facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Hirt Gábor
Ütős Ászok hétfő 14.000 Ft értékű onlinePénztárca ajándék
5 év garancia! IGEEEN!

5 év garancia! Yeah!
Vegye meg most, és
ezen a héten kiszállítjuk!

Friss hírek, újdonságok:

Legjobb robotgép 2018

Legnépszerűbb Robotgép 2018-ban

A bőség zavarában nehéz igazán jó, és gazdaságos robotgépet választani. Ez a legnépszerűbb MUM robotgépünk!

Mi a különbség a No Frost és a Stop Frost a Free Frost és a LowFrost között?

A jegesedés mentes hűtők között a különbségeket árulom most el Önnek!

moso-szaritogep előnyei, hátrányai

Mosó-szárítógépek előnyei és hátrányai

Angliába természetes a szárítógép, de hazaköltözve pici a lakásom. Mi a megoldás? Vajon a mosó-szárítógép? Kiveséztem a témát.

Egy vélemény a sok közül

Minden vásárláshoz szükséges információ egyből rendelkezésre állt,árban korrekt volt más értékesítőkhöz képest. Nagy nyomatêkkal bírt a megnövelt garancia idő. Ez nyomós érv Önök mellett.

- Képes-Kocziszki Zsanett

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Teljes körű kiterjesztett garancia

Manapság a háztartási gépek működése egyre bonyolultabb technológián alapszik, így sajnos előfordulhat, hogy idő előtt meghibásodnak. Ez egy elviselhető bosszúság, ha a garanciális időn belül történik, hisz a javítás teljes költségét a szerviz álja. De mi van ezután?
Tegyük fel, hogy egy 80.000 forintos mosógépnél két év után előjön egy apró hiba, és csak egy 5.000 Forintos alkatrészt kell cserélni. Jobb esetben egyszeri kiszállással – ami átlagosan 8-10.000 forint –, a szervízelés máris kb. 15.000 forintot vett ki az Ön pénztárcájából.

Előzze meg időben a fejfájást és a bosszúságokat! Vásároljon készülékéhez Pluszgaranciát, amellyel a gyári garancia után is biztonságban tudhatja nagy- vagy kisháztartási gépét!

 

Milyen védelmet nyújt a Teljeskörű garancia biztosítás?

Ön sem szeretne súlyos összegeket költeni készüléke javítására, csak pár nappal a gyári garancia lejárta után? Tervezzen előre! A Pluszgarancia teljes körű biztonságot garantál Önnek a kiegészítés évei alatt.

Amennyiben ugyanis nagy- és kisháztartási gépét Pluszgarancia védi, a gép meghibásodása esetén a javítással járó költségek Önnek semmibe se kerülnek.

Az UNION Biztosítóhoz tartozó Pluszgarancia szolgáltatás árát védendő készülékenként csak egyszer kell megfizetni, a szolgáltatás ezután 36 vagy 60 hónapig érvényes.

A Pluszgarancia teljes feltételeit itt olvashatja.

Milyen védelmet nyújt a Teljeskörű garancia + káreseti biztosítás?

Még akkor is, ha odafigyel készülékére, lehet, hogy vannak olyan előreláthatatlan veszélyek, amelyektől nehéz vagy lehetetlen megóvni a nagy- és kisháztartási gépet!

Legyen Ön is tudatos vásárló, biztosítsa be magát a nem várt meglepetések ellen a Pluszgarancia termék védelemmel! Ez a biztosítás azért előnyös, mert a baleseti károk pl. törés, villmkár, beázás stb. ellen is védelmet nyújt.

Az UNION Biztosítóhoz tartozó Pluszgarancia Védelmi szolgáltatás árát védendő készülékenként csak egyszer kell megfizetnie, a szolgáltatás ezután 36 vagy 60 hónapig érvényes.

A Pluszgarancia 'Teljes Körű Védelmi Szolgáltatás' teljes feltételeit itt olvashatja.

Szervizközpont és központi hiba bejelentés: Pluszgarancia.hu Kft. 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 37.

E-mail: info@pluszgarancia.hu, kék szám: 06-40 / 200-715 Ezen a telefonszámon, ill. e-mail címen jelentheti be meghibásodását.

Hibabejelentő űrlapját a http://www.pluszgarancia.hu/ honlapról töltheti le.

Szervizközpont és központi hiba bejelentés: Pluszgarancia.hu Kft. 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 37.


AJÁNDÉK GARANCIA PLUSZ SZOLGÁLTATÁS - 5 ÉVIG

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

Az 5 éves Ajándék Kiterjesztett Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.
Az 5 éves garancia azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

Az 5 éves Ajándék Kiterjesztett Garancia Plusz szolgáltatás értéke minimum 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

Az Ajándék Kiterjesztett Garancia Plusz egyik feltétele, a gyári garanciás időszakot követően az INGYENES éves felülvizsgálás, amelyet munkatársunk telephelyünkön, vagy egyszeri kiszállási díj ellenében lakásán DÍJMENTESEN végez el.

Az Ajándék Kiterjesztett Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 6.000 Ft / cím (több készülék esetén is)

AJÁNDÉKBA ADUNK minden kiszálláskor Vásárlási utalványokat 10 000 Ft összértékben.


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA