facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Herke Róbert
Ajándék 5 év garancia 10.000 Ft értékű onlinePénztárca ajándék
5 év garancia! IGEEEN!

5 év garancia! Yeah!
Vegye meg MOST,
mindent ingyen viszünk!

Friss hírek, újdonságok:

A fekete konyha ütős és exkluzív

Mindegy hogy lakótelepi konyhája van, vagy egy családi ház amerikai konyhája, a fekete mindig elegáns és egyénre szabható kiegés

Vége van a nyárnak! De kit érdekel?

Még rúg egy-kettőt a vénasszonyok nyara, de azután már nincs teregetés a kertben vagy a teraszon.

Fontos a sütő hőmérséklete? Piskóta teszt

Mi van ha rossz hőmérsékletet választunk a tökéletes piskótánkhoz?

Egy vélemény a sok közül

Először vásároltam Önöktől decemberben. Koromnál fogva nem okoz problémát az online vásárlás, sokszor élek ezzel a kényelmes lehetőséggel. Az Önök online boltjával teljesen meg vagyok elégedve. Egy hűtőszekrényt vásároltam és a szállítással meg kicsomagolással semmi probléma sem volt. Hacsak azt meg nem említem, hogy a szállító kollégák kicsit siettek, ami természetes, és nem sok kedvük volt cseverészni és jópofizni. Miután használatba vettük a hűtőt napról napra egyre furcsább volt, hogy a hűtő naponta 1-2 alkalommal iszonyatos hangon működik, nyikorog, vinnyog stb. Miután jeleztem ezt Önöknek, Hirt Gábor kollégájuk teljesen segítőkészséggel állt a problémához és meg is egyeztünk abban, hogy januárban kicserélik. A csere zökkenőmentesen lezajlott az új hűtő annak rendje s módja szerint a megadott zajszinten működik. Remélem még jó pár éven keresztül így lesz. Csak gondoltam megosztom pozitív tapasztalatomat. A továbbiakhoz kívánok Önöknek kitartást és legyen mindig ilyen a hozzáálláusk, mert akkor biztos, hogy rengetek elégedett vásárlót tudnak majd maguk mellett, ami egyenlő a sikerrel és profittal. Üdvözlettel: Bella Levente

- Bella Levente

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Mosógép Csereprogram
Az élhetőbb jövőért!

Mosógép Csereprogram -  Nálunk még többet nyer!

 

Régi vagy korszerűtlen mosógépét 2017. február 10. és 19. között megéri lecserélnie, hiszen:

  • 25.000 Ft-tól 45.000 Ft-ot visszaadunk Önnek saját Online Pénztárcájába
  • Régi, de működőképes mosógépét rászoruló családhoz juttatjuk el

Hiszünk abban, hogy környezetünk megóvása alapvetően az életünk része, hiszen a mondás szerint is ezt a bolygót unokáinktól kapjuk kölcsönbe. Milyen igaz!
Épp ezért támogatjuk az új és környezetbarát mosógépek vásárlását olyan módon, hogy minél magasabb energiaosztályú címkével rendelkező gépet vásárol, annál magasabb összeget teszünk be saját Online Pénztárcájába.

A+++ energiaosztályú mosógép vásárlása esetén 45.000 Ft-ot teszünk Online Pénztárcájába

A++ energiaosztályú mosógép vásárlása esetén 35.000 Ft-ot teszünk Online Pénztárcájába

A+ energiaosztályú mosógép vásárlása esetén 25.000 Ft-ot teszünk Online Pénztárcájába

Ha 2017. február 10. és 19. között rendeli meg új mosógépét, akkor a régi, még működőképes készülékét rászoruló családnak fogjuk adni. Úgy gondoljuk, hogy az élhetőbb jövő esélye mindenkinek jár, és ezzel Ön is tehet a nehéz sorsú családok megsegítéséért.

Ha Ön ismer olyan családod, akiknek nagy szüksége lenne egy működőképes mosógépre, kérem, hogy írjon üzenetet az értintettek elérhetőségével az alábbi e-mail címre: monika@onlinemarkabolt.hu

Szeretnénk, ha ez a kezdeményezés minél több emberhez eljutna, így ha egyetért a hátrányos helyzetű családok megsegítésével, kérem ossza meg ismerőseivel is ezt a fontos hírt.
Tudom, hogy milyen nehéz a megfelelő mosógép kiválasztása. Éppen ezért összeírtuk a legfontosabb tényezőket, ide kattintva tudja elolvasni. Pár nappal ezelőtt Anita barátnőm is írt nekem egy levelet, amiben a tapasztalatairól beszélt, érdemes elolvasni

Az Online Pénztárca használatáról megtudhat mindent ezen az elérhetőségen. Röviden összefoglalva a legfontosabb az, hogy rendelése után meghatározott összeget teszünk be saját Online Pénztárcájába 500 Ft értékű kuponok formájában, amit a teljesítést követően a következő vásárlás során használhat. Minden elköltött 10.000 Ft után 1 db 500 Ft-os kupon használható fel. Például, ha egy 100.000 Ft online árú mosógépet vásárol, akkor onlinePénztárcája használatával 95.000 Ft-ért rendelheti meg, 5.000 Ft-ot onlinePénztárcájából fizet.

 


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA