facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Hirt Gábor
Ütős Ászok hétfő 11.500 Ft értékű onlinePénztárca ajándék
5 év garancia! IGEEEN!

5 év garancia! Yeah!
Vegye meg most, és
ezen a héten héten kiszállítjuk!
Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép
Szépség garancia

Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép kezelő panel Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép mosószer adagoló Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép mosódob Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép hátulja Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép vásárlói fotó 1

(Képek száma: 6 db. Kattintson a képre!)

Gorenje

Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 7

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 5+ db

megrendelheto_17

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

3 év Gyártói Garancia + 2 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
85.990 Ft-9%

5 év garanciával
(2023-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:77.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 77,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 8,669 Ft
A hitel teljes díja: 8,790 Ft
A termék vételára: 77,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 86,690 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Sárdy Mónika, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Nap mint nap különféle szennyeződésekkel találkozik? Nehézséget okoz a foltok eltávolítása? Ezzel a 23 mosási programmal rendelkező mosógéppel nincs lehetetlen. Talán nincs is olyan kihívás, amelynek ellentmondana. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy mindegyik programját személyre szabhatja.

Funkciók, extrák

Programjait részletesen megtalálja a Jellemzők fülre kattintva. A készülék alacsony energiafogysztással végzi munkáját (A++ energiaosztályba tartozik). 6kg töltete alapján átlagos, 4 tagú családoknak javaslom.

SensoCare mosási rendszerével mindig személyre szabhatja a mosást. Hagyományos mosóprogramoknél 4 mosási mód közül választhat, ezek:

 • Normal Care: mindennapi használatra szánt mód az energiafogyasztás és a programhossz optimális kombinációja
 • ECO Care: alacsony víz- és energiafelhasználással történő ruhalazítás, a programhossztól független
 • Time Care: mosás a lehető legrövidebb idő alatt
 • Allergy Care: kíméletes mosás az érzékeny bőrűek számára

A gép digitális kijelzővel rendelkezik, amely pontosan informálja Önt a beállításokról. A centrifugát és a hőmérsékletet tetszőlegesen állíthatja. Hideg mosás program is van benne, melyeg egy gombbal aktiválhat. A program végére hangjelzéssel hívja fel a figyelmét. TotalWeight súlyautomatikája felméri a ruhák súlyát és annak megfelelően állítja be a víz- és áramfogyasztást, takarékos mosószeradagoló rendszere (DSS) pedig az optimális mennyiségű mosószer felhasználására figyel.

SterilTub dobtisztító programja gondoskodik arról, hogy a dob belseje mindig kifogástalanul tiszta legyen. A gyártó a biztonságos működésre is figyelt. Túlfolyás elleni védelemmel szerelte fel, amely megóvja Önt a vízkároktól. Emellett ha kisgyerekei vannak, akkor is biztonságos választás, mert program lezárási lehetőség (gyerekzár CDP) is van benne.

Néhány műszaki adat:
Kollektoros motor
SpaDrum dob
Dob térfogata: 42 liter
Szivattyú stop
Duraheat nikkel bevonatú fűtőszeál
Centrifuga stabilitás ellenőrző rendszer (SCS)
Carbotech dob anyag
Csatlakozási teljesíménye

A Gorenje W6402/S részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Sárdy Mónika
Az online Márkabolt Háziasszonya


A Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép jellemzői

Energiaosztály-Támogatás
A++  / 40.000Ft
Típus
Elöltöltős mosógép
Töltetsúly
6 Kg
Centrifuga fordulatszám
1000 fordulat / perc
Energiaosztály
A++
Beépíthető
Nem
Aláépíthető
Nem
Szabadon álló
Igen
Kivitel
Keskeny
Szín
Fehér
Centrifugálási hatékonyság
C
Mosási hatékonyság
A
Éves energiafelhasználás
166 kWh / év
Éves vízfelhasználás
9240 liter / év
Mosási zajszint
56 dB - Normál
Centrifugálási zajszint
68 dB
Digitális kijelző
Van
Vízvédelmi rendszer
Van
Programok
23 program Programok: Pamut, Szintetikus és színes ruhanemű, Gyapjú, Kézi mosás, Vegyes-Mix, Rövid program Előmosás Külön programok: Vegyes-Mix / Rövid program / Gyors program / ECO program -30

Méretek

Nettó súly
63 kg
Magasság
85 cm
Szélesség
60 cm
Mélység
44 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 870 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 0 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 1.970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás – 1 ÉVES BÉRLET

  Ez a bérlet a Full extrás szállításunk összes előnyét magában foglalja, és egész évben korlátlan mennyiségben felhasználható, értékhatártól és a megrendelés mennyiségétől függetlenül. Az exkluzív bérlettel:

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti). 1 éves Full Extrás Bérlet ára: 3.970 Ft.*


A házhoz szállítás visszautasításának jogát fenntartjuk.


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 7.960 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
7

5 csillag

71%

5

4 csillag

14%

1

3 csillag

14%

1

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

3

Ádám Katalin
2016.08.12 09:34:42.

Értékelés: 3 csillag az 5-ből
Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép

egyedülállóknak való

Előny: Csendes,kis helyen elfér

Hátrány: Hamis a 6 kilós töltet 2 kilónál több ruhát nem lehet vele mosni


4

Rottek Annamária
2016.02.11 15:19:08.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép

Rottek Annamária nem írt szöveges véleményt.

Előny: Sok program van, minden mosásra lehet megfelelőt találni.

Hátrány: Centrifugálása nem túl hatékony, többször a legnagyobb fokozatnál is "tocsog" a vízben a ruha.


5

Vértessy Géza
2016.02.04 14:33:25.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép

Nekem nem volt panaszom. A megrendeléstől a leszállításon keresztül a beüzemelésig minden gyors és korrekt volt! Jövőben is igénybe veszem a szolgáltatásaikat!

Előny: Egyszerű kezelés, Csendes üzem, Tökéletesen elégedett vagyok.

Hátrány: Magas fordulatú centrifugálás esetén a rezgést szerintem nagyobb a kívántnál. Nem vagyok szakember, lehet tévedek!


5

Somogyi Roland
2016.01.28 16:07:19.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!Csak pozitiv élménye lesz vele!

Előny: Csendes és nagyon szépen dolgozik!

Hátrány: Hátrányát én nem tapasztaltam!


5

Balláné Bíró Klára
2016.01.14 13:55:01.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép

Szerintem jó választás volt.

Előny: Sok programból lehet választani, beállíthatom a hőfokot, centrifuga sebességét, csendes .

Hátrány: Nem tudok még hátrányt említeni.


5

Vörös Viktor
2015.12.31 14:06:46.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép

Nyugodt szívvel ajánlom azoknak a vásárlóknak,akik egy megbízható,könnyen kezelhető,halk és nem egy "digitális csoda" kategóriájú európai piacra szánt mosógépet szeretnének hosszútávon.

Előny: Megbízható,csendes,könnyen kezelhető és sokféle mosási program választható. Az 5 év garancia is meggyőző!

Hátrány: Centrifugáláskor kicsit jobban berezonál az átlagosnál,valamint az ajtónyitást/zárást a gyártók ügyesebben is megoldhatták volna.


5

Burghardt Ferenc
2015.12.06 05:24:29.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Gorenje W6402/S Elöltöltős mosógép

Jó vele mosni

Előny: Gorenje 4év garancia

Hátrány: Még nem ismert


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Gorenje MosógépekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.