facebook_head

Üzletünk

+36 1 478 2128

Hirt Gábor

Szőke István

Szabó Roland

Herke Róbert

Tóth Attila

Telefonon is online áron rendelhet!
H-P: 09:00-17:30
Mert itt több jár Önnek! Szőke István
EXTRA KEDD 7 év garanciát adunk full extrás szállítás választása esetén és 8.000 Ft-ot beleteszünk onlinePénztárcájába.
Órapontos szállítás,
mindössze 870 Ft-ért!
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép
Szépség garancia

Bosch MUM4427 Konyhai robotgép 02 Bosch MUM4427 Konyhai robotgép 03 Bosch MUM4427 Konyhai robotgép 04

(Képek száma: 4 db. Kattintson a képre!)

Bosch

Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Vélemények:

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
5 14

Készletinformáció:

Azonnal átvehető: 5+ db

megrendelheto_8

vagy gyorsan kiszállítjuk

5 év garancia

2 év Gyártói Garancia + 3 év Hivatalos Garancia Plusz (ajándék)

Telefonos segítséget kérek!

Telefonon is Online áron rendelhet!

Üzletünk nyitva:

H-P: 08:00-17:30,
+36 1 478 2128


Hirt Gábor

szakértő
+36 1 478 2128

Szőke István

szakértő
+36 1 478 2128

Szabó Roland

szakértő
+36 1 478 2128

Herke Róbert

szakértő
+36 1 478 2128

Tóth Attila

szakértő
+36 1 478 2128

Listaár:
47.890 Ft-42%

5 év garanciával
(2024-ig)

http://www.onlinemarkaboltok.hu/
Online ár:27.900 Ft

COFIDIS HITELKALKULÁTOR

Futamidő kiválasztása:
A Hitel összege: 27,900 Ft
Önerő: 0 Ft
Kamat: 24.99%
THM: 24.99%
Havi törlesztőrészlet: 3,105 Ft
A hitel teljes díja: 3,150 Ft
A termék vételára: 27,900 Ft
A teljes visszafizetendő összeg: 31,050 Ft
Reprezentatív példa Cofidis Áruhitel igénylése esetén: 1 500 000 Ft hitelösszeg esetén (termék/szolgáltatás készpénzára: 1 875 000 Ft, önrész: 375 000 Ft) a havi törlesztőrészlet 38 593 Ft, referencia THM: 24,99%, futamidő: 60 hónap, hitelkamat(fix): évi 24,99%, teljes visszafizetendő összeg: 2 315 580 Ft, a hitel teljes díja (kamat): 815 580 Ft (a hitel teljes díjában foglalt díj: 0 Ft; jutalék: 0 Ft; költség: 0 Ft; adó: 0 Ft). A referencia THM az itt megjelölt hitelösszeg és futamidő figyelembevételével került meghatározásra, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm.rend. 9. § (1) bekezdés e) pontja és 9.§ (3) bekezdése alapján. A feltüntetett adatok átutalás vagy csoportos beszedési megbízásos fizetési mód választása esetén érvényesek. A feltételeket és a részleteket a Cofidis Magyarországi Fióktelepe weboldalán (cofidis.hu) a mindenkor hatályos Cofidis Áruhitel általános szerződési feltételekben megtalálja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a hitelbírálat jogát a Cofidis Magyarországi Fióktelepe fenntartja. A Bigi-Line Bt. a Cofidis Magyarországi Fióktelepe hitelközvetítőjeként jár el.

Ablak bezárása
Zahoránszky Zita, az online Márkabolt Háziasszonyának ajánlója

Praktikus, jól kihasználható, sokoldalú... ilyen egy ideális konyhai segítőtárs! Ez a Bosch MUM konyhai robotgép egy igazi klasszikus robotgép, amely már bizonyított. A kivételes Bosch minőség már garancia arra, hogy készüléke hosszútávon strapabíróan működik majd. A széles választékban kapható kiegészítőkkel pedig teljesen saját főzési igényeire és szokásaira szabhatja a gépet.

