facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szabó Roland
Vakáció 10.000 Ft értékű onlinePénztárca ajándék
5 év garancia! IGEEEN!

5 év garancia! Yeah!
Vegye meg DÉLIG,
a héten kiszállítjuk!
Bosch WAY32891EU Elöltöltős mosógép
Szépség garancia

Bosch WAY32891EU Elöltöltős mosógép2

(Képek száma: 2 db. Kattintson a képre!)

Bosch

Bosch WAY32891EU Elöltöltős mosógép

Értékelés: 0 csillag az 5-ből

Készletinformáció:

Megrendelhető

megrendelheto_0

Azonnal átvehetőt keres?

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
429.990 Ft-28%

5 év garanciával
(2023-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:309.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 309,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 34,483 Ft
A hitel teljes díja: 34,930 Ft
A termék vételára: 309,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 344,830 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Gondolkodik (iDOS) Ön helyett így takarékos, 10 év garancia van a motorra, A+++-30%-os energia besorolás, és a legáltalánosabb 16 féle foltra speciális folttisztítás van benne.

Funkciók, extrák:

Ezentúl nem kell aggódnia a szennyeződések miatt a, hiszena folttisztító automatika, 16-féle makacs foltot eltávolít, anélkül, hogy a mosáshoz bármilyen extra mosószert kellene adagolnia.A mosógép automatikusan felismeri a foltot és ennek függvényében állítja be az áztatást, a hőmérsékletet és a dobmozgás sebességét valamint irányát. Természetesen a folttisztító programokat szabadon kombinálhatja bármelyik alapprogrammal. A folt típusok: bébiételek, a vaj / olaj, tojás, kávé, csokoládé, szőlőlé/bor, tea, paradicsom, narancs, eper, a talaj / homok, fű, kozmetikumok, szőlőlé, csokoládé, piszkos zokni, izzadás, és a vér.

Az i-Dos funkció olyan intelligens, hogy meghatározza a folyékony mosószer precíz mennyiségét, a ruha betöltött súlyát, a textil típusát és az automatikus programokban még a szennyezettségi szintet is. Így a tökéletes mennyiséget fogja elhasználni mosószerből, öblítőből vízből és energiából is, hiszen feleslegesen nem fog öblítő programot alkalmazni a gép. Egyes számítások szerint a kézi adagolású hagyományos vagy kímélő programhoz képest évente (220 mosási ciklus alatt) 7062 liter vizet is megtakaríthat.

XXL-es dobtérfogat, vagyis 65literes és9 kg ruhatöltettel bíró és többszörös vízvédelmi rendszerrel felszerelt csodálatos mosógép.

A vízvédelmét AquaStop rendszernek hívják. Ez egy speciális biztonsági rendszer, mely vízszivárgás esetén közvetlen a vízcsapnál zárja el a vízbevezetést, így folyamatos védelmet biztosít.

EcoSilence Drive™ motorral rendelkezik, ami biztosítja a csendes megbízható működést, hiszen a Bosch 10 év garanciát vállal a motorra.

Az energiaosztálya és besorolása ennek a gépnek az egyik legjobb, ami lehetséges. Amennyiben cseréli egy rosszabb típusú gépét, meg fog lepődi az áramszámla csökkenésén.
Az energiaosztálya a mosógépnek: A+++, de a fogyasztása ennél is 30%-al jobb!

A vízfelhasználása nagyon alacsony . 9 kg ruhához átlagosan 51 litert a fogyasztás, de ennél kevesebb is lehet egy gyorsprogramnál.

Maximális centrifuga fordulatszám: 1600 ford./perc , mely használata után 44% nedvességtartalma marad a ruhának. Ez egy csúcsjó teljesítmény, hiszen a ruhából több mint a fele víztartalmat kipörgeti. Egy 1000 ford/perc centrifuga 62% nedvességtartalmat tud elérni.

Egy áltagos normál beszélgetés hangereje 60 dB. Ez a profi mosógép zajszintje 60°C fokos és teljes töltetű pamutmosás esetén:48dB (re 1pW)! Tehát halkabb, mint egy átlagos beszélgetés.

Mindegy hogy egy tárgyaláson volt, kocogott, vagy épp a barátaival bulizott farmerban és pólóban, mert ez a gép mindent tisztára most kímélő módon. Speciális programok:kímélő mosás plusz, szivattyúzás, extra-öblítés/ keményítés, centifugálás, függöny, 30°C, ingek/blúzok, sportruházat/fitness, extra rövid 15', gyors/mix, automata, kímélő automata, allergia plus, tolltöltet, gyapjú, finom-selyem

Ha csak fél órája van, akkor is beindíthatja, hiszen választhat extra gyors 15 perces programot, ha csak öblíteni akar, vagy csak kissé szennyezett a ruhanemű.

Amennyiben Önnek az éjszakai áram olcsóbb válassza a MIX csendes/MIX éjszakai mosást.

A csendes mosásért a készülék alul is hangszigetelt.

A hosszú működéséért és illatos ruhákért van benne dobtisztító program emlékeztetővel.

A legoptimálisabb mosásért az automatikus programoknál szenzorvezérelt a mosás és a mosószeradagolás is.

Egy 60°C pamut teljes töltet esetén 275 perc és 60°C vagy 400C pamut részleges töltet esetén a program lefutásának ideje 270 perc.

A VarioPerfect™ opcióval majdnem mindegyik program módosítható, így használhat kevesebb áramot az EcoPerfect(energia megtakarítás) opcióval, vagy ha siet SpeedPerfect (időmegtakarítás) aktiválásával kevesebb idő alatt futathat programokat.

A hatékony mosásért a Bosch kifejlesztette a Vario dobot, mely hullámos mintázatának köszönhetően a mosás még alaposabb lesz és közben a textíliákkal is kíméletesesen bánik. (a dob forgási irányától függően a mosóhatás intenzív vagy kímélő is lehet)

Nagyon egyszerű beállítani a használatát, hiszen a Magyar nyelvűnagyfelbontású TFT kijelző könnyen olvasható. A kijelzőn láthatja a programfutást, hőmérsékletet, centrifugafordulatszámot, hátralévő időt és 24 órás időzítőt. Láthatja az iDos beállítást, és a fogyasztás kijelzést is.

Fogyasztáskijelzéssel Ö n pontosan tudja, hogy mennyi energiát és vizet használ fel a készülék.

Ha elfelejtett valamit, akkor utántölthet illetve van szünet funkció is.

Megvilágított vezérlőgomb,beépített Be/Ki kapcsolóval Megvilágított vezérlőgombokkal kezelheti és külön ki/be kapcsoló gombja van.

Ha bizonytalan az adagolásban, sincs gond, hiszen az öntisztító mosószertartálykijelzi, ha túladagolná a mosószert.Külön folyékony mosószer adagoló van benne a mai kor elvárásainak megfelelően.

Ha fél, hogy a meleg víztől összemegy a ruhája, minden programnál van lehetősége hideg vizes mosásra!

Arról hogy egyetlen csepp víz se menjen kárba, intelligens ActiveWater™ technológia mindkét szenzora gondoskodik . A vízszintmérő méri, hogy mennyi és milyen a betöltött ruha vízfelvétele és meghatározza az automatikus programoknak az anyag fajtáját.
Az ActiveWater™ technológia második szenzorja, mely egy analóg átfolyás mérő, mindenkor számon tartja, hogy mennyi víz folyik a dobba . A vízszintmérő szenzorral együtt meg tudják állapítani, hogy mennyi öblítésre van még szükség. Ennek révén alacsony vízfogyasztás mellett a legjobb tisztítási eredmény érhető el.

Természetesen van benne dobkiegyensúlyozás mely a centrifugálás előtt eligazítja egyenlően a ruhákat a gépben. Az antivibrációs oldalfalak pedig segítik a dob kiegyensúlyozást és a stabilitás.

Nyugodtan foglalkozhat mással mosás közben, hiszen védelmet ad a gyermekzár.

A 32 cm átmérőjű ezüst-sötétszürke betöltőablak akár 1800-ban is nyitható, így nem fog gondot okozni akár egy nagyobb pléd betuszkolása sem.

