facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

+36 30 618 9163

Szőke István

+36 30 618 9162

Szabó Roland

+36 30 618 9163

Herke Róbert

+36 30 618 9162

Tóth Attila

+36 30 618 9162

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
Vásárnap 14.500 Ft értékű ajándék
5 év garancia! IGEEEN!

5 év garancia! Yeah!
Vegye meg most, és
kedd-szerdán kiszállítjuk!
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép
Szépség garancia

Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép belseje Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép kezelő panel Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép szűrő Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép kondenzvíz tartály Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép szűrő 2 Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép dob Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép vásárlói fotó Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép vásárlói fotó 2 Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép vásárlói fotó 3 Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép vásárlói fotó 04 Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép vásárlói fotó 05 Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép vásárlói fotó 06

(Képek száma: 13 db. Kattintson a képre!)

Indesit

Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 21

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 3 db

megrendelheto_3

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 30 618 9163

Szőke István

szakértő
+36 30 618 9162

Szabó Roland

szakértő
+36 30 618 9163

Herke Róbert

szakértő
+36 30 618 9162

Tóth Attila

szakértő
+36 30 618 9163

Listaár:
109.900 Ft-14%

5 év garanciával
(2023-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:94.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 94,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 19.99%
THM: 19.99%
Havi törlesztőrészlet: 10,358 Ft
A hitel teljes díja: 8,680 Ft
A termék vételára: 94,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 103,580 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 19,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 19,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Sárdy Mónika, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Új szárítógépet keres, de nem szeretne sokat költeni a készülékre? Ez egy alacsony árkategóriájú hagyományos kondenzációs készülék, amely a klasszikus funkciókkal és 15-féle szárítási programmal áll az Ön rendelkezésére.

Funkciók, extrák

Ez a készülék átlagos kapacitású (8kg), így ideális lehet akkor is, ha kisgyerekek vannak a családban. Az irányítása rendkívül kényelmes (elektronikus vezérlésű), digitális kijelzővel sajnos nem rendelkezik, de nagyon intelligensen mutatja a főbb beállításokat, például a víztartály kiürítését is jelzőfény mutatja. A programindítást tetszőlegesen késleltetheti.

Ami a szárítási adottságait illeti, 15-féle programmal rendelkezik, és három szinten történik a szárítás. Ez azt jelenti, hogy többféle minőségben száríthatja ruháit, pl. vasalás-kész, akasztószáraz, szekrény, Extra program stb. A szárítógépekkel kapcsolatban sokan megjegyzik, hogy összegyűrik a ruhákat. Nos ha ezt a gépet választja, akkor ettől nem kell félnie, mert gyűrődés gátló rendszer van benne. Emellett kétféle ECO program (pamut és műszálas), valamint gyapjú és munkaruha programmal is rendelkezik. A ciklus végét minden esetben hangjelzéssel mutatja.

Kétirányú dobforgásának köszönhetően nagyon kíméletesen és hatékonyan kezeli a textíliákat.

Az Indesit IDCL G5 B H EUrészletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Víztartálya 5 literes. Összességében ez egy egyszerű kezelésű alapgép, hagyományos adottságokkal.                                       

Sárdy Mónika
Az online Márkabolt Háziasszonya


A Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép jellemzői

Típus
Kondenzációs szárítógép
Szárítási töltetsúly
8
Energiaosztály
B
Beépíthető
Nem
Szabadonálló
Igen
Aláépíthető
Igen
Szín
Fehér
Éves energiafelhasználás
561 kWh / év
Kondenzációs hatékonyság
B
Szárítási zajszínt
68 dB
Digitális kijelző
Nincs
Kivitel
Normál mélység
Programok
15 Eco pamut program Eco műszálas program Farmer program Pamut extra program Normál pamut program Vasalási száraz pamut Műszálas program Gyapjú program Munkaruha program Automata szenzoros szárazsági szintek

Méretek

Nettó súly
35.17 kg
Magasság
85 cm
Szélesség
59.5 cm
Mélység
61 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 870 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 0 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 1.970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás – 1 ÉVES BÉRLET

  Ez a bérlet a Full extrás szállításunk összes előnyét magában foglalja, és egész évben korlátlan mennyiségben felhasználható, értékhatártól és a megrendelés mennyiségétől függetlenül. Az exkluzív bérlettel:

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti). 1 éves Full Extrás Bérlet ára: 3.970 Ft.*


A házhoz szállítás visszautasításának jogát fenntartjuk.


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 7.960 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek


Próbaindítás

670 Ft

(kizárólag a dugvillával ellátott készülékekre)

A próbaindítás szolgáltatásunk önállóan is igényelhető kizárólag a villásdugóval ellátott gépekre.

A próbaindítás a készülékek áram alá helyezését jelenti, azaz a gép elektromos berendezésének a tesztelésére, működőképességének ellenőrzésére szolgál. Ilyenkor nem indítunk el programot / adott funkciót (pl. nem készítünk be kávét és úgy kapcsoljuk be a készüléket, vagy melegítünk teát a mikróban) csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.

Felhívjuk a figyelmét, hogy:

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A próbaindítás nem egyezik meg a beüzemelés szolgáltatásunkkal.

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
21

5 csillag

71%

15

4 csillag

29%

6

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Mert jó áron vannak a gépek,Kedvesek a dolgozók,segítő készek ,pontos a szálitás....

-

+   összes vélemény


5

Dr. Parti Mónika
2016.02.11 14:23:03.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

kevés szabadidő esetén óriási segitség , néhány órán belül nem csak tiszta hanem száraz is a ruha !

Előny: elég nagy mennyiségű ruhát , gyorsan szinte gyűrődés mentesen hamar szárit,nem túl hangos.megfizethető

Hátrány: a termelt hő és pici pára miatt szellőztethető helységben kell lehelyezni


4

Lents Lívia
2016.01.28 14:07:33.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Lents Lívia nem írt szöveges véleményt.

Előny: Praktikus

Hátrány: Hangos


5

Lakatos Gabriella
2016.01.14 13:29:53.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Lakatos Gabriella nem írt szöveges véleményt.

Előny: jól szárít, többféle programból lehet a megfelelőt kiválasztani, szárítás közben meleg levegőt fúj ki, melegíti a lakást :)

Hátrány: picit hangos


4

Milek Attila
2016.01.07 14:52:36.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Aki nem akar vagy nem tud százezreket költeni szárítógépre, annak ez jó választás lehet.

Előny: Szépen dolgozik, jó árban van, kb 3/4 óra a sima program.

Hátrány: Kicsit hangos, valamint gyárilag szériahibás (állítólag tűzveszélyes a bolyhok miatt), még a mai napig nem jött senki kijavítani, pedig bejelentettem az Indesit honlapján, felügyelet mellett használható. Az újabb gyártásúaknál állítólag már nem áll fenn ez a probléma.


5

Lovas Attila
2015.12.31 17:36:01.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Lovas Attila nem írt szöveges véleményt.

Előny: 6 személyre dolgozik, nincs olyan nap, hogy pihenjen. Idáig probléma nem volt vele, teszi a dolgát.

Hátrány: Még nem fedeztem fel.


5

Dobi Johanna
2015.12.31 13:29:40.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Dobi Johanna nem írt szöveges véleményt.

Dobi Johanna nem írt termék előnyt.

Dobi Johanna nem írt termék hátrányt.


5

Kriesch Marianna
2015.12.25 09:21:25.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Kriesch Marianna nem írt szöveges véleményt.

Előny: Tényleg megszárítja teljesen a ruhákat.

Hátrány: Kicsit hangos.


4

Hock Júlia
2015.12.17 14:12:18.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Teszi a dolgát-javaslom mindenkinek

Előny: Egyszerűen kezelhető

Hátrány: Nem csinálja meg a gyerekek háziját... :(


4

Hock Júlia
2015.12.17 14:12:17.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Teszi a dolgát-javaslom mindenkinek

Előny: Egyszerűen kezelhető

Hátrány: Nem csinálja meg a gyerekek háziját... :(


4

Vasvári Miklós
2015.12.10 19:49:49.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Feltétlenül vegyenek ilyet,nem bánják meg.

Előny: A szárítás variálhatósága. A ruha szárítás utáni puha, lágy tapintása.

Hátrány: Hangos,de ez megoldható külön helyiséget igényel. Energiatakarékosabb is lehetne.


5

Pappné Nagy Boglárka
2015.12.10 16:00:16.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Pappné Nagy Boglárka nem írt szöveges véleményt.

Előny: Nagyon jól szárít, nem gyűri meg a ruhákat. Szinte teljesen szükségtelenné vált a vasalás. Ár-érték arányban nagyon jó!

Hátrány: eddig még nincs hátránya.


5

Herczegh Krisztián
2015.12.10 15:15:58.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Bátran ajánlom mindenkinek. Ár-értèk Arany kiválló

Előny: Zenzorainak kösxönhetően ha eléri a kívánt szárazságot a gép automatikusan leáll így nem fogyaszt feleslegesen több áramot, de ha bennemarad a ruha időnként átforgatja azt így a ruha nem gyűrődik.

Hátrány: Nem tapasztaltam ilyet.


5

Czuczor Csabáné
2015.10.29 19:24:43.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Czuczor Csabáné nem írt szöveges véleményt.

Előny: Nagyon szépen szárít, nem gyűri a ruhákat. Könnyű a kezelése.

Hátrány: Nincs.


5

Páli Imre
2015.10.02 09:18:16.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Megbízható termék

Előny: Kedvező fogyasztás

Hátrány: Némileg zavaró a hangja


5

Ugóczki Ferenc
2015.06.23 16:08:59.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Előny: Megbízható.

Hátrány: Ilyet még nem tapasztaltam.


5

Kiss Gábor Balázs
2015.06.23 15:05:28.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

3 gyerek ruháit kellett szárítanunk, és ez télen panel lakásban elég nagy kihívás. Nem volt még szárítógépünk, ezért választottuk a legolcsóbbat. Nem tudtuk mennyire válik majd be, nem akartunk sok pénzt "bukni" ha esetleg ne jön be. Sajnos azt kell mondjam, hogy rosszul választottunk. Meg kellett volna venni az A kategóriásat, mert a legszívesebben mindig a géppel szárítanánk. Az B és A kategóriás gépek közötti árkülönbözet elég lassan térül meg, viszont a hőszivattyús gépek alacsonyabb hőfokon szárítanak és jobban kímélik a ruhákat. A ruhákba vart címkét érdemes iránymutatásként kezelni. Van amit címke szerint nem lehetne szárítani, de mégis bírja.

Előny: Egyszerű kezelhetőség. A legolcsóbb gép a piacon. A gépben található egy csekk melyet befizetve további 2 év gyári garanciát kaphatunk a készülékre.

Hátrány: Hangos. Sokat fogyaszt.


5

Varga Zsolt
2015.06.23 13:39:07.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Előny: 8 kg-os szárítási kapacitás, program végét jelző hang , késleltetett indítás, nagy (5l-es) víztartály, víztartály kiürítését jelző fény, 15 program, alacsony fogyasztás, csendes működés, nagy ajtó megkönnyíti a be- és kipakolást, könnyen tisztítható, bármilyen ruhát megszárít, nem gyűri össze a ruhákat

Hátrány: nincs


5

Nagy Magdolna Magdi
2015.06.15 21:52:40.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Bárkinek szívesen ajánlom aki helyhiánnyal küzd a teregetés miatt,kevés ideje van. Ár-érték megfelelő.

Előny: Teljesen rendeletésszerűen működik,több program közül választhatok,tetszik.

Hátrány: Kissé hangos.


5

Nyír-Protect Kft. Asz: 14996199-2-15
2015.06.02 21:44:52.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Nyír-Protect Kft. Asz: 14996199-2-15 nem írt szöveges véleményt.

Nyír-Protect Kft. Asz: 14996199-2-15 nem írt termék előnyt.

Nyír-Protect Kft. Asz: 14996199-2-15 nem írt termék hátrányt.


4

Juhász Ferenc
2015.06.02 18:46:58.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

én ajánlani tudom más vásárlóknak a terméket.. :)

Előny: Jól szárít, kiválasztja a port szöszt a ruhából

Hátrány: egy kicsit hangosan működik


5

Valu Tibor
2015.06.02 14:19:07.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit IDCL G5 B H EU Kondenzációs szárítógép

Siessenek, míg el nem fogy, válasszák az online márkaboltot. (nincs ismerősöm és nem dolgozom itt)

Előny: Praktikus, mióta megvásároltuk a szennyes tároló mindig üres, kényelmes, és amit nagyon szeretek benne, hogy a szárított ruha puha, a törölközők kellemesek, és nincs a házban az a sok szösz, ami a szárító szűrőjében marad.

Hátrány: Ilyet nem ismerek. Legfeljebb az, hogy korábban kellett volna megvenni.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Indesit SzárítógépekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.