facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
Ütős Ászok hétfő 14.000 Ft értékű onlinePénztárca ajándék
5 év garancia! IGEEEN!

5 év garancia! Yeah!
Vegye meg most, és
ezen a héten kiszállítjuk!
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép
Szépség garancia

Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép 2 Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép kezelőpanel

(Képek száma: 3 db. Kattintson a képre!)

Gorenje

Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 15

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 5+ db

megrendelheto_10

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

3 év Gyártói Garancia + 2 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
129.900 Ft-17%

5 év garanciával
(2023-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:107.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 107,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 12,003 Ft
A hitel teljes díja: 12,130 Ft
A termék vételára: 107,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 120,030 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása10 év motor garancia


Sárdy Mónika, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Nagy kapacitású, családos mosógépet keres? Mutatok egy nagyon profi készüléket! Ez a Gorenje mosógép 23 programmal büszkélkedik, ami kiemelkedőnek számít a mosógépek között. 8kg kapacitásával nagycsaládosok számára is megfelelő. TotalWight súlyautomatikája gondoskodik arról, hogy a készülék mindig pont annyi áramot és vizet fogyasszon, amennyire szükség van.

Funkciók, extrák

Inverteres PowerDrive motorja rendkívül hatékony működésre képes: pillanatok alatt eléri a maximális teljesítményt, emellett megbízhatóan és csendesen dolgozik. SensoCare rendszerével teljes mértékben személyre szabhatja a mosást: a NormalCARE normál mosásnál, az ECO pedig az energiafogyasztás csökkentésében lesz hasznára. A TimeCARE a lehető legrövidebb időre csökkenti a programot, az AllergyCARE pedig az allergiások, érzékeny bőrűek számára megbízható választás. A hideg mosást egy gombbal tudja elindítani. Rendkívül megkönnyíti a gép használatát, hogy az összes programját személyre szabhatja.

TotalWeight súlyautomatikája felméri a ruha súlyát és annak megfelelően állítha be a fogyasztást, takarékos mosószeradagolója (DSS) pedig a tisztítószer optimális adagolására figyel.

SpaDrum dobja igazi wellness a ruhaneműknek: újszerű, nagy térfogatú belseje gondosan van megtervezve. A gyártó a méretét, alakját és a lyukak számát is úgy alakította ki, hogy minél alacsonyabb víz- és energiafogyasztást tegyen lehetővé. A hullám alakú, 3D bordák finoman mozgatják a szennyest, így a legérzékenyebb ruhaneműknek is igazi kényeztetésben lesz részük. A SterilTub program gondoskodik arról, hogy a mosógép belseje kifogástalanul tiszta legyen.

Digitiális kijelzője pontosan mutatja a beállításokat és az aktív funkciókat. A mosási időt akár 24 órával is késleltetheti, így mindig saját időbeosztására szabhatja a készülék működését. A hőmérsékletet és a centrifuga fordulatszámot tetszőlegesen állíthatja. Programjait részletesen megtalálja a Jellemzők fülre kattintva. A programidő végére hangjelzéssel hívja fel a figyelmét.

Túlfolyás elleni védelme megóvja Önt a vízkároktól, ha pedig kisgyerekei vannak, akkor is megbízhat benne, hiszen Gyermekzár (program lezárási lehetőség) is van benne. Centrifuga stabilitási rendszere strapabíró, kiegyenlített működést garantál.

Néhány műszaki adat:
Dob térfogata: 64 liter
Szivattyú stop
Duraheat nikkel bevonatú fűtőszál
FiberTech dob anyag
Bruttó súly: 79 kg
Energiafogyasztás készenléti állapotban: 0,07 W
Csatlakoztatási teljesítmény: 2.300 w
Biztosíték információ: 10 A

A Gorenje W8544N/I részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Sárdy Mónika
Az online Márkabolt Háziasszonya

 


A Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép jellemzői

Energiaosztály-Támogatás
A+++  / 45.000Ft
Típus
Elöltöltős mosógép
Töltetsúly
8 Kg
Centrifuga fordulatszám
1400 fordulat / perc
Energiaosztály
A+++
Beépíthető
Nem
Aláépíthető
Nem
Szabadon álló
Igen
Kivitel
Normál mélység
Szín
Fehér
Centrifugálási hatékonyság
B
Mosási hatékonyság
A
Éves energiafelhasználás
166 kWh / év
Éves vízfelhasználás
10309 liter / év
Mosási zajszint
52 dB - Csendes
Centrifugálási zajszint
70 dB
Digitális kijelző
Van
Vízvédelmi rendszer
Van
Programok
23 program Előmosás Külön programok: Antiallergén pamut / Babaruha / Atkamentesítő / PerfectBlack fekete ruha program / Aktív / Csendes Saját program beállítási lehetőség: Saját programok rögzítése Hangjelzés

Méretek

Magasság
85 cm
Szélesség
60 cm
Mélység
60 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 870 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 0 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 1.970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás – 1 ÉVES BÉRLET

  Ez a bérlet a Full extrás szállításunk összes előnyét magában foglalja, és egész évben korlátlan mennyiségben felhasználható, értékhatártól és a megrendelés mennyiségétől függetlenül. Az exkluzív bérlettel:

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti). 1 éves Full Extrás Bérlet ára: 3.970 Ft.*


A házhoz szállítás visszautasításának jogát fenntartjuk.


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 7.960 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
15

5 csillag

80%

12

4 csillag

20%

3

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Áttekinthető weblap, akciós ingyenes szállítás, 5 éves meghosszabbított ingyenes garancia, ezek miatt döntöttem Önöknél.

-

+   összes vélemény


5

Schatzl-Kovács Anita
2016.09.05 09:54:24.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Schatzl-Kovács Anita nem írt szöveges véleményt.

Előny: Megbízható, csendesen működik,szépen mos, külső design is szép

Hátrány: Nincs


5

Sasvári Anita
2016.08.15 10:25:15.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Ar ertek aranyban kivállo választas

Előny: Nagycsaládban,kiválló.Csendben és tisztán mos.

Hátrány: ----


5

Gál Lajosné
2016.02.19 22:09:09.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Csak ajánlani tudom a mosógépet vásárolni szándékozóknak.

Előny: Mindent tud, amire egy háztartásban szükség van. Maximális programválaszték,,A 8 kg -os mosási kapacitás számomra kedvező.,Nem utolsó szempont az energiatakarékos volta.

Hátrány: Nem tapasztaltam semmi hátrányát e géptípusnak.


5

Czékmán Ernő
2016.02.12 13:59:40.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Ajanlom a boltot is!

Előny: Nagy betolto nyilas, sok minden belefer, csendes jol kezelheto, rendkivul tisztara mos, azota paromnak az asztatassal bajlodnia szuper;!!

Hátrány: Nem tudok


4

Szász Atiila Dániel
2016.02.05 11:35:08.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Szász Atiila Dániel nem írt szöveges véleményt.

Előny: Csendesen és jó hatásfokkal mos

Hátrány: Nem a legszebb design, túl nagynak tűnik.


5

Polgár Pálné
2016.02.04 19:30:44.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Nagyon szeretem, semmi probléma nincs vele, és másnak is, szívesen ajánlom!

Előny: Nagyon tetszik, fekete ajtaja, semmi gond vele, nagyon szeretem, jó nagy, magas fordulat számú centrifugája a téli hónapokban, nagyon előnyös, másnak is szívesen ajánlom.

Hátrány: Nincs


5

Stemmer Tamás
2016.02.04 17:09:07.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Bátran vásároljanak Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógépet, a várt eredményt produkálja, minden tekintetben!

Előny: Tökéletes! Szépen, csendesen mos, kevés energiát fogyaszt.

Stemmer Tamás nem írt termék hátrányt.


5

Bagosi Kinga Júlia
2016.02.02 15:13:19.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Bagosi Kinga Júlia nem írt szöveges véleményt.

Előny: Magas centrifuga fordulatszám, 8 kg-os ruhatöltet, sokféleképpen variálható programok. Csendes üzemmód (mosószobában lett elhelyezve, szinte észre sem veszem, hogy működik). 3 1 év garancia

Hátrány: Eddig nem tapasztaltam.


4

Kovács Szandra
2016.01.28 14:05:55.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

UKS funkcióban néhány darab ruhát, vagy túl nagy darab pulcsikat, ágyneműt nem tudja egyenletesen eloszlatni a dobban: hosszabb programidő, esetleg a centrifugálás is elmarad

Előny: sok ruha fér bele, sok program

Hátrány: UKS funkció


5

Gyurgyik Zoltán
2016.01.21 14:17:18.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Ha lehet, vitessék a helyére (tudtommal a cég szolgáltatása) mert 80 kiló, hát bele kell kapaszkodni :)

Előny: Csendes,jó a centrifuga, szinte száraz a ruha. Nem mászkál üzem közben, masszív darab

Hátrány: Eddig semmi probléma


5

Rujzam Attila
2016.01.14 15:46:52.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

a 4 év garancia önmagában is vonzó

Előny: Csendes, nagy (8kg) töltet,gyönyörűen mos, 1400-as centrifuga, Semmi remegés -egybe van építve egy szárítógéppel, meg se moccan az együttes...

Hátrány: Eddig nem találtam


5

Plutzer Zsolt
2016.01.07 20:25:07.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Plutzer Zsolt nem írt szöveges véleményt.

Előny: Ezen használati napig hibátlanul működik, csendes,

Hátrány: még nem derült ki róla


5

Vakulya János
2016.01.07 15:37:04.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

Ha nagy a család, vagy ha nem bírod a zajt vedd meg nyugodtan.

Előny: Nagyon tetszik, hogy alig hallani a hangját elbírja a szárítógépet és nem akadály neki az öt tagú család ruháinak mosása

Hátrány: nem tudok róla eddig


5

Kormányos Csaba
2016.01.01 10:35:10.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

A készülék az elvárásoknak megfelelően üzemel. Ajánlom mindenkinek.

Előny: Megbízható, pontos működés, egyszerű kezelhetőség.

Kormányos Csaba nem írt termék hátrányt.


4

Csada Tünde
2015.12.31 13:56:27.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Gorenje W8544N/I Elöltöltős mosógép

2-3 db ruhát nem érdemes kimosni vele,mert nem centrifugázza ki.

Előny: Csendes, nem rázkódik nagyon.

Hátrány: A programon belüli maximum centrifuga fordulatszámtól, " eltérő" tehát nagyobb fordulatszám nem választható, csak a program lejárta után állítható be önálló programként pl. magasabb fordulatszámra.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Gorenje MosógépekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.