facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Herke Róbert
TÉLTEMETŐ HÉTVÉGE 7 év garanciát adunk ajándékba full extrás szállítás választása esetén és vásárlása értékének 10%-át beletesszük onlinePénztárcájába.
Szállítás, mindössze 870 Ft-ért
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép
Szépség garancia

Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép 02 Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép 03 Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép 04 Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép 05

(Képek száma: 5 db. Kattintson a képre!)

Bosch

Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 9

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 4 db

megrendelheto_4

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
71.290 Ft-40%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:42.490 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 42,490 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 4,721 Ft
A hitel teljes díja: 4,720 Ft
A termék vételára: 42,490 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 47,210 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Kényelmes, nagy keverőtállal rendelkezik ez a konyhai robotgép, amely egy robotgép minőségi tesztből (Stiftung Warentest) is győztesen került ki. A Bosch kivételes minőségéhez méltóan professzionális tervezés jellemzi ezt a modellt is, így hosszútávon megbízható segítőtársa lesz a konyhájában.

Funkciók, extrák

Nézze meg videónkat a készülékről. (A videó alatt folytatódik a termék egyedi leírása.)

3,9 literes (2kg dagasztókapacitású, max 2,7kg massza) keverőtálja gumi rögzítőlábakkal is rendelkezik, így nagyon stabil, működés közben se mozdul el. A motorteljesítménye 550W-os. A sebességet 4 fokozatban szabályozhatja (+ külön parkolóállás). Multifunkciós meghajtókarját 3 különböző pozícióba állíthatja. Motion Drive dinamikus, bolygó mozgást végző keverőkarja még hatékonyabb mozgást garantál (Multi motion drive meghajtórendszer). A készülék használata nagyon biztonságos, ráadásul a tartozékait sem kell kézzel elmosogatnia. Mosogatógépbe is beteheti őket.

Dagasztóvillája tésztaleválasztóval, habverő- és keverővillűval is rendelkezik. Ezen kívül szeletelő, húsdaráló, és tartozék tároló is jár hozzá. Műanyag turmixfeltétje 1 literes űrtartalmú. A helytakarékos kisgép tervezésekor arra is ügyeltek, hogy a kábelek tároláskor ne legyenek útban: a kábeltároló rekesz erre a problémára is gyors és egyszerű megoldást kínál. A nem használt csatlakozási pontokat pedig fedelek borítják, így a megjelenése is esztétikusabb. A tetejét fedélzár borítja, amely megóvja Önt is családtagjait a kellemetlen balesetektől.

A készülék kibővíthető az egyedi megvásárolható tartozékokkal.

A készülék méretei (mm): 265 x 265 x 305
Dimensions of the master case (mm):
A paletta méretei: 178 x 80 x 120
Csomagolási mennyiség kartononként:
Készülékek száma palettánként: 30
Units per layer:
Nettó súly (kg): 5,8
Bruttó súly (kg): 7,0

Teljesítményigény (W): 550
Feszültség (V): 220-240
Frekvencia: 50/60
Hálózati kábelhossz: 120,0
Dugós csatlakozó típusa: EU-csatlakozó,

A Bosch MUM4655EU részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Sárdy Mónika
Az online Márkabolt Háziasszonya


A Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép jellemzői

Típus
Konyhai robotgép
Teljesítmény
550 W
Sebesség fokozatok
4 fokozat
Szín
Fehér
Keverőtál kapacitás
3.9 L
Űrtartalom
1 L
Extra tulajdonság
Nincs adat

Méretek

Nettó súly
5.8 kg
Magasság
26.5 cm
Szélesség
26.5 cm
Mélység
30.5 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.470 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
9

5 csillag

100%

9

4 csillag

0%

0

3 csillag

0%

0

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

Megbízhatónak véltem.

-

+   összes vélemény


5

Kóka Ferenc
2016.09.02 19:03:24.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Nem hiányozhat a konyhából!

Előny: Kis helyen elfér,sok funkciója van,hamar elvégzi a dagasztást,szeletelést stb...

Hátrány: Rövid vezeték.


5

Földvári Róbert
2016.08.12 18:02:43.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Ha meg szeretné könnyíteni napi házi munkáját mindenképpen vásárolja meg ezt a konyhai robatgépet!!!

Előny: Gyors,könnyen kezelhető,a feleségem maximálisan elégedett vele! Szinte naponta használja, és megkönnyíti a háztartási munkákat!

Hátrány: Sajnos ilyet nem tudok leírni, mert nem tapasztaltam!


5

Nagy Attila
2016.08.12 12:56:22.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Ha tetszik, vegye !

Előny: Sokoldalú, bővíthető.

Hátrány: Eddig nem tudok róla.


5

Ficsor Márton
2016.04.14 21:16:00.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Vegyék meg bátran, és élvezzék a konyhai segéderőt.

Előny: Praktikus, sokoldalú. Beindítom a gépet, és mellette más dolgot is tudok csinálni, a gép, pedig végzi a maga dolgát.

Ficsor Márton nem írt termék hátrányt.


5

Németh Attila
2016.02.11 18:39:44.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Németh Attila nem írt szöveges véleményt.

Előny: Több gépet is helyettesít,hasznos a mindennapokban!

Hátrány: Egyelőre nincs és szerintem nem is lesz :)


5

Végh Ákos
2016.01.14 18:41:05.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Végh Ákos nem írt szöveges véleményt.

Végh Ákos nem írt termék előnyt.

Végh Ákos nem írt termék hátrányt.


5

Katonáné Gombos Ilona
2016.01.07 13:32:40.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Nyugodtan megvehetik, de mosogatógépbe ne tegyék a húsdaráló részt, mert matt, sötétszürkére színeződik a szép fényes alkatrész.

Előny: halk, és elegáns

Hátrány: nehezen lehet összeszerelni az egyes funkciókhoz, a használati leírás nem könnyíti meg a dolgunkat.


5

Valkai Ferencnè
2015.12.28 09:58:45.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Nyugodtan vásároljaák mmeg a gépet mert sok örömet okoz

Előny: Gyors,,halk,időt takaritás a legfontosabb

Hátrány: Hagyományos aalmareszelő kellen


5

Vörös Zoltánné
2015.12.17 19:28:01.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4655EU Konyhai robotgép

Ha a BOSS konyhai robotgépet válasszák, akkor célszerű a teljes verziót választani: turmix, szeletelő készlet, daráló, habverő-tésztagyúró

Előny: Ez a konyhai robotgép azért nagyon jó, mert az alapgép könnyen és célszerűen alakítható az éppen szükséges feladat elvégzéséhez. Ez a megoldás zseniáli, mert minimális a helyigény, a mobil alapgép stabilan tapad a síma felületre. Biztonságos, erős, kényelmes és persze szép! Könnyű tisztítani. Tároláshoz nem kell sok hely, nálam a teljes arzenál egy polcon elfér.

Hátrány: Nincsenek.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Bosch RobotgépekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.