facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szőke István
ONLINEPÉNZTÁRCA HÉTVÉGE 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén ajándékba és 15.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Bosch

Bosch WAY328H0EU Elöltöltős mosógép

Értékelés: 0 csillag az 5-ből

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 2 db

megrendelheto_3

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év gyári garancia

hivatalos magyar szervízhálózattal

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
469.990 Ft-29%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:334.990 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 334,990 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 37,279 Ft
A hitel teljes díja: 37,800 Ft
A termék vételára: 334,990 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 372,790 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Ezzel a fantasztikus géppel tud kommunikálni távolról. Csodás funkciói és 9 kg-os töltete biztos elég egy nagycsaládnak is. Nincs több sikálás a folttisztító automatikával. A Gép beállítja a tökéletes víz és mosószert adagokat is. Ha Ön a legjobb gépet szeretné, és megengedheti magának pénztől függetlenül, ezt válassza. A garancia a Bosch és a német gyártás.

Funkciók, extrák:

A mosógép automatikusan felismeri a foltot és beállítja az áztatást, a hőmérsékletet és a dobmozgás sebességét valamint irányát. A folt típusok: bébiételek, a vaj / olaj, tojás, kávé, csokoládé, szőlőlé/bor, tea, paradicsom, narancs, eper, a talaj / homok, fű, kozmetikumok, szőlőlé, csokoládé, piszkos zokni, izzadás, és a vér.

Az i-Dos funkció olyan intelligens, hogy önállóan beállítja az adagolásokat, így a tökéletes mennyiséget fogja elhasználni mosószerből, öblítőből vízből és energiából is, hiszen feleslegesen nem fog öblítő programot alkalmazni a gép. Akár 30% mosószert is megtakaríthat vele.

Home Connect lehetővé teszi, hogy távolról is kommunikáljon a géppel. Készítse be a mosnivalót és indítsa el a munkahelyéről a mosási folyamatot. Közben ellenőrizheti, hol tart a gép.

XXL-es dobtérfogat , vagyis 65literes és 9 kg ruhatöltettel bíró és többszörös vízvédelmi rendszerrel felszerelt csodálatos mosógép.

A vízvédelmét AquaStop rendszernek hívják. Ez egy speciális biztonsági rendszer, mely vízszivárgás esetén közvetlen a vízcsapnál zárja el a vízbevezetést, így folyamatos védelmet biztosít.

EcoSilence Drive™ motorral rendelkezik, ami biztosítja a csendes megbízható működést, hiszen a Bosch 10 év garanciát vállal a motorra.

Az energiaosztálya és besorolása ennek a gépnek az egyik legjobb, ami lehetséges. Amennyiben cseréli egy rosszabb típusú gépét, meg fog lepődi az áramszámla csökkenésén.
Az energiaosztálya a mosógépnek: A+++.

A vízfelhasználása nagyon alacsony . 9 kg ruhához átlagosan 57 litert a fogyasztás, de ennél kevesebb is lehet egy gyorsprogramnál.

Maximális centrifuga fordulatszám: 1600 ford./perc , mely használata után 44% nedvességtartalma marad a ruhának. Ez egy csúcsjó teljesítmény, hiszen a ruhából több mint a fele víztartalmat kipörgeti. Egy 1000 ford/perc centrifuga 62% nedvességtartalmat tud elérni.

Egy áltagos normál beszélgetés hangereje 60 dB. Ez a profi mosógép zajszintje 60°C fokos és teljes töltetű pamutmosás esetén:48dB (re 1pW)! Tehát halkabb, mint egy átlagos beszélgetés.

Mindegy hogy egy tárgyaláson volt, kocogott, vagy épp a barátaival bulizott farmerban és pólóban, mert ez a gép mindent tisztára most kímélő módon.

Programok: szivattyúzás, extra-öblítés/ keményítés, centrifugálás, tolltöltetű anyagok, farmer/fekete ruhanemű, függöny, 30°C, ingek/blúzok, sportruházat/fitness, gyors/mix, kímélő automata, allergia plus, szuper gyors 30 és 15 perces program, automata intenzív, dobtisztító program emlékeztetővel, gyapjú, finom/selyem.

Ha csak fél órája van, akkor is beindíthatja, hiszen választhat extra gyors 15 perces programot, ha csak öblíteni akar, vagy csak kissé szennyezett a ruhanemű.

Amennyiben Önnek az éjszakai áram olcsóbb válassza a MIX csendes/MIX éjszakai mosást.

A csendes mosásért a készülék alul is hangszigetelt.

A hosszú működéséért és illatos ruhákért van benne dobtisztító program emlékeztetővel.

A legoptimálisabb mosásért az automatikus programoknál szenzorvezérelt a mosás és a mosószer adagolás is.

A VarioPerfect™ opcióval majdnem mindegyik program módosítható, így használhat kevesebb áramot az EcoPerfect(energia megtakarítás) opcióval, vagy ha siet SpeedPerfect (időmegtakarítás) aktiválásával kevesebb idő alatt futathat programokat.

