facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Herke Róbert
SZERENCSE PÉNTEK 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 20.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép
Szépség garancia

Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 1 Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 02

(Képek száma: 3 db. Kattintson a képre!)

Indesit

Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 7

Készletinformáció:

Megrendelhető

megrendelheto_0

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
109.900 Ft-17%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:90.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 90,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 10,113 Ft
A hitel teljes díja: 10,230 Ft
A termék vételára: 90,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 101,130 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Kis fürdőszobája van, amelyben minden talpalatnyi hely számít? Akkor Önnek erre a szuperkeskeny kialakítású mosógépre van szüksége! Fogyasztása miatt nem kell aggódnia, ha ezt a modellt választja, hiszen A++ energiaosztályba tartozik. Digitális kijelzővel is felszerelte a gyártó, amelynek köszönhetően a mosással kapcsolatos adatokat mindig pontosan láthatja.

Funkciók, extrák

A programindítást tetszőlegesen késleltetheti, akár 24 órával is. Nyugodtan a napirendjéhez igazíthatja a készülék működését, a mosás akkor fog elkezdődni és befejeződni, amikor Ön szeretné.

A túlfolyásgátló megakadályozza, hogy szivárgás esetén vízkárok forduljanak elő, így nyugodtan magára hagyhatja működés közben. Nagyon kicsi, 32 cm mélységű modellről van szó, amely a legkisebb fürdőszobában is elfér, hiszen mosógépekhez viszonyítva is extrém kevés helyet foglal.  

16 mosási programmal rendelkezik, így minden textilféléhez és szennyezettséghez megtalálja közöttük a megfelelőt. 20°C-os zóna programja jól jön majd az érzékeny színes ruhákhoz, a cipő programmal pedig a cipőit varázsolhatja tisztává. A programok részleteihez kattintson a Jellemzők fülre.

A dob űrtartalma 27 liter.

Az Indesit IWUD 41252 C ECO EUrészletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Ezt a modellt egy átlagos háztartásnak, az átlagos mosási igényekre szabva tervezték. Fő előnye az egyszerű vezérlése és a sokszínű programkínálata. Sajnos gyerekzár nincs benne, ami a hasonló árú készülékekben megtalálható. Ha Önnek ez fontos szempont, Mosógép Szalonunkban számos ilyen típust is talál. 


A Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép jellemzői

Energiaosztály-Támogatás
A  / 40.000Ft
Extra tulajdonság 2
Nincs adat
Típus
Elöltöltős mosógép
Töltetsúly
4 Kg
Centrifuga fordulatszám
1200 fordulat / perc
Energiaosztály
A++
Beépíthető
Nem
Aláépíthető
Igen
Szabadon álló
Igen
Kivitel
Keskeny
Szín
Fehér
Centrifugálási hatékonyság
B
Mosási hatékonyság
A
Extra tulajdonság
Nincs adat
Éves energiafelhasználás
134 kWh / év
Éves vízfelhasználás
9120 liter / év
Mosási zajszint
59
Centrifugálási zajszint
79 dB
Digitális kijelző
Van
Vízvédelmi rendszer
Nincs
Programok
16 program, 20 °C zóna program Farmer program Gyapjú program Selyem és függöny program Cipő program Speciális sport intenzív Speciális sport könnyű

Méretek

Nettó súly
52.5 kg
Magasság
85 cm
Szélesség
59.5 cm
Mélység
32.3 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Villám szállítás Budapesten

 • A raktárkészleten lévő készülékeket, rendelje meg 13 óráig, és még aznap kivisszük Budapesten!
 • Ha nem az napra szeretné, vagy 13:00 után adja le megrendelését, jelölje ki Ön a hétköznapot, amikor 16:00-21:00 között át tudja venni a készüléket. Tehát pld. ha kedden rendeli meg a készüléket 13 óráig, választhatja akár már az aznapi, keddi délutánt, vagy a szerdát, csütörtököt, pénteket is kiszállítási időpontnak.
 • A kiszállítás 16:00-21:00 óra között történik.
 • Ha szerdai napra kéri a villám szállítást, azt egész nap tudjuk teljesíteni, nem csak munkaidő után.
 • A szállítást hétfőtől-péntekig lehet igénybe venni, csak a készleten lévő termékekre, és csak Budapest területén.
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  BUDAPESTI villám kiszállításunk ára: 2.430 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 8.990 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
7

5 csillag

57%

4

4 csillag

43%

3

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Pozitív tapasztalat az előző rendeléskor. Jó ár. Telefonos segítségkéréskor maximális kedvesség és hozzáértés.

