facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
Extra kedd 11.500 Ft értékű onlinePénztárca ajándék
5 év garancia! IGEEEN!

5 év garancia! Yeah!
Vegye meg MOST,
mindent ingyen viszünk!

Friss hírek, újdonságok:

modern mosógép

Ha a mosásról van szó, csak a legjobb megoldást fogadja el!

Milyen programok, funkciók változtatják meg az életét a mosásban?

2018 év vállalkozója

2018-ban az Év Vállalkozói Díját Biros Levente kapta!

Mi nagyon büszkék vagyunk tulajdonosunkra.. De Ön tudja, miért fontos ez Önnek?

Egy vélemény a sok közül

Több ismerősöm jelezte ,hogy elégedettek voltak Önökkel.,Kedvező árak ,pontosság illedelmes ,csinos egyen- öltözékben a kiszállító munkatársuk, kiváló modorban, kifogástalanul történt az átvétel nálam is.

- Jánosik Éva

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Megváltozott munkaképességű takarító-udvaros munkatársat keresünk!

Az Online Márkabolt egy 20 éves sikeres pécsi cég - idén 2 milliárd forint árbevételt meghaladó eredménnyel -, háztartási gépek online értékesítésével foglalkozik. Ebbe a lendületes, folyamatosan fejlődő csapatba keresünk olyan lelkes, munkájára igényes, megváltozott munkaképességű takarító munkatársat, aki az irodáink napi szintű takarítását végzi.

Úgy gondoljuk, hogy mindenki egyformán fontos, és igyekszünk egyforma esélyeket teremteni, ezért keresünk olyan személyt, aki a megváltozott munkaképessége mellett tudja ezt a bejelentett, napi 4 órás állást vállalni.

A feladat az iroda rendben, tisztán tartása. Fontos kívánalom a jelölttel szemben, hogy munkájára igényes legyen, hiszen egy országos vállalkozás irodájának tisztán tartását bízzuk rá, ahová rendszeresen érkeznek üzleti partnereink és beszállítóink.

Ki minősül a rehabilitációs hozzájárulás tekintetében megváltozott munkaképességű személynek?

a; akinek a rehabilitációs hatóság komplex minősítése alapján egészségi állapota 60%os vagy kisebb mértékű
b; aki legalább 40%os egészségkárosodással rendelkezik, az erről szóló szakvélemény, szakhatósági állásfoglalás időbel hatálya alatt
c; akinek a munkaképesség-csökkenése 50-100%os mértékű, az erről szóló szakvélemény időbeli hatálya alatt vagy
d; aki fogyatékossági támogatásban vagy vakokszemélyi járadékában részesül
e; az Mmtv 33.§ szerinti felülvizsgálattal érintett személyek esetében a felülvizsgálat alapján hozott jogerős döntést követő harmadik hónap első napjáig
f; az e; pont alá nem tartozó személyek esetében a rehabilitációs hatósági bizonyítvány kiállítását követő harmadik hónap első napjáig, de legkésőbb 2012. december 31ig megváltozott munkaképességű személynek kell tekinteni azt a személyt is, aki 2011 december 31én a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 42. é 42/b. §-a szerint megváltozott munkaképességű munkavállalónak minősült vagy foglalkoztatása alapján a munkáltató 2011 decemberében megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásához nyújtott költségvetési támogatásban részesült.

A kiírás elolvasása után ragadd meg a billentyűzeted és küldd el fényképes önéletrajzodat a csilla@onlinemarkabolt.hu email címre. Kérlek, hogy csak akkor küldd el az önéletrajzod, ha valóban neked szól az álláshirdetés!

Wohlfarth Csilla
Kereskedelmi Igazgató


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA