facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
ONLINEPÉNZTÁRCA HÉTVÉGE 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 15.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely
Szépség garancia

Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely 2 Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely belseje Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely gázégők Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely hátulja Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely vásárlói fotó Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 2 Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 3 Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 4 Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 5 Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 06 Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 07

(Képek száma: 12 db. Kattintson a képre!)

Indesit

Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 12

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 3 db

megrendelheto_3

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
119.900 Ft-23%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:91.990 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 91,990 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 10,237 Ft
A hitel teljes díja: 10,380 Ft
A termék vételára: 91,990 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 102,370 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Alacsonyabb árkategóriájú kombinált tűzhelyet keres? Ez az INOX színű Indesit modell nem kerül sorba, de jól hozza a klasszikus tűzhellyel kapcsolatos elvárásainkat. Sőt! Multifunkciós sütőjét 10 különböző sütési beállítással használáhatja, és még gőztisztítás is van benne, így a takarításában is segít.

Funkciók, extrák

Az 56 literes kapacitású sütőben automata sütőtér tisztítás van (HydroCleaning), így Ön nyugodtan sütkérezhet, a takarítás miatt ne fájjon a feje. Sütőtérvilágításának köszönhetően jól láthatja, mi történik a belterében, hogyan készül az étel.

Négy gáz főzőzónája van, amelyet egykezes szikragyújtással kapcsolhat be szinte egy mozdulattal. A főzőlapot üvegtetővel takarhatja le, ha épp nem használja. A sütési funkciókat részletesen megtalálja a Jellemzők fülre kattintva. Digitális kijelzője pontosan mutatja a sütési időt. Könnyen tisztítható sütőajtaja üvegből készült, így a szennyeződéseket nagyon egyszerűen letörölheti róluk.

Az ételeket ételmelegítő fiókban tárolhatja.

Az Indesit I5GMH5AG X U részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Sárdy Mónika
Az online Márkabolt Háziasszonya


A Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely jellemzői

Típus
Kombinált tűzhely
Szín
Inox
Főzőlap típusa
Gáz főzőlap
Sütő típusa
Elektromos sütő 10 funkcióval
Digitális kijelzés
Van
Vezérlés
Mechanikus
Méretkategória
50 cm
Energiaosztály
A
Főzőzónák száma
4
Bővíthető főzőzónák szám...
Nincs
Főzőlap fokozatok száma
Fokozatmentes
Főzőlap felülete
Inox
Sütő űrtartalma
56 liter
Sütő tisztíthatósága
Könnyen tisztítható
Teleszkópos sütősín
Nincs
Gyerekzár
Nincs
Főzőzóna teljesítmény
2800 W
Sütési funkciók
Alsó-felső sűtés Grill Légkeverés+grill Alsó-felső sűtés+ légkeverés Sütemény program Felsősűtés
Főzőzónák részletei
4 zóna, 1 kW, 0,8 kW, 0,5 kW, 0,5 kW.

Méretek

Magasság
85 cm
Szélesség
50 cm
Mélység
60 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.470 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
12

5 csillag

92%

11

4 csillag

0%

0

3 csillag

8%

1

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Korrekt, összeszedett és megbízható cég.

-

+   összes vélemény


5

Markotán Katalin
2016.08.12 09:40:43.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Markotán Katalin nem írt szöveges véleményt.

Markotán Katalin nem írt termék előnyt.

Markotán Katalin nem írt termék hátrányt.


5

Prof. Dr. Erni Róbert
2016.08.12 09:32:18.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Prof. Dr. Erni Róbert nem írt szöveges véleményt.

Prof. Dr. Erni Róbert nem írt termék előnyt.

Prof. Dr. Erni Róbert nem írt termék hátrányt.


5

Dr. Szabó Szilárd
2016.02.25 13:30:20.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Dr. Szabó Szilárd nem írt szöveges véleményt.

Előny: Tudj ami tudnia kell egy tűzhelynek.

Hátrány: Nincs magyar nyelvű használati utasítás. Legalábbis én nem találtam.


3

Juhász Viktor
2016.02.19 20:05:13.

Értékelés: 3 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Kicsit hosszúnak tartom az előmelegítési időt , és a sütési időt a sütőben, viszont szépen süt.

Előny: Az egykezes gyújtás célszerű.

Hátrány: Nehezen tisztítható az Inox felület. Jelen pillanatban pár foltot abszolut nem tudok eltávolítani, direkt ilyen tisztítóval sem .


5

Hernádi Istvánné
2016.02.04 13:53:49.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Hernádi Istvánné nem írt szöveges véleményt.

Előny: A korábbi gáztűzhelyemhez képest, ami eléggé régi volt már, újdonság az egykezes szikragyújtás, a légkeverés, a hőfokbeállítás, és még sorolhatnám az előnyeit. Nagyon meg vagyok a termékkel és a márkabolttal is elégedve, tervezem a további vásárlásokat Önöktől.

Hátrány: Nincs hátránya!


5

Iker János
2015.12.31 13:28:19.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Mindenkinek tudom ajánlani.

Előny: Könnyen kezelhető,szép és konyhabarát.

Hátrány: Kicsit körülményes az ,inox, tisztitása


5

Sallai Sándorné
2015.12.17 18:40:07.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Aki szeretne egy praktikus Kombinált tűzhely nagyon merem ezt a típust ajánlani!!!!

Előny: A tűzhely sütőjének programozása!

Hátrány: Nincs!!!!!


5

Sallai Sándorné
2015.12.17 18:40:07.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Aki szeretne egy praktikus Kombinált tűzhely nagyon merem ezt a típust ajánlani!!!!

Előny: A tűzhely sütőjének programozása!

Hátrány: Nincs!!!!!


5

Papp László
2015.09.24 13:29:16.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Csak ajánlani tudom, ár/érték arányban verhetetlen. Precíz, sallangmentes készülék, olyan, amilyet elvárok egy konyhában.

Előny: Nagyon korrekt kivitelezés, praktikus és szép olasz inox design. A lehajthato üvegtető nagyon dekoratív és stílusos. Sokat segít a beépített visszaszámláló ami csipog a beállított idő lejártakor. A sütő nagyon jó.

Hátrány: Ezen a változaton nincs lehetőség a sütő beállítására hogy automatikusan kikapcsoljon az idő lejártakor, emiatt nem szabad magára hagyni, de igazából sütőt nem illik amúgy sem magára hagyni. :)


5

Ifj. Török Tibor
2015.07.04 23:03:51.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Bárkinek merem ajánlani ezt a terméket, aki tűzhely vásárláson gondolkodik, nekünk nagyon tetszik.

Előny: Könnyebb vele a sütés, a funkcióknak köszönhetően minden ételt egyenletesen lehet vele megsütni.

Hátrány: Nem tudok hátrányt mondani.


5

Soós András
2015.06.03 10:51:33.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Soós András nem írt szöveges véleményt.

Soós András nem írt termék előnyt.

Soós András nem írt termék hátrányt.


5

Baráth Bernadett
2014.10.03 19:08:27.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH5AG X U Kombinált tűzhely

Szép kivitel,a sütő egy álom az előző tűzhelyemhez képest.

Előny: Egyelőre csak ismerkedem vele,nagyon sok funkciója van,de amit eddig kipróbáltam a sütő programjai közül,az maximálisan beváltotta a reményeimet!Valamint azt is az előnyeihez sorolnám,hogy nem spórolták ki belőle az anyagot,tehát rögzítés nélkül is egy stabil darab,nem billeg,mozog stb.

Hátrány: Olyat még nem tapasztaltam.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Indesit TűzhelyekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.