Funkciók, extrák

A robotgép kényelmes, nagy keverőtállal rendelkezik (3,9 liter, dagasztási kapacitás 2kg), így nagycsaládosoknak is megfelelő választás a mérete alapján. Használatakor attól sem kell félnie, hogy a folyékony massza kifröccsen, hiszen a tál átlátszó, spriccelésvédő fedéllel is rendelkezik, a plusz hozzávalókat pedig a betöltőnyíláson adhatja hozzá keverés közben. A dagasztóvilának (tésztaleválasztóval felszerelt), habverő- és keverővillának köszönhetően nagy multifunkcionalitás jellemzi, a négylemezes aprítóval a darabolás, reszelés és a vágás gyerekjáték. Szeletelő feltétjének köszönhetően: 3+1 (durva reszelő nyers burgonyához) szeletelő/reszelő korong melyek közül 2 duplaoldalas összesen 6 funkcióban használhatja a készüléket. 500W-os teljesítménnyel dolgozik.

MultiMotion Drive dinamikus, bolygómozgást végző keverőkarja még hatékonyabb működést biztosít. Használata könnyű és biztonságos, a tartozékokat pedig akár mosogatógépben is tisztíthatja, így még az elmosogatásukkal sem kell foglalkozni. 4 kapcsolási fokozattal szabályozhatja a működési sebességet, külön parkolóállásban. A multifunkciós meghajtókart 3 különböző pozícióba állíthatja.

Néhány műszaki adat:
Feldolgozó kapacitása: 1kg (liszt+hozzávalók max 2,7kg massza)
Kábeltároló rekesz
Gumi rögzítőlábak
Kibővíthető az egyedi megvásárolható tartozékokkal

A készülék méretei (mm): 265 x 265 x 305
Dimensions of the master case (mm):
A paletta méretei: 188 x 80 x 120
Csomagolási mennyiség kartononként:
Készülékek száma palettánként: 48
Units per layer:
Nettó súly (kg): 4,1
Bruttó súly (kg): 4,9

Teljesítményigény (W): 500
Feszültség (V): 220-240
Frekvencia: 50/60
Hálózati kábelhossz: 120,0
Dugós csatlakozó típusa: EU-csatlakozó, földelés nélkül

A Bosch MUM4427 részletes műszaki paramétereiért kattintson jobbra a Jellemzők fülre!

Sárdy Mónika
Az online Márkabolt Háziasszonya


A Bosch MUM4427 Konyhai robotgép jellemzői

Típus
Konyhai robotgép
Teljesítmény
500 W
Sebesség fokozatok
4 fokozat
Szín
Fehér
Keverőtál kapacitás
3.9 L
Űrtartalom
2 L
Extra tulajdonság
Nincs adat

Méretek

Nettó súly
4.1 kg
Magasság
26.5 cm
Szélesség
26.5 cm
Mélység
30.5 cm

HIVATALOS GARANCIA PLUSZ

A gyártói garanciát, a teljeskörű Hivatalos Garancia Plusz kiterjesztett garanciával 5 évre egészítjük ki.

Ami elromolhat, az bizony el is romlik...

Önnel is előfordult már, hogy háztartási gépe pár nappal a gyári garancia lejárta után romlott el? Bosszantó hiba, arról nem is beszélve, hogy egy egyszerű szervízelés kiszállással együtt mindjárt 10-15 000 forintot vesz ki a pénztárcájából.

Megóvjuk a nem várt költségektől!

A Hivatalos Garancia Plusz Szolgáltatással 5 évig nyugodtan alhat, a megvásárolt készüléke miatt nem kell aggódnia. Hiba esetén a javítás ÖSSZES költsége minket fog terhelni.

A Hivatalos Garancia Plusz azt jelenti, hogy a megvásárolt háztartási gép garanciális idejét (a gyári garancián felül) 5 évre egészítjük ki (pl. egy 2 év gyári garanciás készülék esetében ez +3 évet jelent).

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás értéke akár 15 000 Ft. / készülék, DE Önnek ez most 0 Ft.

A Hivatalos Garancia Plusz egyik feltétele, hogy Ön a szerződésben szereplő, megvásárolt termék ingyenes műszaki felülvizsgálatát írásban (e-mail, vagy postai levél) bejelentse, és igényelje a gyári garancia lejárta előtt 60-90 nappal.

Ez a műszaki felülvizsgálat INGYENES, és a Hivatalos Garancia Plusz jótállás érvényességének végéig, évente szükséges megismételni.

