facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Hirt Gábor
PRÍMA CSÜTÖRTÖK 7 év garanciát adunk full extrás szállítás esetén ajándékba és 9.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
5 év garancia! IGEEEN!

7 év garancia! Yeah!
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!

Friss hírek, újdonságok:

Alulfagyasztós hűtők összehasonlítás

Bosch hűtőszerkények közötti különbségek

Végre eljött a konyhakiállítás pillanata!

Érdemes elolvasnia, hogy mivel tudná életét még frankóbbá varázsolni

Egy vélemény a sok közül

Megbízható cégnek tartottam az Online Márkaboltot.

- Szigeti Tamás

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Nagy Whirlpool Mosógép Csereprogram
Az élhetőbb jövőért!


Miért válasszak Whirlpool készüléket?

Mert 70 millió eladott készülékkel büszkélkedhet világszerte, és nap, mint nap háztartások százaiba, ezreibe választják a Whirlpool készülékeket új családtagnak, bízva a márkában.

Magyarországon is már 12. alkalommal nyerte el a Superbrands díjat, mely olyan pozitív visszajelzés a márkáról, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat.

Mert folyamatosan fejlesztenek, hogy időt, energiát és pénzt takarítsanak meg nekünk, vásárlóknak. Ilyen a 6. Érzék technológia is, amely felismeri a ruha mennyiséget, nedvszívó képességet és automatikusan beállítja a mosási ciklust, és a legjobb teljesítményt. Akár 50% energiát, vizet és időt is megtakaríthat vele.

Mert ha most vásárol bármilyen Whirlpool mosógépet a régi gépéért cserébe visszakap 25.000 - 45.000 Ft-ot saját onlinePénztárcájába az alábbiak szerint:

45.000 Ft visszajár onlinePénztárcájába új Whirlpool A+++ mosógép vásárlása esetén

35.000 Ft visszajár onlinePénztárcájába új Whirlpool A++ mosógép vásárlása esetén

25.000 Ft visszajár onlinePénztárcájába új Whirlpool A+ mosógép vásárlása esetén

A Nagy Whirplool Csereprogram 2018.07.27-2017.07.29 21:30 között tart, használja ki ezt a lehetőséget, válton most Whirlpool mosógépre!

Az alábbi véleményeket, vásárlóink írták nekünk:

„Profi! Sürgősen szükségem volt egy Whirlpool főzőlapra, amit Önöknél egy napon belül át tudtam venni. Több internetes oldalon próbálkoztam, de ezt senki nem tudta ilyen rövid határidővel biztosítani „(B. János P.)
„Első benyomásom: megbízható, pozitív gondolatokat ébresztett bennem az oldalon található valamennyi információ. Hihetőnek tűnt az a megannyi "ígéret" illetve vásárlói visszajelzés, így hát rendelésre adtam a fejem. Több év garanciát kínáltak, a többi műszaki áruházzal szemben. „ (T. Péter)
„Első gondolatom az volt, hogy itt kell rendelnem, a garancia miatt, még ha valamivel drágább is más online boltoknál.” (K. Ferenc)

A tájékoztatás nem teljeskörű, az Online Pénztárcáról és a felhasználási feltételekről érdeklődjön értékesítő munkatársainknál, vagy itt olvashat róla bővebben.

Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA