facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Hirt Gábor
JOKER SZERDA 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén, vásárlása értékének 10%-át beletesszük onlinePénztárcájába!
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!

Friss hírek, újdonságok:

Gorenje mosógép titkok azoknak, akik profizmusra vágynak!

Gorenje mosógép titkok azoknak, akik profizmusra vágynak!

Sokoldalú és csúcs minőségű edények a Gorenje-től

Ismerje meg a Gorenje edényeit, melyeket profik készítenek Önöknek, akár indukciós főzőlaphoz

Főzőlapok vásárlás előtt tudnia kell

Magyarul leírtam a főzőlap funkciókat, amik segítik a vásárlási döntéseit

Egy vélemény a sok közül

Semmi nincs előitéletem,végül jól ment minden, köszönöm.

- Kórik Csaba

+     összes vélemény


Köszönjük vásárlóink bizalmát!

+     összes vásárlói kép

Gorenje Csereprogram 04.02-ig
Az élhetőbb jövőért!

Ön is hosszútávra vásárol? Szereti a magas minőségű, igényes termékeket? Egyedivé varázsolná a lakását színes, nagy gondossággal megtervezett háztartási készülékekkel?
Akkor az Ön márkája a Gorenje!

Gorenje Csereprogram -  Nálunk még többet nyer!

2017. április 02-ig Gorenje Csereprogramot hirdetünk 5 év garanciával!
Vásároljon bármilyen új Gorenje háztartási gépet,
adja le csereprogramban a régi, azonos kategóriájú készülékét, és 25.000 – 45.000 Ft-ot visszakap saját onlinePénztárcájába.

A Gorenje gépeit Sági Szilárd, a Hal a tortán című műsor gasztrokibice ajánlja:
 „Egy XXI. századi konyhában már alapkövetelmény, hogy gyakorlatilag szakmai segítséget kaphassunk háztartási gépeinktől. Úgy is mondhatnám: intelligens háztartási készülékek intelligens konyhafőnököknek!”

45.000 Ft visszajár onlinePénztárcájába új Gorenje mosógép, mosogatógép, hűtő, fagyasztó vásárlása esetén

35.000 Ft visszajár onlinePénztárcájába új Gorenje konyhagép szett, sütő, mikró, tűzhely vásárlása esetén

25.000 Ft visszajár onlinePénztárcájába új Gorenje főzőlap, kávéfőző és minden más vásárlása esetén

A mosógépeik és mosogatógépeik között talál igazán egyedi, színes darabokat, amik valóban a lakás díszei lehetnek, a több, mint 100 féle hűtőszekrény közül egész biztosan megtalálja azt, ami kompromisszumok nélkül lehet az ön legjobb barátja.

A Gorenje sütők személyi asszisztensként dolgoznak a kezünk alá. Elemző egységek figyelik és értékelik a folyamatokat, hogy a hús tökéletesre süljön, vagy tökéletes pára legyen a gőzsütőben. Az innovatív sütőkamra formája egyenletesen oszlatja el a forró levegőt.  Tehát számtalan érdekes és kivételesen felhasználóbarát beállítás közül választhat.

A Gorenje főzőlapokon professzionális szakácsként tud alkotni. Indukciós, HiLight és gáz főzőlapok között válogathat. Olyan termékjellemzőkkel rendelkeznek főzőlapjaik, amelyek fesztelenné teszik a konyhában töltött időt.

A Gorenje páraelszívók 2 az 1-ben megoldást nyújtanak. Egészségesebb életkörülményeket teremtenek, hatékonyan távolítják el a rossz szagokat, csendben és megbízhatóan végzik a munkájukat. Emellett megoldják a főzőfelület felett a világítást gazdaságosan, és emellett a látványuk is gyönyörködtet.

A Gorenje praktikus megoldásokra törekszik, melyek leegyszerűsítik és kényelmessé teszik az életet, hogy több időnk legyen a családunkra, vagy azokra a dolgokra, amelyek örömet okoznak számunkra.

Tudom, nehéz a döntés. Nem tudja melyik funkció, mit jelent? Ne habozzon, keressen e-mailben vagy telefonon és barátságos szakértő kollégáink választ adnak a kérdéseire, és segítenek a tökéletes döntés meghozásában.

Fél az online vásárlástól?  Az Online Márkaboltban telefonon is online áron tud rendelni.

Mi biztosak vagyunk a termékek minőségében, hiszen az Online Márkaboltban 5 év garanciát ad.

Ha 2017. március 30. és április 2. között rendeli meg új Gorenje készülékét, akkor a régi, még működőképes gépét rászoruló családnak fogjuk adni. Úgy gondoljuk, hogy az élhetőbb jövő esélye mindenkinek jár, és ezzel Ön is tehet a nehéz sorsú családok megsegítéséért.

Ha Ön ismer olyan családod, akiknek nagy szüksége lenne egy működőképes háztartási gépre, kérem, hogy írjon üzenetet az értintettek elérhetőségével az alábbi e-mail címre: monika@onlinemarkabolt.hu

Figyelem, a Gorenje Csereprogram véget ér:

JOKER SZERDA 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén, vásárlása értékének 10%-át beletesszük onlinePénztárcájába!
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!

Visszaszámolás

Néhány vélemény az onlinemarkaboltok.hu-ról, azoktól, akik már vásároltak tőlünk.

„Mert jól érthető tájékoztatás alapján könnyű volt a döntés. Nem kell kapkodni, nyugodtan többször megfontolható a vásárlás. „ (K. Lajosné)

„Csak a kíváncsiság vitt egyre jobban előre, mi lehet az ajánlatukban előnyös számomra. Még tele voltam kérdéssel, de szükséges volt döntenem, az idő sürgetett. Minden kérésem teljesíthető és megfizethető volt. (Dr. I.Lászlóné)

„A garanciális feltételek miatt, valamint a szállítási opciók miatt (1 órás intervallumban megadható kiszállítás).”( K. Dénes)


Formátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.
5 ÉV GARANCIA