Hogy Ön ne maradjon le az ingyenes felülvizsgálatról, minden évben a (gyári) garanciális időszak lejárta előtt 60-90 nappal emlékeztetni fogjuk a felülvizsgálat szükségességére a megadott e-mail címén. Ez az emlékeztető levél nem jelent automatikus jelentkezést a felülvizsgálatra, ezt csak Ön igényelheti nálunk e-mailben vagy postai úton.

Felhívjuk figyelmét, hogy a műszaki felülvizsgálatra való igény bejelentésének elmulasztása, az éves ingyenes felülvizsgálatok meghiúsulása, vagy a szerviz kiszállási díj ki nem fizetése a Hivatalos Garancia Plusz jótállás automatikus érvénytelenítését vonja maga után.

A DÍJMENTES felülvizsgálatra az Ön otthonában kerül sor, egy szerviz kiszállási díj ellenében. Természetesen lehetősége van arra is, hogy a felülvizsgálatra Ön juttassa el Telephelyünkre (1211, Budapest, Plútó utca 14.) a szerződésben szereplő készüléket.

A Hivatalos Garancia Plusz kizárólag akkor érvényes, ha Ön a megvásárolt, szerződésben szereplő termék gyári garanciáján felül, a gyártó által egyes esetekben felkínált kiterjesztett garanciát a gyártó által megadott elektronikus felületen érvényesítette, és az ehhez szükséges dokumentumokat megkapta.

A Hivatalos Garancia Plusz jótállással felruházott készülék megvásárlásával Ön automatikusan elfogadja a Hivatalos Garancia Plusz jótállás feltételeit és szabályait, amelynek részleteit itt olvashatja.

A Hivatalos Garancia Plusz szolgáltatás részletes igénybevételi feltételeit itt olvashatja.


FELÜLVIZSGÁLATI KISZÁLLÁSI DÍJ

Felülvizsgálat DÍJTALAN!

Kiszállási díj 7.500 Ft / cím (egész Magyarország területén), melynek kétszeresét, azaz 15 000 forintot azonnal beteszünk Online Pénztárcájába, és következő vásárlásaihoz felhasználhatja az Online Márkaboltban és partnereinknél. Az Online Pénztárca felhasználásának részleteit itt olvashatja.

Több készülék esetén is csak egy kiszállási díjat kérünk.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL!

Nem bízzuk idegenekre az Ön kiszolgálását, saját munkatársaink és autóink szállítanak! A szállítás napját a megrendelés visszaigazolása előtt telefonon egyeztetjük. A visszaigazolt szállítási napot megelőző este, szállító kollégánk egy órás pontossággal jelzi a szállítás másnapra várható idejét. Külön kérésére 30 perccel érkezése előtt újra felhívja Önt.

Szállítási módok:

Összkomfortos házhoz szállítás ÓRAPONTOS ÉRKEZÉSSEL

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket - kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Egyszeri szállítás díja: 1.360 Ft *
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes.

Alap szállítás

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor! … de lemond a fenti 1.360 Forintos összkomfortos szolgáltatás előnyeiről.
  Egyszeri szállítás díja: 870 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén, MPL csomagküldő szolgáltatással is küldünk ki ingyenesen terméket.

Szerdai BUDAPESTI kiszállítás

  Budapesten, ügyfeleink kérése alapján, mindig szombati napon van kiszállításunk, de ha Ön hétköznap szeretne hozzájutni háztartási gépéhez, erre is van megoldásunk. A hétfőn 12 óráig megrendelt készletes termékeinket szerdán elvisszük Önhöz.

 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük, jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
  Szerdai BUDAPESTI kiszállításunk ára: 4 970 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes

Full extrás szállítás

 • Ezzel a szállítási móddal megrendelt készülékéhez 7 év garanciát kap ajándékba
 • A gépet bevisszük otthonába
 • Régi gépét ingyen elszállítjuk. (Csak az előre kiszerelt készüléket- kérjük jelezze megrendeléskor!)
 • Kicsomagoljuk, helyére tesszük (beépíthető gépeket nem építünk be)
 • Szépséggaranciát adunk hozzá (csak akkor kell kifizetnie, ha ellenőrizte a terméket és elégedett vele így biztos nem vásárol zsákbamacskát).
 • Otthonába lépve cipővédőt húzunk így óvva lakása tisztaságát
 • Kérésére a csomagoló anyagot ingyen elszállítjuk
 • Az új készülék próbaindítását is elvégezzük (ez nem azonos beüzemelés szolgáltatásunkkal, és csak az elektromos dugvillával rendelkező készülékek áram alá helyezését jelenti).
  Full extrás szállítás ára: 2.470 Ft.*
  20 000 Ft alatti megrendelés esetén az akciós ár nem érvényes