-

+   összes vélemény


4

Serfőző Magdolna Éva
2016.08.13 21:25:58.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép

Két hét használat után nem sokat lehet mondani,még kitűnően működik.

Előny: Méretéért választottuk,mert keskeny kicsi helyre befér,műkődés közben elég csendes.

Hátrány: Ami negatívum,eléggé spóroltak a tápkábellel,1 méteres darabot szereltek rá.Egy két méteres darabbal már elfogathatóbb lenne.(kb.200 Ft métere)A leírásban megjegyzik ,hogy hosszabbító nélkül használják.


5

Serfőző Magdolna Éva
2016.08.13 07:19:04.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép

Két hét után még sok tapasztalatunk nincs,de még problémamentesen műkődik.

Előny: A méret,kis helyen elfér és csendes mosás közben.

Serfőző Magdolna Éva nem írt termék hátrányt.


5

Misóczki Marianna
2016.02.04 14:52:06.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép

Jó döntés volt, hogy ezt a gépet választottam.

Előny: Kis helyen elfér, csendes, sokféle mosási program

Hátrány: Nincs


4

Kasza Gergely Béla
2015.07.25 14:25:51.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép

Kasza Gergely Béla nem írt szöveges véleményt.

Előny: Kis helyen elfer, szepen mos! Noha tobbszor kell mosni vele, mint a korabbi nagyobb dobbal ellatott geppel, a viz es aram fogyasztas is kisebb lett!

Hátrány: a ruhakat kisse gyurotten veszem ki belole.


4

Gaál Judit
2015.06.24 15:45:22.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép

Nyugodtan vegye meg mindenki, aki egyszemélyes háztartásban él, mert tökéletesen kiszolgálja. De két ember számára is elegendő ez az űrtartalom.

Előny: Előnye a sok program, az energiatakarékos mosási lehetőség, amit ki is használok. Különösen szeretem a frissítő programot, ami a nyári melegben hasznos, mert zuhanyozás előtt a levetett, átizzadt ruhát beteszem a gépbe és mikor a zuhanyozást befejeztem, már akaszthatom is fel a felfrissített ruhát.

Hátrány: Az előző mosógépem szebben centrifugált.


5

Kétszery Károly
2015.06.03 13:35:56.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép

- Az üzemi zajszint értéke akkor érvényesül, ha a mosógép vízszintesen áll. A használati útmutatóban meghatározott érték (2 fok) nem gyakorlatias, egyszerűbb egy libellás vízszintmérővel beállítani, a hosszabb és a rövidebb tengely irányában egyaránt.

Előny: A nevezett mosógép műszaki paramétereiből kitűnik, hogy a jelenleg forgalomban lévő mindenféle és fajta kelme, ruházati termék mosható benne. - Az egy hónapos időszak alatt használt programváltozatoknál ezt a gyakorlat is igazolta. - A mosóhatás megérdemli "A" minősítést, szépen mos. - A centifuga a B minősítésnél jobb, a ruha félszárazon kerül ki a dobból. - A felhasznált víz mennyisége nagyjából fele a korábbi mosógépünk által használtnál. - A műszaki újdonságok, mint a víz megtakarítás (Water Balace), az idő megtakarítás (Eco Time), az energiatakarékosság (Energy Saver), a 20 fok C zóna program az energiaosztály A besorolását biztosítják.

Kétszery Károly nem írt termék hátrányt.


5

Gulevszka Marina
2015.06.02 16:57:38.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IWUD 41252 C ECO EU Elöltöltős mosógép

jó minoség ,jó ár,gyorsan hoztak es ingyen volt szalitas

Előny: nincs

Hátrány: nincsFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.