr minden kérdésemre készségesen válaszolt, mindvégig nagyon udvarias és segítőkész volt. Egyeztettük az időpontot és a szállítási címet, és másnap szinte percre pontosan a megbeszélt időben megérkezett két fiatalember a megrendelt mosógéppel. Villámgyorsan kicsomagolták, a helyére állították, készségesen megmutatták a további teendőket, majd a szükséges papírok kitöltése után fizettünk, és távoztak. Elmenőben még levitték a második emeletről a régi, már teljesen használhatatlan mosógépet, hogy ne a szüleimnek kelljen lecipelni a kuka mellé. Emiatt különösen hálásak voltunk! Összességében mindennel nagyon elégedettek vagyunk, a vásárlás villámgyorsan és zökkenőmentesen zajlott le, és mindeközben ki sem kellett mozdulniuk a szüleimnek a lakásból. Nem kellett napokon keresztül a boltokat járniuk, házhoz szállításért, emeletre felcipelésért kuncsorogniuk. Ha legközelebb vásárolni szeretnénk, azt csakis az Online Márkaboltokból tesszük. Annál is inkább, mert elnézve az áruház weboldalát szinte napról napra újra és újabb üzletek kínálják ott a jobbnál, kedvezőbbnél kedvezőbb árú termékeiket. Különösen szimpatikus, hogy szinte folyamatos akciók vannak. Magam és szüleim nevében nagyon köszönöm az Online Márkaboltok összes munkatársának az udvarias kiszolgálást, a segítőkészségüket. Jó szívvel fogom ajánlani az üzletüket minden ismerősömnek!
Tisztelettel és köszönettel
Bognár Ottóné

- Bognár Ottóné

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Bankkártyás fizetés

Bármilyen terméket rendel, márkaboltjainkban bankkártyával is fizethet. A vásárlás így az Ön számára sokkal gyorsabb és kényelmesebb lesz, ráadásul mivel a bankkártyás fizetés nem számít készpénzfelvételnek, a tranzakció költsége sem Önt terheli.

Az online Márkabolt részére a bankkártya elfogadás lehetőségét a Six Payment Services biztosítja a biztonságos, SSL protokollt használó bankkártya elfogadó rendszere által. Internetes vásárlás esetén Önt a Six Payment Services weboldalára irányítjuk át, így a fizetés közvetlenül a Six Payment Services által üzemeltetett, a nemzetközi bankkártya-társaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik.

Felhívjuk figyelmét, hogy az online Márkabolt az Ön bankkártyájának, illetve a mögötte álló számlájának semmilyen adatához nem jut hozzá!

Áruházunkban a következő bankkártyákkal fizethet:

Elfogadott bankkártyákMC: MasterCard (dombornyomott)
MCSC: MasterCard SecureCode (dombornyomott)
Maestro: Maestro SecureCode (nem dombornyomott. Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Ez ügyben érdeklődjön számlavezető bankánál.)
Visa: VISA (dombornyomott)
Visa Electron: (nem dombornyomott. Ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Ez ügyben érdeklődjön számlavezető bankánál.)
VbV: Verified by VISA (dombornyomott)

Az online bankkártyás fizetés előre történik, az előlegszámla kísérőlevelében található hivatkozáson keresztül. A rendelések kifizetését még a kiszállítás előtt rendezni kell ahhoz, hogy a kiszállítást teljesíteni tudjuk.

- Szerda-Péntek vidéki kiszállítás esetén kedd 12 óráig
- Szerdai budapesti kiszállítás esetén kedd 12 óráig
- Szombati budapesti kiszállítás esetén péntek 12 óráig

Bankkártyás fizetésre személyes áruátvételkor is van lehetősége a Budapesti raktárunkban

Elakadt? Kérdése van a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban?
Hívja munkatársaimat a megadott elérhetőségeiken,vagy kérjen visszahívást ide kattintva.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA