facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Herke Róbert
SZERENCSE PÉNTEK 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 20.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely
Szépség garancia

Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 2 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 3 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 4 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 5 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 6 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 7 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 8 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 9 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 10 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 11 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 12 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 13 Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely vásárlói fotó 14

(Képek száma: 15 db. Kattintson a képre!)

Indesit

Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 8

Készletinformáció:

Megrendelhető

megrendelheto_0

Azonnal átvehetőt keres?

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
89.900 Ft-9%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:81.990 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 81,990 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 9,122 Ft
A hitel teljes díja: 9,230 Ft
A termék vételára: 81,990 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 91,220 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

A fehér a tisztaság színe, és még mindig nagyon sokan vagyunk, akik csak is fehér tűzhelyet tudunk elképzelni az otthonunkban. Ez a tűzhely nagyon stabil és jó funkciókkal felszerelt, mellyel minden étel könnyedén elkészíthető. A melegen tartó fiók extra funkcióval pedig, nem kell percre pontosan logisztikázni, ha vendégek jönne, még egy sminkre is marad időnk.

Funkciók, extrák:

57 liter sütőtartalommal és 4 égős tűzhely, A különböző erősségű gázégők - biztosítják a gazdaságos használatot, hiszen egy tojásfőzésre elég a kisebb kapacitású gázégő használata is. Bal első 1000W, Bal hátsó 1900W, Jobb hátsó 1900W, Jobb első 3250W
Extra kiegészítő az egykezes szikragyújtási funkció, mely automatikusan meggyújtja a lángot, így nem kell a gyermekek elől elzárt helyen tartani a tűzgyújtót, gyufát.
Minden égőfejnél beépített termoelektromos égésbiztosító garantálja, hogy az elégetlen gáz beáramoljon a helyiségbe, így nyugodtan foglalkozhat mással a főzés közben.
10 funkcióval bír a sütőrésze.
A hagyományos sütőfunkció a nagymamáink által használt sütésmóddal egyezik meg. Itt az igazi régi ízeket idézheti fel, mint egy káposztás oldalas, vagy borjúsült.
A gratin a csőben vagy sütőben sült fogásokat jelenti. A csőben sütés kifejezés onnan ered a régebben használatos kemencékben volt egy kisebb rész, amit csőnek hívtak, és ebben is sütöttek. Ezen a funkción csak felső sütés van, így inkább ez a sütési mód utósütésre, csőben sütésre alkalmas.

Grill funkcióval varázsoljon grillcsirkét, grillezett zöldségeket. A grill különösen magas és közvetlen hőmérséklete lehetővé teszi, hogy a húsok felszínét úgy pirítsa meg, hogy meggátolja a nedvesség elillanását, így belül porhanyósabbak maradnak.
Légkeveréses grillezésnél bekapcsol a felső középső fűtőszál és működni kezd a ventilátor. Ez a sütési mód egyesíti az egyirányú hősugárzással a levegő keringtetését a sütő belsejében. Így, a hő helyes eloszlásának elősegítésével megakadályozza, hogy az ételek a felületükön megégjenek. A légkeveréses grillezés segítségével kiváló eredmények érhetőek el húsból és zöldségből készült rablóhús, kolbász, hurka, sertésborda stb. készítésénél.
Multicooking (Egyidejű sütés)  a légkeveréses funkciónak köszönhetően. Időt spórolhat hiszen egyszerre több szinten is süthet.
Sütemény (légkeveréses) funkciónál bekapcsol az alsó fűtőszál, és működni kezd a ventilátor, finom és egyenletes hő eloszlást biztosítva a sütő belsejében. Ez a funkció kíméletes sütést igénylő ételek (főleg a kelt tészták) sütéséhez, valamint egyszerre három szinten „mignon” elkészítéséhez tökéletes.

Pizza sütés programnál bekapcsol az alsó és a körkörös fűtőszál és a ventilátor működni kezd. Ez a kombináció lehetővé teszi a sütő gyors felmelegedését, elsősorban alulról érkező erőteljes hő
Olvasztás program fagyasztott élelmiszerek, pl. hús, kenyér vagy torta gyors és kíméletes felolvasztásához való.
Mechanikus órával tudja segíteni a folyamatokat.
Természetesen van benne sütővilágítás.

Teljes üveg belső ajtót egyszerű tisztítani, mert szerszámok használata nélkül néhány másodperc alatt eltávolítható az üveg, így maradéktalanul le tudja takarítani.
Nem gond, ha előbb elkészül, mint gondolta, vagy késnek a vendégek, mert elhelyeztek a tűzhelyen egy hasznos fiókot is, amelyben melegen tarthatja ételeit.

Energia fogyasztás hagyományos sütés: 0.99 kW/ciklus
Energia fogyasztás légkeveréses sütés: 0.84 kW/ciklus
Szélesség: 50 cm, Magasság: 85 cm, Mélység: 60 cm


A Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely jellemzői

Típus
Kombinált tűzhely
Szín
Fehér
Főzőlap típusa
Gáz főzőlap
Sütő típusa
Elektromos sütő 6 funkcióval
Digitális kijelzés
Nincs
Vezérlés
Mechanikus
Méretkategória
50 cm
Energiaosztály
A
Főzőzónák száma
4
Bővíthető főzőzónák szám...
Nincs
Főzőlap fokozatok száma
Fokozatmentes
Főzőlap felülete
Zománcozott
Sütő űrtartalma
57 liter
Sütő tisztíthatósága
Könnyen tisztítható
Teleszkópos sütősín
Nincs
Gyerekzár
Nincs
Főzőzóna teljesítmény
2800 W
Sütési funkciók
Gratin, Grill, Pizza, Statikus sütés, sütemény, kiolvasztás
Főzőzónák részletei
4 zóna: 1 kW, 0,8 kW, 0,5 kW, 0,5 kW.

Méretek

Nettó súly
28 kg
Magasság
85 cm
Szélesség
50 cm
Mélység
60 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Villám szállítás Budapesten

 • A raktárkészleten lévő készülékeket, rendelje meg 13 óráig, és még aznap kivisszük Budapesten!
 • Ha nem az napra szeretné, vagy 13:00 után adja le megrendelését, jelölje ki Ön a hétköznapot, amikor 16:00-21:00 között át tudja venni a készüléket. Tehát pld. ha kedden rendeli meg a készüléket 13 óráig, választhatja akár már az aznapi, keddi délutánt, vagy a szerdát, csütörtököt, pénteket is kiszállítási időpontnak.
 • A kiszállítás 16:00-21:00 óra között történik.
 • Ha szerdai napra kéri a villám szállítást, azt egész nap tudjuk teljesíteni, nem csak munkaidő után.
 • A szállítást hétfőtől-péntekig lehet igénybe venni, csak a készleten lévő termékekre, és csak Budapest területén.
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  BUDAPESTI villám kiszállításunk ára: 2.430 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
8

5 csillag

88%

7

4 csillag

13%

1

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Kényelmes, megbízható és pontos.

-

+   összes vélemény


5

Liszkai Veronika
2016.08.12 20:25:49.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

Ajánlom mindenkinek, csodálatos sütiket sütök rajta. Nem kellene többé gázsütő.

Liszkai Veronika nem írt termék előnyt.

Hátrány: Nagyon tetszik, imádom az üvegtdtöt, könnyen tisztítható a sütő, 3s tökéletes a programozhatósága.


5

Horváth Gábor
2016.03.03 18:36:29.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

Horváth Gábor nem írt szöveges véleményt.

Előny: Jól működik, egyenlőre hibátlan

Hátrány: Kicsit hangosan ég, de ez a működést nem befolyásolja


5

Kozma István
2015.06.24 16:14:45.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

Kozma István nem írt szöveges véleményt.

Kozma István nem írt termék előnyt.

Kozma István nem írt termék hátrányt.


4

Verő András
2015.06.07 17:13:27.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

Megvásárlásra ajánlom.

Előny: üzembiztos, jól tisztítható.

Hátrány: A formatervezésnél több eleganciát kívánnék.


5

Kovács Erika
2015.06.03 10:43:42.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

Kovács Erika nem írt szöveges véleményt.

Előny: Nekem fontos szempont volt, hogy hőlégkeveréses sütője legyen a tűzhelynek. Ez a tűzhely még ezen is túltesz. Ezen kívül mindenképp előnyként említeném a könnyen tisztítható sütőajtót.

Hátrány: Egyelőre nem tapasztaltam semmi olyat, ami rossz lenne, vagy bosszantana.


5

Dányi Attila
2015.06.03 05:05:53.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

Csak ajánlani tudom.

Előny: Minden amit tud nagyon jó.

Hátrány: Ilyet nem tudok mondani!


5

Schultz Györgyné
2015.06.02 16:32:41.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

Fent elmondottak alapján örülök, hogy fenti terméket választottam! Végül és nem utolsó sorban korrekt, precíz és pontos ügyintézésben volt részem, amit ezúton is köszönök.

Előny: könnyen kezelhető, az előző tűzhelyemhez képest rövidebb idő alatt sül- és fő meg benne az étel, tisztítása egyszerű

Hátrány: ilyet nem tapasztaltam


5

Dósa Istvánné
2015.06.02 14:11:20.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Indesit I5GMH2AG W U Kombinált tűzhely

Nyugodt szívvel ajánlom.

Előny: Szép, könnyen kezelhető, praktikus

Hátrány: Nem igazán tudok még ilyet


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Indesit TűzhelyekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.