A hatékony mosásért a Bosch kifejlesztette a Vario dobot, mely hullámos mintázatának köszönhetően a mosás még alaposabb lesz és közben a textíliákkal is kíméletesesen bánik. (a dob forgási irányától függően a mosóhatás intenzív vagy kímélő is lehet)

Nagyon egyszerű beállítani a használatát, hiszen a Magyar nyelvű nagyfelbontású TFT kijelző könnyen olvasható. A kijelzőn láthatja a programfutást, hőmérsékletet, centrifuga fordulatszámot, hátralévő időt és 24 órás időzítőt. Láthatja az iDos beállítást, és a fogyasztás kijelzést is.

Fogyasztáskijelzéssel Ö n pontosan tudja, hogy mennyi energiát és vizet használ fel a készülék.

Ha elfelejtett valamit, akkor utántölthet , illetve van szünet funkció is.

Megvilágított vezérlőgomb, beépített Be/Ki kapcsolóval. Megvilágított vezérlőgombokkal kezelheti és külön ki/be kapcsoló gombja van.

Ha bizonytalan az adagolásban, sincs gond, hiszen az öntisztító mosószertartály kijelzi, ha túladagolná a mosószert. Külön folyékony mosószer adagoló van benne a mai kor elvárásainak megfelelően.

Ha fél, hogy a meleg víztől összemegy a ruhája, minden programnál van lehetősége hideg vizes mosásra!

Kiegészítő opciók: Aqua plus, előmosás, halkabb mosás, vasaláskönnyítés, öblítő plusz, öblítő stop

Arról hogy egyetlen csepp víz se menjen kárba, intelligens ActiveWater™ technológia mindkét szenzora gondoskodik . A vízszintmérő méri, hogy mennyi és milyen a betöltött ruha vízfelvétele és meghatározza az automatikus programoknak az anyag fajtáját.
Az ActiveWater™ technológia második szenzorja, mely egy analóg átfolyás mérő, mindenkor számon tartja, hogy mennyi víz folyik a dobba . A vízszintmérő szenzorral együtt meg tudják állapítani, hogy mennyi öblítésre van még szükség. Ennek révén alacsony vízfogyasztás mellett a legjobb tisztítási eredmény érhető el.

Természetesen van benne dobkiegyensúlyozás mely a centrifugálás előtt eligazítja egyenlően a ruhákat a gépben. Az antivibrációs oldalfalak pedig segítik a dob kiegyensúlyozást és a stabilitás.

Nyugodtan foglalkozhat mással mosás közben, hiszen védelmet ad a gyermekzár.

A 32 cm átmérőjű ezüst-sötétszürke betöltő ablak akár 1800-ban is nyitható, így nem fog gondot okozni akár egy nagyobb pléd betuszkolása sem.

Nem kell félnie, hogy letörik az ajtózár, hiszen fémből készült a kar.

Fokozatmentes súlyautomatikával szerelték fel, így mindig a töltet mennyiségéhez tudja igazítani a mosógép a víz- és energiafogyasztását.

Pontosabb adatok:
Energiafelhasználása 152 kWh/év (ez 220 mosási ciklusra vonatkoztatva, mely ciklusokban 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek részleges illetve teljes töltettel, valamint a készenléti állapot energiafelhasználása is figyelembe van véve). A készülék tényleges fogyasztása függ a használattól.

Energiafelhasználás: 60°C teljes pamut töltet esetén: 0.92 kWhha részleges töltet van: 0,6kWh és 40°C pamut részleges töltet esetén 0,42kWh

Vízfelhasználás: 11220 liter/év (az mérésben 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek 220mosási ciklusra vonatkoztatva, részleges illetve teljes töltettel). A gép pontos fogyasztása a használattól függ.

Centrifugálási zajszintje 60°C-os és teljes töltetű pamutmosás esetén is csak egy hangosabb beszédnek felel meg, vagyis 74dB (re 1pW).


A Bosch WAY328H0EU Elöltöltős mosógép jellemzői

Energiaosztály-Támogatás
A+++  / 45.000Ft
Extra tulajdonság 2
i-DOS (automata mosószeradagoló)
Típus
Elöltöltős mosógép
Töltetsúly
9 Kg
Centrifuga fordulatszám
1600 fordulat / perc
Energiaosztály
A+++
Beépíthető
Nem
Aláépíthető
Igen
Szabadon álló
Igen
Kivitel
Normál mélység
Szín
Fehér
Centrifugálási hatékonyság
A
Mosási hatékonyság
A
Extra tulajdonság
EcoSilence Drive
Éves energiafelhasználás
152 kWh / év
Éves vízfelhasználás
11220 liter / év
Mosási zajszint
48 dB
Centrifugálási zajszint
74 dB
Digitális kijelző
Van
Vízvédelmi rendszer
Van
Programok
Speciális programok: szivattyúzás, extra-öblítés/ keményítés, centifugálás, tolltöltetű anyagok, farmer/fekete ruhanemű, függöny, 30°C, ingek/blúzok, sportruházat/fitness, gyors/mix, kímélő automata, allergia plus, szuper gyors 30 és 15 perces program, automata intenzív, dobtisztító program emlékeztetővel, gyapjú, finom/selyem

Méretek

Magasság
84 cm
Szélesség
59 cm
Mélység
59 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.470 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 7.960 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
0

5 csillag

0%

0

4 csillag

0%

0

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

a garancia miatt

-

+   összes vélemény


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Bosch MosógépekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.