Nem kell félnie, hogy letörik az ajtózár, hiszen fémből készült a kar.

Fokozatmentes súlyautomatikával szerelték fel, így mindig a töltet mennyiségéhez tudja igazítani a mosógép a víz- és energiafogyasztását.

Pontosabb adatok:
Energiafelhasználása 152 kWh/év (ez 220 mosási ciklusra vonatkoztatva, mely ciklusokban 60°C és 40°C-os pamut programok szerepelnek részleges illetve teljes töltettel, valamint a készenléti állapot energiafelhasználása is figyelembe van véve). A készülék tényleges fogyasztása függ a használattól.

Energiafelhasználás: 60°C teljes pamut töltet esetén: 0.92 kWhha részleges töltet van: 0,6kWh és 40°C pamut részleges töltet esetén 0,42kWh

Energiafogyasztás kikapcsolt illetve készenléti üzemmódban (súlyozott értékek): 0.12 W / 0.43 W.

Vízfelhasználás: 11220 liter/év (az mérésben 60°C és 40°C-os pamut programokszerepelnek 220mosási ciklusra vonatkoztatva, részleges illetve teljes töltettel). A gép pontos fogyasztása a használattól függ.

Centrifugálási zajszintje 60°C-os és teljes töltetű pamutmosás esetén is csak egy hangosabb beszédnek felel meg, vagyis 74dB (re 1pW).

A energiacímke illetve a műszaki adatlap a Pamut 60°C + EcoPerfecés a Pamut 40°C + EcoPerfecprogramokra vonatkozik. A programok futtatása közben változhatnak a hőmérsékletek, mosási idők, és az energiafogyasztás, de így is garantált az „A” mosási hatékonyság!

85 cm-es pult alá csúsztatható kivitel
Méretek (magasság x szélesség x mélység): 84.8 x 59.8 x 59 cm


A Bosch WAY32891EU Elöltöltős mosógép jellemzői

Energiaosztály-Támogatás
A+++  / 45.000Ft
Típus
Elöltöltős mosógép
Töltetsúly
9 Kg
Centrifuga fordulatszám
1600 fordulat / perc
Energiaosztály
A+++
Beépíthető
Nem
Aláépíthető
Nem
Szabadon álló
Igen
Kivitel
Normál mélység
Szín
Fehér
Centrifugálási hatékonyság
A
Mosási hatékonyság
A
Éves energiafelhasználás
152 kWh / év
Éves vízfelhasználás
11220 liter / év
Mosási zajszint
48
Centrifugálási zajszint
74 dB
Digitális kijelző
Van
Vízvédelmi rendszer
Van
Programok
Automatikus program: szenzorvezérelt mosás és mosószeradagolás Speciális programok: kímélő mosás plusz, szivattyúzás, extra-öblítés/ keményítés, centifugálás, függöny, 30°C, ingek/blúzok, sportruházat/fitness, extra rövid 15', gyors/mix, automata, kímélő automata, allergia plus, tolltöltet, MIX csendes/MIX éjszakai mosás, dobtisztító program emlékeztetővel, gyapjú, finom-selyem Foltautomatika - 16 folttisztító program

Méretek

Nettó súly
83 kg
Magasság
85 cm
Szélesség
60 cm
Mélység
59 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 870 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 0 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 1.970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás – 1 ÉVES BÉRLET

  Ez a bérlet a Full extrás szállításunk összes előnyét magában foglalja, és egész évben korlátlan mennyiségben felhasználható, értékhatártól és a megrendelés mennyiségétől függetlenül. Az exkluzív bérlettel:

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti). 1 éves Full Extrás Bérlet ára: 3.970 Ft.*


A házhoz szállítás visszautasításának jogát fenntartjuk.


Országos házhoz szállítás

Beüzemelés próbaindítással, 7.960 Ft

(csak szabadon álló készülékeknél)

Tudta, hogy ha szakemberrel szeretné beüzemeltetni új háztartási gépét, a munkadíj kiszállással, szervízeléssel akár 10 000 Ft vehet ki a pénztárcájából?