Országos házhoz szállítás

Szépséggarancia

NEM TETSZIK? NE VEGYE ÁT, NE FIZESSE KI, ÉS MI INGYEN VISSZASZÁLLÍTJUK!

Fél online rendelni, mert nem látja a gépet, és nem biztos abban, hogy jól választ?
Aggódik amiatt, hogy csak utólag derül ki, nem is erre a készülékre volt szüksége?
Ön is azok közé tartozik, akik a biztosra mennek, és szeretik közelről is megnézni, megfogni a terméket, mielőtt kifizetik?

Szépséggarancia

Van egy megoldásom az Ön számára! Magyarországon először, az összkomfortos házhoz szállítás mellé SZÉPSÉGGARANCIÁT adunk minden termékünkhöz INGYEN.

Az internetes vásárlással kapcsolatban sok a bizonytalanság, ráadásul mivel a háztartási nagygépek vásárlása anyagilag is megterhelő, természetes, hogy vásárlóink biztosra akarnak menni.
Mi az Ön kezébe tesszük a választás szabadságát – bemutatótermünket elvisszük az Ön otthonába!
Válassza ki a készüléket, rendelje meg és kérje összkomfortos házhoz szállításunkat, mi pedig saját munkatársainkkal elvisszük Önnek a terméket, kicsomagoljuk, és helyére tesszük!

Nyugodtan megnézheti, olyan-e ahogy elképzelte? Ha nem tetszik, vagy nem szép, NEM KELL KIFIZETNIE a készüléket!
Ingyen, indoklás nélkül elvisszük, ezután természetesen abban is segítünk, hogy egy másik, igényeinek megfelelőbb modellt válasszon!


Termék értékelés

Vélemények értékelés szerint:
%
14

5 csillag

79%

11

4 csillag

7%

1

3 csillag

14%

2

2 csillag

0%

0

1 csillag

0%

0

Vélemények rólunk

Egy vélemény a sok közül:

nagy, szakértő, könnyen elérhető

-

+   összes vélemény


3

Bokányiné Fekete Judit
2016.08.15 08:04:38.

Értékelés: 3 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

A hátránya miatt nem venném meg.

Előny: A készülék maga dolgozik és nem kell fognom, bármit csinálhatok mellette. A kelt tésztákat szépen kidolgozza.

Hátrány: Lomha, lassan veri fel a tojást, nem veri fel keményre, mindig be kell segítenem a kézi habverővel.


5

Löffler Csaba
2016.08.12 16:39:50.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Nyugodt szivell vásároljanak,megbizható online üzlet!!

Előny: gyors.megbizható

Hátrány: nincsen


3

Biró Bernát
2016.08.12 15:08:16.

Értékelés: 3 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Lényegében jó agép

Előny: sokféle

Hátrány: a fedél törött volt a dbozban,a szeletelő nem igazán jó


5

Bodri Tímea
2016.08.12 14:29:18.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Azzonal megfogják szeretni.

Előny: Könnyen kezelhető miközben dolgozik a krémen tudok mást csinálni. Nagyon szeretem

Hátrány: Csak egy keverőtál van hozzá.


5

Kocsis Lászlóné
2016.08.12 09:51:28.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

mindenkinek javaslom

Előny: nagyon sokféleképpen haszbálható

Hátrány: nem találtam ilyent


5

Kántor Andrea
2016.08.12 09:23:38.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Nyugodt szívvel vásárolják meg, plusz sok kiegészítő is vásárolható hozzá, az igényeknek megfelelően. A BOSCH valóban igazi márkanév !

Előny: Kiváló minőség, praktikus elemek, könnyű kezelhetőség, igazi haszon a konyhában.

Hátrány: Nincs információm.


