facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Herke Róbert
ONLINEPÉNZTÁRCA HÉTVÉGE 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 15.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Beta 600 Halogén
Szépség garancia

Cata

Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 8

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 2 db

megrendelheto_2

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

3 év Gyártói Garancia + 2 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
59.990 Ft-12%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:52.990 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 52,990 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 5,897 Ft
A hitel teljes díja: 5,980 Ft
A termék vételára: 52,990 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 58,970 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Elképesztő teljesítményével szárnyalja túl a hasonló kategóriájú készülékeket ez a páraelszívó. Nemcsak erőteljes elszívóerővel ruházta fel a gyártó, de kinézetét tekintve is stílusos része lehet egy modern konyhának.

Funkciók, extrák

Elegáns, INOX színű páraelszívóról van szó, amely méretét tekintve 60cm széles. Elszívási kapacitása 1680 m3/óra, szabad kivezetésnél pedig 1200 m3/óra, szabvány szerinti teljesítménye pedig 820 m3/óra. A zajszint természetesen attól függ, milyen fokozatra kapcsolta a gépet, de 42-től legfeljebb 62dB lehet. Ha szeretné megvilágítani a főzőlapot, akkor a két 50W-os energiatakarékos halogén égőt kell bekapcsolnia.

Speciális adottsága az időzítő funkciója, ami azért jó, mert gondoskodik a levegő folyamatos frissességéről: aktiválást követően a páraelszívó 1 óra időtartamra bekapcsol, majd ez a ciklus 3 óránként ismétlődik.

A Cata BETA 600 HALOGÉN részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre! Véleményem szerint, a klasszikus, egyszerű kezelésű alapgépek között egy jó választás. Nem kerül túl sokba, mégis kiváló teljesítményű, és még néhány extra funkcióval is rendelkezik.

Sárdy Mónika

Az online Márkabolt Háziasszonya


A Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó jellemzői

Extra tulajdonság
Nincs adat
Extra tulajdonság 2
Nincs adat
Típus
Fali páraelszívó
Szín
INOX
Méretkategória
60 cm
Készülék méret - Szélesség
60 cm
Külső motoros
Nem
Energiaosztály
D
Szabad kivezetési teljesítmén...
1200 m3/óra
Szabvány szerinti teljesítmén...
820 m3/óra
Minimum zajszint
52 dB
Maximum zajszint
69 dB
Ajándék
Nincs hozzá
Extra tulajdonság
Nincs adat
Világítás
2x50W halogén
Kivezetés
Felső kivezetés
Motorok száma
1 db motor

Méretek

Nettó súly
14 kg
Magasság
102 cm
Szélesség
60 cm
Mélység
50 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.470 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Letöltések

Képek


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
8

5 csillag

88%

7

4 csillag

13%

1

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Korrekt és használható weboldal.

-

+   összes vélemény


5

Horváth Ivánné
2016.08.15 17:28:53.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó

A készülékkel nagyon elégedett vagyok. Azonban akinél van elegendő hely: célszerű a tűzhelynél nagyobb páraelszívót vásárolnia (nálam a 600-as tűzhelyemhez még ideálisabb lett volna a 700-as páraelszívót megvennem).

Előny: Számomra a legfontosabb az, hogy viszonylag halk a működése. Az 1-es fokozat is remekül szív, ezen a fokozaton működtetve nyugodtan lehet mellette rádiót hallgatni vagy beszélgetni.

Hátrány: Nem tapasztaltam hátrányokat!


5

Dr. Bácsi Attila
2016.02.28 13:17:57.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó

Dr. Bácsi Attila nem írt szöveges véleményt.

Előny: Erős szívóteljesítmény. Hármas fokozaton még nem is kellet használni.

Dr. Bácsi Attila nem írt termék hátrányt.


5

Gál Péter
2015.12.31 15:40:34.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó

Gál Péter nem írt szöveges véleményt.

Előny: Nagy szívó teljesítmény, csendes.

Hátrány: Nincs


5

Nagy Imre
2015.12.17 16:03:58.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó

Ár-érték aránya jó, az előzőt kb. 7 évig használtuk rendszeresen.

Előny: A konyhai főzéssel járó szagok-illatok megfelelő elszívása, jól megvilágítja a főzőfelületet.

Hátrány: Nagyobb fokozaton kissé zajos.


5

Nagy Jenő
2015.11.19 15:12:03.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó

Jó szívvel ajánlom, odafigyelve a takaró lemez nyújtotta beszerelési magasságra.

Előny: Sokadik elszívóm, tehát van némi összehasonlítási alapom. Az elszívó brutál! Akkora a szívóteljesítménye, hogy az ajtókat csak "neki futásból" lehet kinyitni, a 3. fokozatban. Normál használatban 1.fokozat elegendő és ilyenkor nagyon halk. Sőt mőg 2-es állásban is. A megadott teljesítmény hitelesnek tűnik.

Hátrány: A takaró lemez, 100-150 mm-el lehetne hosszabb. Halogén izzókkal szállítják, de a felszerelés előtt kicseréltem LED-re.


5

Hiber Food Kft
2015.06.23 20:13:22.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó

Ár-érték arány kiváló!

Előny: Jól szív,hatékony, csendesen működik:

Hátrány: -


5

Rajnai Tibor
2015.06.04 10:02:49.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó

Rajnai Tibor nem írt szöveges véleményt.

Előny: Könnyen szerelhető, jól működik, az ajándék olajsütő is jó.

Hátrány: Nem tapasztaltam.


4

Juhász Judit
2015.06.02 18:09:19.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Cata BETA 600 HALOGÉN Fali páraelszívó

Ajánlom mindenkinek , mert a lakás nem penészedik mióta használom !

Előny: Hatékonyan működik , gyorsan kiszívja a párát .

Hátrány: Kicsit hangos .


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Cata PáraelszívókFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.