Arról nem is beszélve, hogy mire megérkezik a szakember, napokat kell várnia, és addig új készülékét sem tudja használni!

Mi levesszük a terhet a válláról! Mit szólna ahhoz, ha nemcsak kiszállítanánk, hanem azonnal be is üzemelnénk a készülékét? Így azonnal használhatja is!

BEÜZEMELÉS

A szolgáltatás tartalma:

 • A készülék üzemeltetési helyére szállítása
 • A készülék kicsomagolása, a sérülésmentesség ellenőrzése
 • Csomagolóanyagok, rögzítő csavarok eltávolítása
 • Rákötés a víz- és csatornahálózatra
 • Készülék szintbe állítása
 • Áramhálózatra csatlakoztatás és bekapcsolás
 • A régi készülékét kikötjük, elszállítjuk

A szolgáltatás igénybevételének feltételei:

 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!
 • A szolgáltatás kizárólag a szabadon álló (vagy pult alá építhető) mosogatógépek, mosógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, szabadon álló fagyasztók, szabadon álló hűtők esetén vehető igénybe.
 • A beüzemelés szolgáltatásunk csak munkadíjat tartalmaz, szerelési anyagokat nem.
 • A beüzemeléshez szükséges vízcsövet, szennyvíz csövet (a csatlakozó kivételével!), valamint az áramkábelt valamennyi készülék gyárilag tartalmazza. A csövek mérete átlagosan 1-1,5m.
 • A szolgáltatás megrendelésénél kérjük, vegye figyelembe, hogy a bekötést akkor tudjuk vállalni, ha a kiállások rendelkezésünkre állnak, a készülék tervezett helyétől adott távolságon belül vannak, vagy a helyszínen a szükséges szerelési anyagok is megtalálhatóak pl. bilincsek.
 • A szolgáltatás vízvezeték-szerelési munkát nem tartalmaz, a szolgáltatást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha a víz-, csatorna-, és elektromos hálózat megfelelő minőségben rendelkezésre áll (pl. működőképes sarokszelep, megfelelő szennyvízkiállás stb.)
 • Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beüzemelést akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék megközelíthető, a bútorok áthelyezését nem tudjuk vállalni. Az esetleges, bútormozgatásból eredő károkért felelősséget nem vállalunk.

PRÓBAINDÍTÁS

A próbaindítás csak a készülék elektromos berendezésének a tesztelésére, azaz a működőképességének ellenőrzésére szolgál.

 • Ilyenkor nem várjuk végig a programot, csak teszteljük, működik-e a készülék, áram alá helyezhető-e.
 • A próbát csak akkor tudjuk elvégezni, ha a készülék közelében van konnektor, vagy megfelelő hosszúságú a hosszabbító.
 • Kizárólag dugvillával ellátott készülékeket tudunk kipróbálni
 • A szolgáltatás díja a szállítási díjon felül fizetendő!

Mikor utasíthatjuk vissza a beüzemelés szolgáltatás elvégzését?

 • A készülék szennyvíz- vízhálózat- vagy egyéb bekötési távolsága 1 – 1,5 méternél több
 • A bútor adottságai nem teszik lehetővé a bekötést pl. bútort kell vágni, mozgatni, mert a készülék nem fér el
 • A (falból, bútorból) kivezető cső nem elég hosszú
 • Nem lehet elzárni a bejövő víznyomást pl. nincs sarokszelep, emiatt csöpög, folyik a víz…
 • Fontos információ: a szennyvíz szifon nem tartozéka a készüléknek

A beüzemelés és próbaindítás szolgáltatások megrendelése semmilyen kockázattal nem jár az Ön számára, hiszen ha a fentiek miatt nem kerül sor a beüzemelés elvégzésére, a díjat nem kell kifizetnie. Amennyiben előre utalással már kifizette, a megadott számlaszámra visszautaljuk a szolgáltatás árát.


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
0

5 csillag

0%

0

4 csillag

0%

0

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Segítőkészek, megbízhatóak, jó árakkal dolgoznak.

-

+   összes vélemény


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Bosch MosógépekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.