5

Takácsné Virág Erika
2016.03.10 16:02:28.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Szerintem mindenki örül a háztartásában az ilyen segítségnek, minden elvárásomnak megfelel, másokat is arra bíztatok, hogy bizalommal használja az online Márkabolt.hu oldalt, korrekt és gyors szállítás után a termék sok örömet okoz majd!

Előny: Aprít, dagaszt, igazán sokrétűen tudom használni. Tökéletes ajándék, javaslom a vásárlását és a használatát is mindenkinek, aki a konyhában gyorsan és egyszerűen akar sütni-főzni.

Hátrány: Két megjegyzésem lenne: még nem volt alkalmam megnézni, hogy bővíthető-e darálóval, mert a helyét megtaláltam, de nem tudom lehet-e hozzá bővítményeket vásárolni. A másik pedig az, hogy az aprító részében lévő fém tartozék könnyen eltörik, sajnos én is így jártam. A garanciáját még nem volt időm érvényesíteni, ha megjavították ismét közlöm a tapasztalataimat.


5

Czezner Antal
2016.02.18 17:33:51.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

A lányomnak vettem ajándékba, az ő véleménye a következő: "Nagyon-nagyon szeretem, a legtöbbet használt konyhagépem lett. Semmi idő alatt reszelek nagy fej káposztát, kilónyi burgonyát, amit eddig kézzel tettem (rendszerint valamelyik ujjam bánta.... :-))) Mindenkinek bátran ajánlom, nekem nagyon bevált!"

Előny: Egyszerű összeállítani/szétszedni, könnyű tisztítani. Mindent pillanatok alatt reszel, szeletel, felver. Kiegészíthető további részekkel, amiket később is meg lehet vásárolni, nem muszáj együtt a géppel (pl. turmixpohárral).

Hátrány: Egyelőre nem tudok ilyenről.


5

Mádava Govinda Kft.
2016.02.18 14:11:41.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Mádava Govinda Kft. nem írt szöveges véleményt.

Mádava Govinda Kft. nem írt termék előnyt.

Mádava Govinda Kft. nem írt termék hátrányt.


5

Csernák Imréné
2016.02.04 14:47:45.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Olyat kell választani amit ki is használunk nem kell minden funkció tudnia! Nekem a húsdaráló nem kellett! Nincs is benne!

Előny: Nem kell fogni csak dobálni az összetevőket. Jó hogy van pozicionálási lehetőség!

Hátrány: Kicsit nagy helyet foglal! lehetne a fordulatszám nagyobb a habverésnél!


5

Tóth István
2016.02.04 14:31:36.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Bátran javaslom minden háztartásba.

Előny: Bár nem én használom, de a gép által elért eredménnyel tökéletesen elégedettek vagyunk.

Hátrány: Nincs.


5

Pavlicsek Csilla
2016.01.28 15:32:43.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Pavlicsek Csilla nem írt szöveges véleményt.

Előny: Tökéletes segítség a konyhában.

Hátrány: Nem tapasztalt.


4

Rajcsányi Péterné
2016.01.26 10:47:11.

Értékelés: 4 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

érdemes megvenni, jó ár-érték arány

Előny: komplett szolgáltatást nyújt a konyhai munkákhoz

Hátrány: egyes műanyag részek, amelyek vékonyak, esetleg eltörhetnek, ahogy egy korábbi darabbal is történt


5

3Zr Egyszemélyes Kft
2016.01.21 13:26:08.

Értékelés: 5 csillag az 5-ből
Bosch MUM4427 Konyhai robotgép

Ajánlom mindenkinek, és az elődjét több mint 10 évig használtam.

Előny: Gyors, lerövidíti a főzési időt.

3Zr Egyszemélyes Kft nem írt termék hátrányt.


Budapesti raktárunkban azonnal átvehető készleten lévő Bosch RobotgépekFormátum: Dr. Vezetéknév Keresztnév
Formátum: email@cim.hu
Formátum: +36-30/123-4567. Vezetékes telefonszám is megadható.
Kérjük valós elérhetőségi adatokat adjon meg. Az összes mező kitöltése kötelező

A legjobb online élmény, az egyszerűbb megrendelés és szolgáltatásaink hatékonysága érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Kérjük folytassa a weboldalunkon való böngészést a megszokott módon.